Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 10:05:20
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Amour Janchek, 9. julija. Kmalu :) Hm ... jaz sem mislila pa da prej ... ubistvu niti tok ne zaostajam JOj, me kr zvije .. vi ste vse dale že morfo čez, ti še celo amnio ... grrrr ... jst pa sam k pomislm na tork, pa bom šele 18T ... Janchek itak da bo vse ok. Me tukaj držimo pesti zate in za tvojega vse bo v redu, boš videla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 10:05:21
|
|
|
|
Amour
|
Janchek, a veš, da sem ravno zadnjič možu rekla, da sta mi prvi dve tretjini minili brez posebnih skrbi, itak, po malem te vedno skrbi, ampak nekako nisem zares dvomila, da bi šlo lahko kaj narobe. Zdaj, ko smo začeli zadnjo tretjino, pa samo tuhtam, kaj vse se lahko zaplete par tednov pred rokom in med porodom. Tako da v resnici je mene začelo zvijati šele zdaj No, evo, mi smo danes napolnili 28. teden, jutri začnemo 29. Pri meni v glavi je ves čas prelomnica 30. teden, se mi zdi, da takrat pa začne iti zares . Ne vem, zakaj tako razmišljam, a nekako se mi zdi, da ko prideš čez 30-ko, pa lahko kar vsak cajt rodiš (smo ravno zadnjič doma debatirali, da v naši familiji vsi rojevamo po roku in na hitro ;) )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 10:34:59
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Janchek, a veš, da sem ravno zadnjič možu rekla, da sta mi prvi dve tretjini minili brez posebnih skrbi, itak, po malem te vedno skrbi, ampak nekako nisem zares dvomila, da bi šlo lahko kaj narobe. Zdaj, ko smo začeli zadnjo tretjino, pa samo tuhtam, kaj vse se lahko zaplete par tednov pred rokom in med porodom. Tako da v resnici je mene začelo zvijati šele zdaj No, evo, mi smo danes napolnili 28. teden, jutri začnemo 29. Pri meni v glavi je ves čas prelomnica 30. teden, se mi zdi, da takrat pa začne iti zares . Ne vem, zakaj tako razmišljam, a nekako se mi zdi, da ko prideš čez 30-ko, pa lahko kar vsak cajt rodiš (smo ravno zadnjič doma debatirali, da v naši familiji vsi rojevamo po roku in na hitro ;) ) Ja, 30T je res prelomnica, ker če tudf takrt rodiš je z otročkom OK ... Opažam, da sva narazen ravno 11T Men so npr pri 32T delali zunanji obrat in so rekl, da lahko tud rodim ko se bom vračala domov ... no in sm se mal bala ... pa sm šla vseen 2 dni čez rok Med porodom boš mela tok enih strokovnjakov okol, da te bojo že zrihtal tko k treba, edin če si ena izmed tistih zagovornic k hočjo rodit doma
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 13:34:17
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Jooooj danes me je začelo že psihirat s testi pa mam še 1 teden do M. sem mela O par dni prej kot ponavadi zato mislim, da jo v petek ne pričakujem. Ahhh pa tko sem fajn odmislila ta mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 14:14:18
|
|
|
|
Sareta88
|
pikapoka pika te že prsti srbijo? Ma jaz pa bom kar počakala, ker ne vem točno kdaj sem imela O. Po nekem izcedku imam na sumu četrtek 7.4., torej bi lahko pokazalo že kej proti koncu naslednjega tedna, ampak naj bo 24.4. kot je napisano :) Imaš že kake znake?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 15:02:16
|
|
|
|
mojamiška
|
Evo še ena, ki jo prsti srbijo, me že 2 dni neki šraufa. Ma še dobr da nimam testa doma, kupit ga pa tut nebom šla k ponavad ko ga nardim se mi pa ulije. Sem šla prou gledat seznamček, Daise se ni nič oglasila, upam, da z razlogom. Jutr je madjanca, a tebe tut že kej srbijo prsti? Ma smo obupne ane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 15:06:46
|
|
|
|
Sareta88
|
mojamiška kdaj imaš pa potem namen delat test? Po vikendu? Glede na to, da si rekla, da ga ne boš šla kupit ;) Te špika v jajčnikih al?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 15:14:18
|
|
|
|
mojamiška
|
Nimam pojma kako dolgo bom zdržala, včas ga js še nebi delala pa me moj prepriča. Sej če me prime grem tut v nedeljo lahko po test. Ma niti ne, sm pa tja mal ampak mam tako tiščanje tko gor višje, ponavad k čakam m me tišči dol nižje, zdej pa mal zašraufa in je to to sm zakomplicirala ane Sej pomoje je psiha, čeprou sm se ta mesec res odklopila in niti ne pričakujem, da bo kej ratalo glede na moj pco...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 16:10:17
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Saretta88 nič znakov nimam. ampak v glavi samo še preračunavam kdaj najprej bo test že pokazal.. Sem čist zmešana a ne? Sicer se tukaj ne zdi ampak jaz sem drugače ful bolj prizemljena in realistična oseba ampak pri teh testih se mi pa čisto zrola . Jaz sem mela pozitiven O test v četrtek 7.4. Zjutraj in mislim da je bila pol v petek O. Maš ti kaj znakov saretta88?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 16:21:08
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Evo še ena, ki jo prsti srbijo, me že 2 dni neki šraufa. Ma še dobr da nimam testa doma, kupit ga pa tut nebom šla k ponavad ko ga nardim se mi pa ulije. Sem šla prou gledat seznamček, Daise se ni nič oglasila, upam, da z razlogom. Jutr je madjanca, a tebe tut že kej srbijo prsti? Ma smo obupne ane Na žalost je Daise dočakala , trenutno je pa na bolniški. Morda se zato nič ne oglasi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 16:38:44
|
|
|
|
Ashatan
|
Kaj pa naj jaz rečem, s štirimi otroci doma, ko mi kak dan še do njih ni, kaj šele do kakšnega dojenčka . To so čisto normalno občutki, jaz sem sedaj imela neko obdobje, ko bi se najraje z možem pogovorila, da mi res ni do dojenčka, pikola, ko te štiri komaj sfolgam na čase. Potem pa spet pride želja in misel, če jih 4 zmorem, se eden več še pozna ne. Res pa je, da je najhuje, ko kdo ponoči do mene priblodi, nimam energije jaz več za tole in ko pomislim, da enih 5x vstajanje na noč bi si kar jajčnike sama zvezala v vozel Nehajte s temi testi predčasnimi, ker me not potegnete čisto, da kar nekaj računati začnem, a ta mesec sploh neke realne šanse ni za plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 16:46:36
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Evo še ena, ki jo prsti srbijo, me že 2 dni neki šraufa. Ma še dobr da nimam testa doma, kupit ga pa tut nebom šla k ponavad ko ga nardim se mi pa ulije. Sem šla prou gledat seznamček, Daise se ni nič oglasila, upam, da z razlogom. Jutr je madjanca, a tebe tut že kej srbijo prsti? Ma smo obupne ane Ja so me zasrbeli ze vceraj, pa sem si rekla, da bom pocakala do jutri.. in tudi danes sem enega vrgla stran... tako, da jutri sploh ne bom delala.. me ze nekaj crvici in vse kaze, da bo prisla kmalu... mi je pa cudno, ker mi teza narasca dokler ne dobim , meni pa je ze zacela padat... tako, da res ne vem kaj naj si mislim Sem pa prej pisala mail svoji g, ce sem sploh prav izracunala, kdaj bi jo morala dobit in kako naj naprej delam s temi tableti..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 17:40:51
|
|
|
|
Sareta88
|
pikapoka pika ah sej vem, te razumem. Tudi jaz si rečem, da ne bom razmišljala o tem pa ne morem, da ne bi, tako pač je, sploh, ko je želja po otroku. Nimam nič ekstra znakov. Nekej me je sicer špikalo po jajčnikih včeraj pa tudi danes kdaj začutim, kar sicer ni v navadi pred M. Pa mogoče opažam na hlačkah malo izcedka, kot belega toka, ki ga tudi prej nikoli nisem imela, ma to mi se zdi tako, nič kej za bit posebej pozoren ali pa da bi lahko bil kak znak. No ne vem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 17:48:08
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Nehajte s temi testi predčasnimi, ker me not potegnete čisto, da kar nekaj računati začnem, a ta mesec sploh neke realne šanse ni za plusek Točno to sem hotela napisati. Meni gre vedno čist super, dokler ne grem brat te teme. Pol pa začnem razmišljati, da bi kar delala testke (sploh še ni čas, drugače ). Sem si obljubila, da od sedaj pa RES počakam, da priteče. Ker tole testkanje prej (no, sej ni bilo prej prejšnji mesec ... sem šele kupila testek (na dan ko bi mogla dobit M, pa do popoldneva ni bilo še nič)) je čist brezvezno psihiranje. Vsaj zame. Tako da upam, da zdržim dovolj dolgo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 19:57:09
|
|
|
|
pikapoka pika
|
No prav, bom nehala..sicer sem mislila da je temu forum namenjen in ne vem zakaj bi se lahko pogovarjale o nosečnoških znakih pred M, ne pa o testih pred M? Vam javim čez 1 teden, če sploh..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 15.4.2016 20:13:02
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika No prav, bom nehala..sicer sem mislila da je temu forum namenjen in ne vem zakaj bi se lahko pogovarjale o nosečnoških znakih pred M, ne pa o testih pred M? Vam javim čez 1 teden, če sploh.. Joj Pikapoka pika ne tolk resno vsega vzet. Mislim da sva obe z Ashatan pisali v hecu (vsaj zase lahko to trdim). Seveda je forum namenjen tudi temu. Tako da veselo pišited tudi o testkih, itak.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 16.4.2016 7:03:01
|
|
|
|
ela23
|
Punce, najlepša hvala za čestitke. Malce pozno pišem, ker smo imeli v službi goro dela, domov sem prišla pozno in čisto preč. Na trenutke komaj dojamem, da res čakava drugega dojenčka in na trenutke me je strah, da ne bi šlo kaj narobe. Moj mož vedno pravi, da so pozitivne misli zdravilo za vse. Ne verjamem mu povsem, bom pa vseeno poskusila. Držim pesti, da tudi ve kmalu zagledate ti dve krasni črtici in da se trojici nosečnic iz prve polovice meseca pridruži vsaj še trojica iz druge polovice meseca. Srečno, dekleta!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 16.4.2016 9:22:06
|
|
|
|
Sareta88
|
Ela23 hvala za lepe želje, naj se uresničijo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 17.4.2016 11:18:12
|
|
|
|
Allstar
|
Kako ste punce? Uživate v sončnem vikendu? :) madjanca in mojamiska je kaj zelenih novičk?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 17.4.2016 11:32:41
|
|
|
|
madjanca
|
Kje imaste sonce?? Drugace pa je tale vikend prav nic prijeten.. hudo sem se prehladila in danes v krcih sem se zbudla in je prisla na obisk tecka ... tako me mocno boli, da sem oblezala... Se pa prijvljam na nov seznam, ko ta bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 17.4.2016 11:46:38
|
|
|
|
Storžek3
|
Živjo punce! Vas že nekaj časa berem. Ta mesec bi se pa še jaz pridružila seznamčki, mogoče prinese srečo Ne pričakujem v četrtek 21.4., test delam v petek. Sva pa v recimo da drugem krogu..ne vem kako to štejete a samo une mesece ko delate na tem ali tudi tiste ko veste da niste imeli spolnih odnosov v pravem času? Če štejem odkar sva se odločila za dojenčka pa bo to 4. krog. Veliko pluskov nam želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 17.4.2016 14:57:39
|
|
|
|
Niara
|
Pa smo pridelali Juhu!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 17.4.2016 16:13:09
|
|
|
|
Allstar
|
Žal mi je madjanca, držim pesti za naslednji krog. Niara čestitke Eno vprašanje. Ta krog spet delam ovulacijske teste. Včeraj je bila vidna črtica, danes je še bolj, že skoraj tako močna kot kontrolna. Kdaj naj bi nastopila ovulacija? Takrat ko je enako močna ali 24-48 ur kasneje. Obe teoriji sem že slišala :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 17.4.2016 16:24:09
|
|
|
|
Storžek3
|
A ni 12 do 48 ur po pozitivnem testu? meni se zdi da pri meni nastopi po 12 urah glede na bolečine med O, ki so pri meni na žalost iz meseca v mesec hujše :/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 17.4.2016 16:27:43
|
|
|
|
mimi_ka
|
madjanca škoda bo pa gotovo naslednji mesec več sreče. Že to, da je prišla, je dobra novica allstar jaz sem delala dvakrat te ovul.teste iz dm-ja in tam piše v navodilih, da ovulacija nastopi 14-48 ur po tem, ko je testna črtica enaka ali temnejša od kontrolne. Pri meni je tako tudi bilo. Tisti dan, ko je bila O, je bila črtica res dosti močnejša od kontrolne, naslednji dan pa svet svetlejša, kar pomeni, da je hormon začel upasati. Vendar kot sem zasledila tu na forumu, imajo punce različne izkušnje s temi testi. Enim ne pokaže nič, enim kaže vedno eno črtico svetlejšo in podobno, pa imajo vseeno O in so tudi zanosile. Verjetno že zato, ker je ta vrednost hormona pri vsaki drugačna in ene ga imajo morda manj kot druge. Jaz bi ti svetovala, da naredi test še jutri in boš videla, če bo črtica še kaj temnejša ali bo ostala ista ali pa bo bolj bleda.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?