Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 15:02:26
|
|
|
|
..noname..
|
Čestitke za vse nove pluske...april je očitno malo lepši kot je bil marec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 17:19:54
|
|
|
|
Tara90
|
Se še sama malo javljam po dolgem času.. sem poskušala malo odmisliti vse skupaj. In moram reči, da mi je kar uspevalo, bolj kot katerikoli mesec prej. Celo na krvomočnico sem pozabila in sem jo pila samo prva dva dni po M, potem mi je pa čisto šlo z glave. Zdaj pa, ko se bliža M, me pa spet malo daje Iskrene čestitke vsem trem novim !!! Res sem vesela za vas! Želim vam lepo in mirno nosečnost in srečno vse do konca!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 18:31:10
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara90 Se še sama malo javljam po dolgem času.. sem poskušala malo odmisliti vse skupaj. In moram reči, da mi je kar uspevalo, bolj kot katerikoli mesec prej. Celo na krvomočnico sem pozabila in sem jo pila samo prva dva dni po M, potem mi je pa čisto šlo z glave. Zdaj pa, ko se bliža M, me pa spet malo daje Iskrene čestitke vsem trem novim !!! Res sem vesela za vas! Želim vam lepo in mirno nosečnost in srečno vse do konca!! Super, tako je prav. Tako je nama uspelo prejšnji mesec, ker sem odmislila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 19:25:07
|
|
|
|
pikapoka pika
|
juhu, bravo ela23 aprila pa nosečke kar dežujejo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 19:28:27
|
|
|
|
pikapoka pika
|
sareta 88 ja bova skupaj lulali Jaz bom že kak dan prej, ker mam doma celo zalogo testov za porabit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 19:41:21
|
|
|
|
..noname..
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88 Sunshine93 čestitke! Vidim, da postaja bolj zelen ta mesec. Midva sva bila pridna okrog O pa da vidimo kaj bo ta mesec. Še kakih 10-12 dni je do testkanja :) BO BO
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 19:50:25
|
|
|
|
itaMara
|
Uf, še ena maratonka...si na IVF? Verjamem, da bova imeli nov letnik....saj veš, tudi avte raje kupujejo januarja kot pa decembra malce heca IZVIRNO SPOROČILO: Zoolita Čestitke tudi tebi ela23. Pa je res čudežen april, ja ja pomlad se prebuja, popki cvetijo Upam da po 27. krogih tudi sama zagledam plus. Sem že utrujena od čakanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 19:50:38
|
|
|
|
madjanca
|
Jaz ta mesec sploh ne bom lulala.. bom kar cakala .. cutim, da prihaja.. samo se vprasanje casa je kdaj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 12.4.2016 20:36:56
|
|
|
|
Sareta88
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika sareta 88 ja bova skupaj lulali Jaz bom že kak dan prej, ker mam doma celo zalogo testov za porabit. Aja saj res, ti rada predčasno lulaš :) no sej jaz jih mam tudi nekaj doma, samo mislim, da bom kar čakala :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 9:04:25
|
|
|
|
mimi_ka
|
Joj koliko lepih novičk, pa samo en dan nisem nič pokukala na forum čestitke sunshine in ela Punce jaz imam tudi eno lepo novičko, pa ne v zvezi z nosečnostjo..hihi..ta pride šele ob koncu meseca včeraj sem imela ta izpit, ki je pogoj za delo, ki sem ga dobila in sem naredila. Veselaaaaa zdaj me čaka še zdravniški in potem čez dva tedna začnem. Komaj čakam res
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 9:16:13
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara90 Se še sama malo javljam po dolgem času.. sem poskušala malo odmisliti vse skupaj. In moram reči, da mi je kar uspevalo, bolj kot katerikoli mesec prej. Celo na krvomočnico sem pozabila in sem jo pila samo prva dva dni po M, potem mi je pa čisto šlo z glave. Zdaj pa, ko se bliža M, me pa spet malo daje Iskrene čestitke vsem trem novim !!! Res sem vesela za vas! Želim vam lepo in mirno nosečnost in srečno vse do konca!! Tara, tudi jaz sem čisto odmislila ta mesec. Se mi toliko drugega dogaja in te obveznosti z izpitom, da res nimam časa mislit na to sem pa zdaj ravno v času O in moram priznati, da nisva ravno ne vem kako pridna, ker res ne želim več seksa samo zaradi oploditve in vseh teh pritiskov, ko se neprestano sprašuješ, a sva ujela pravi čas al ne, a bova danes al ne, jutri pa sigurno morava...res ne želim več tega. Če je namenjeno, se bo prijelo, pa tudi če bova med O samo enkrat, je to lahko dovolj. Če pa ni, pa pa se pač ne bo, pa če se na glavo postavim. Tako da ta mesec sem čisto na izi, brez nobenih pričakovanj. Zdaj itak razmišljam o novi službi, bolj kot o drugih stvareh in se res veselim tega, da bom spet delala. Ker priznam, da se doma sama sebi zdim že kar malo nekoristna in si grem kak dan prav na živce tako da komaj čakam po tako doooolgi pavzi nazaj delat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 9:37:33
|
|
|
|
madjanca
|
Mimi_ka.. cestitke za sluzbo... in seveda bo tudi tebi uspelo.! Ponavadi se zgodi, ko najmanj pricakujes ali pa ob kaksnih takih dogodkih kot je sluzba, selitev... dosti jih poznam, ko jim je tako uspelo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 9:41:40
|
|
|
|
mimi_ka
|
madjanca, hvala! Vsem nam bo uspelo enkrat, sigurno bo samo ene pač moramo prehoditi bolj strmo pot do tam, druge pa imajo srečo z ravnico in pridejo prej na cilj bo pa naš toliko slajši enkrat ko tja prispemo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 9:47:54
|
|
|
|
Tara90
|
mimi_ka, glede službe te čisto razumem. Tudi sama iščem delo že kar nekaj mesecev. V tem času sem naredila že en kup dodatniih usposabljanj in izpitov, samo da bi si povečala možnost zaposlitve, ampak nič ne pomaga. Vedno sami negativni odgovori, če sploh Pa nisem izbirčna, prošnje pošiljam tudi kamor je zahtevana precej nižja izobrazba kot jo imam sama. Pa kar nič ne dobim. In tako imam preveč časa za razmišljanje in fantaziranje Tebi pa čestitam za opravljen izpit in seveda za novo službo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 9:50:45
|
|
|
|
Tara90
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka madjanca, hvala! Vsem nam bo uspelo enkrat, sigurno bo samo ene pač moramo prehoditi bolj strmo pot do tam, druge pa imajo srečo z ravnico in pridejo prej na cilj bo pa naš toliko slajši enkrat ko tja prispemo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 10:19:47
|
|
|
|
tuttifrutti
|
Čestitke novin nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 10:20:56
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
BRAAAAAAVO mimi_ka! ČESTITKE IZ VSEGA SRCA!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 10:22:03
|
|
|
|
mimi_ka
|
Tara90, ja čisto enako je bilo pri meni. Leto in pol sem iskala delo in pošiljala prošnje na vse možne konce in kraje ne glede na izobrazbo in delo. To delo je čisto na drugem področju kot imam jaz izobrazbo in izkušnje in je samo sezonsko, za pet mesecev. Plača itak minimalna. Ampak bolje kot nič. Sem tako vesela kot bi zadela na loteriji, ti povem človek je res že obupan po tolikem času iskanja dela, ko ne dobiš niti odgovora nazaj, kaj šele povabila na razgovor, kot si rekla sama. In zato sem tega dela še toliko bolj vesela, pa čeprav bom delala celo poletje, vse vikende in praznike, ne bo nobenega dopusta. Ampak vzamem v zakup, samo da lahko delam, pa tudi če se morda čudno sliši novo okolje, nove izkušnje, nov zagon..to je tisto kar šteje..no pa plača tudi, seveda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 10:23:34
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 BRAAAAAAVO mimi_ka! ČESTITKE IZ VSEGA SRCA! Hvala pikapoka!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 13.4.2016 10:30:23
|
|
|
|
Ashatan
|
Super mimika, to je kot plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 14.4.2016 8:24:35
|
|
|
|
Allstar
|
Punce kako ste kaj? Pri nas je konkreten dež, kar sploh ni slabo, bo vsaj časa kaj v hiši naredit in pospravit . Ko je lepo vreme sem kar zunaj non stop Kje pa je Daise? Upam, da jo razganja od sreče od in je zato pozabila na nas......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 14.4.2016 8:31:28
|
|
|
|
Sareta88
|
Ekola jaz sem ravno psičko na sprehod odpeljala, malo pred džjem in prej kot grem v službo. Res je vreme za bit v hiši in tako kot praviš Allstar, bo čas za naredit kaj po hiši. Moram malo prah obrisat, tla popucat, samo da mine čas, da ne razmišljam o nosečnosti in ostalih zadevah:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 14.4.2016 9:50:54
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Super mimika, to je kot plusek Ashatan, sem se prav nasmejala temu samo imaš čisto prav, res je isti občutek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 14.4.2016 9:52:00
|
|
|
|
mimi_ka
|
Jaz imam tudi za danes planirano čistilno akcijo po hiši včasih je tudi dež za nekaj dober
|
|
|
|
RE: II pričakujemo APRILA 2016 14.4.2016 10:22:56
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Jaz imam tudi za danes planirano čistilno akcijo po hiši včasih je tudi dež za nekaj dober Bravo punce za vse pluske. Mene še vedno lovi bolezen. Očitno sem res pregorela in bo treba en mal izprežt. Sem se veselila, da bomo preživeloi tak umirjen teden, pa sem spet dobila delo ... in ekola ... nič od mojega počivanja. Imam pa že doooolgooo v planu čistilno akcijo, ampak nikol ne pridem do tega, da bi jo lahko realizirala. Po novem hodim celo s tamalo spat čez dan ( slabih 45 min), ker sem tako utrujena, da se mi blede. In spet sem začela kavo pit Tolk o zdravem življenju pred zanositvijo Enostavno se mi ne da ves čas razmišljati, kaj pa če se je prijelo, kaj pa če to, kaj pa če drugo. zadnjič smo imeli piknik in sem prijela pivo v roke, da bi ga popila (načeloma ne pijem piva, a v prvi nosečnosti mi je fuuuuul dišalo - sem pila brezalkoholnega, brez skrbi). In reče mož: Pa ti tega ne smeš. Sem bla čist šokirana. Pa jezna, saj je rekel to vprič vseh tam in itak, da zdej vsi mislijo, da sem noseča. Aja .... (zdaj bom šla 100 let v zgodovino, ampak že dolgo nisem bila na forumu) ... glede sanj o nosečnosti. pred prvo nosečnostjo sem 2x sanjala. o tem. prvič, da sem zagledala plusek. Seveda ga nisem v reali. In drugič, da sem dobila M. No, tudi tokrat je bilo ravno obratno. Tokrat nisem dobila M in sem bila noseča. Tako da, če se mi sanja o pluskih, takoj vem, da nisem noseča.
|
|
|
PriljubljenostVrtnica79Radi berete poste od uporabnice Kerense?da (
26%)
ne (
17%)
je ne poznam (
56%)
Število vseh glasov: 424Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!