|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2016
12.4.2016 15:02:26   
..noname..
Čestitke za vse nove pluske...april je očitno malo lepši kot je bil marec user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.4.2016 17:19:54   
Tara90
Se še sama malo javljam po dolgem času.. sem poskušala malo odmisliti vse skupaj. In moram reči, da mi je kar uspevalo, bolj kot katerikoli mesec prej. Celo na krvomočnico sem pozabila in sem jo pila samo prva dva dni po M, potem mi je pa čisto šlo z glave. Zdaj pa, ko se bliža M, me pa spet malo dajeuser posted image

Iskrene čestitke vsem trem novimuser posted image !!! Res sem vesela za vas! Želim vam lepo in mirno nosečnost in srečno vse do konca!!user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.4.2016 18:31:10   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Tara90

Se še sama malo javljam po dolgem času.. sem poskušala malo odmisliti vse skupaj. In moram reči, da mi je kar uspevalo, bolj kot katerikoli mesec prej. Celo na krvomočnico sem pozabila in sem jo pila samo prva dva dni po M, potem mi je pa čisto šlo z glave. Zdaj pa, ko se bliža M, me pa spet malo dajeuser posted image

Iskrene čestitke vsem trem novimuser posted image !!! Res sem vesela za vas! Želim vam lepo in mirno nosečnost in srečno vse do konca!!user posted image

Super, tako je prav. Tako je nama uspelo prejšnji mesec, ker sem odmislila.

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.4.2016 19:25:07   
pikapoka pika
juhu, bravo ela23 user posted image

aprila pa nosečke kar dežujejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 304
12.4.2016 19:28:27   
pikapoka pika
sareta 88 ja bova skupaj lulali user posted image Jaz bom že kak dan prej, ker mam doma celo zalogo testov za porabit.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.4.2016 19:41:21   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

Sunshine93 čestitke! Vidim, da postaja bolj zelen ta mesec. Midva sva bila pridna okrog O pa da vidimo kaj bo ta mesec. Še kakih 10-12 dni je do testkanja :)

BO BO user posted image user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 306
12.4.2016 19:50:25   
itaMara
Uf, še ena maratonka...si na IVF?
Verjamem, da bova imeli nov letnik....saj veš, tudi avte raje kupujejo januarja kot pa decembra user posted image malce heca
IZVIRNO SPOROČILO: Zoolita

Čestitke tudi tebi ela23. user posted image

Pa je res čudežen april, ja ja pomlad se prebuja, popki cvetijo user posted image

Upam da po 27. krogih tudi sama zagledam plus. Sem že utrujena od čakanja. user posted image

(odgovor članu Zoolita)
Neposredna povezava do sporočila: 307
12.4.2016 19:50:38   
madjanca
Jaz ta mesec sploh ne bom lulala.. bom kar cakala user posted image .. cutim, da prihaja.. samo se vprasanje casa je kdaj...

Neposredna povezava do sporočila: 308
12.4.2016 20:36:56   
Sareta88

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

sareta 88 ja bova skupaj lulali user posted image Jaz bom že kak dan prej, ker mam doma celo zalogo testov za porabit.

Aja saj res, ti rada predčasno lulaš :) no sej jaz jih mam tudi nekaj doma, samo mislim, da bom kar čakala :)

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.4.2016 9:04:25   
mimi_ka
Joj koliko lepih novičk, pa samo en dan nisem nič pokukala na forum user posted image
čestitke sunshine in ela user posted image

Punce jaz imam tudi eno lepo novičko, pa ne v zvezi z nosečnostjo..hihi..ta pride šele ob koncu meseca user posted image včeraj sem imela ta izpit, ki je pogoj za delo, ki sem ga dobila in sem naredila. Veselaaaaa user posted image zdaj me čaka še zdravniški in potem čez dva tedna začnem. Komaj čakam res user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 310
13.4.2016 9:16:13   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Tara90

Tara, tudi jaz sem čisto odmislila ta mesec. Se mi toliko drugega dogaja in te obveznosti z izpitom, da res nimam časa mislit na to user posted image sem pa zdaj ravno v času O in moram priznati, da nisva ravno ne vem kako pridna, ker res ne želim več seksa samo zaradi oploditve in vseh teh pritiskov, ko se neprestano sprašuješ, a sva ujela pravi čas al ne, a bova danes al ne, jutri pa sigurno morava...res ne želim več tega. Če je namenjeno, se bo prijelo, pa tudi če bova med O samo enkrat, je to lahko dovolj. Če pa ni, pa pa se pač ne bo, pa če se na glavo postavim. Tako da ta mesec sem čisto na izi, brez nobenih pričakovanj. Zdaj itak razmišljam o novi službi, bolj kot o drugih stvareh in se res veselim tega, da bom spet delala. Ker priznam, da se doma sama sebi zdim že kar malo nekoristna in si grem kak dan prav na živce user posted image tako da komaj čakam po tako doooolgi pavzi nazaj delat.

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 311
13.4.2016 9:37:33   
madjanca
Mimi_ka.. cestitke za sluzbo... user posted image
in seveda bo tudi tebi uspelo.! Ponavadi se zgodi, ko najmanj pricakujes ali pa ob kaksnih takih dogodkih kot je sluzba, selitev... dosti jih poznam, ko jim je tako uspelo :)

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
13.4.2016 9:41:40   
mimi_ka
madjanca, hvala! Vsem nam bo uspelo enkrat, sigurno bo user posted image samo ene pač moramo prehoditi bolj strmo pot do tam, druge pa imajo srečo z ravnico in pridejo prej na cilj user posted image bo pa naš toliko slajši enkrat ko tja prispemo user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 313
13.4.2016 9:47:54   
Tara90
mimi_ka, glede službe te čisto razumem. Tudi sama iščem delo že kar nekaj mesecev. V tem času sem naredila že en kup dodatniih usposabljanj in izpitov, samo da bi si povečala možnost zaposlitve, ampak nič ne pomaga. Vedno sami negativni odgovori, če splohuser posted image Pa nisem izbirčna, prošnje pošiljam tudi kamor je zahtevana precej nižja izobrazba kot jo imam sama. Pa kar nič ne dobim. In tako imam preveč časa za razmišljanje in fantaziranjeuser posted image

Tebi pa čestitam za opravljen izpit in seveda za novo službo!user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
13.4.2016 9:50:45   
Tara90

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

madjanca, hvala! Vsem nam bo uspelo enkrat, sigurno bo user posted image samo ene pač moramo prehoditi bolj strmo pot do tam, druge pa imajo srečo z ravnico in pridejo prej na cilj user posted image bo pa naš toliko slajši enkrat ko tja prispemo user posted image

user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 315
13.4.2016 10:19:47   
tuttifrutti
Čestitke novin nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 316
13.4.2016 10:20:56   
Pikapoka1980
BRAAAAAAVO mimi_ka! ČESTITKE IZ VSEGA SRCA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
13.4.2016 10:22:03   
mimi_ka
Tara90, ja čisto enako je bilo pri meni. Leto in pol sem iskala delo in pošiljala prošnje na vse možne konce in kraje ne glede na izobrazbo in delo. To delo je čisto na drugem področju kot imam jaz izobrazbo in izkušnje in je samo sezonsko, za pet mesecev. Plača itak minimalna. Ampak bolje kot nič. Sem tako vesela kot bi zadela na loteriji, ti povem user posted image človek je res že obupan po tolikem času iskanja dela, ko ne dobiš niti odgovora nazaj, kaj šele povabila na razgovor, kot si rekla sama. In zato sem tega dela še toliko bolj vesela, pa čeprav bom delala celo poletje, vse vikende in praznike, ne bo nobenega dopusta. Ampak vzamem v zakup, samo da lahko delam, pa tudi če se morda čudno sliši user posted image novo okolje, nove izkušnje, nov zagon..to je tisto kar šteje..no pa plača tudi, seveda user posted image

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 318
13.4.2016 10:23:34   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980

BRAAAAAAVO mimi_ka! ČESTITKE IZ VSEGA SRCA! user posted image user posted image user posted image

Hvala pikapoka! user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 319
13.4.2016 10:30:23   
Ashatan
Super mimika, to je kot plusekuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
14.4.2016 8:24:35   
Allstar
Punce kako ste kaj?
Pri nas je konkreten dež, kar sploh ni slabo, bo vsaj časa kaj v hiši naredit in pospravit user posted image . Ko je lepo vreme sem kar zunaj non stop user posted image

Kje pa je Daise? Upam, da jo razganja od sreče od user posted image in je zato pozabila na nas......

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 321
14.4.2016 8:31:28   
Sareta88
Ekola jaz sem ravno psičko na sprehod odpeljala, malo pred džjem in prej kot grem v službo. Res je vreme za bit v hiši in tako kot praviš Allstar, bo čas za naredit kaj po hiši. Moram malo prah obrisat, tla popucat, samo da mine čas, da ne razmišljam o nosečnosti in ostalih zadevah:)

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 322
14.4.2016 9:50:54   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Super mimika, to je kot plusekuser posted image user posted image

Ashatan, sem se prav nasmejala temu user posted image samo imaš čisto prav, res je isti občutek user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 323
14.4.2016 9:52:00   
mimi_ka
Jaz imam tudi za danes planirano čistilno akcijo po hiši user posted image včasih je tudi dež za nekaj dober user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 324
14.4.2016 10:22:56   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Jaz imam tudi za danes planirano čistilno akcijo po hiši user posted image včasih je tudi dež za nekaj dober user posted image

Bravo punce za vse pluske.user posted image

Mene še vedno lovi bolezen. Očitno sem res pregorela in bo treba en mal izprežt. Sem se veselila, da bomo preživeloi tak umirjen teden, pa sem spet dobila delo ... in ekola ... nič od mojega počivanja.

Imam pa že doooolgooo v planu čistilno akcijo, ampak nikol ne pridem do tega, da bi jo lahko realizirala. Po novem hodim celo s tamalo spat čez dan ( slabih 45 min), ker sem tako utrujena, da se mi blede. In spet sem začela kavo pituser posted image Tolk o zdravem življenju pred zanositvijouser posted image user posted image Enostavno se mi ne da ves čas razmišljati, kaj pa če se je prijelo, kaj pa če to, kaj pa če drugo.
zadnjič smo imeli piknik in sem prijela pivo v roke, da bi ga popila (načeloma ne pijem piva, a v prvi nosečnosti mi je fuuuuul dišalo - sem pila brezalkoholnega, brez skrbi). In reče mož: Pa ti tega ne smeš.

Sem bla čist šokirana. Pa jezna, saj je rekel to vprič vseh tam in itak, da zdej vsi mislijo, da sem noseča. user posted image user posted image

Aja .... (zdaj bom šla 100 let v zgodovino, ampak že dolgo nisem bila na forumu) ... glede sanj o nosečnosti. pred prvo nosečnostjo sem 2x sanjala. o tem. prvič, da sem zagledala plusek. Seveda ga nisem v reali.
In drugič, da sem dobila M. No, tudi tokrat je bilo ravno obratno. Tokrat nisem dobila M in sem bila noseča. Tako da, če se mi sanja o pluskih, takoj vem, da nisem noseča.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Priljubljenost
Vrtnica79

Radi berete poste od uporabnice Kerense?

da (26%)

ne (17%)

je ne poznam (56%)

Število vseh glasov: 424

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!