bucka*
|
Zivjo! Pikica4, jst sm iz bolj severne gorenjske :-) k meni je prisla jeseniska patronazna. Prej sem pa zivela tam nekje kot ti... med eno in drugo porodnisnico. Vec na zs, ce zelis, magari kasneje, ko bodo dojencki malo vecji in bodo te prve skrbi mimo... Ja, glede sprehodov je pa tko... meni se tudi zdi zgodaj, pri prvem so mi rekli 14 dni, ta je rekla kadar hocem, kao odvisno od pocutja. Glede na to, da sem se tko fajn pocutla in da je mala itak zabakadirana v vozicku, sem sla kr ven in mi ni blo zal. Tezko gledat sonce skozi okno, ce ves, da se iztekajo lepi dnevi... danes sva sle tudi, ampak ko se je sonce skrilo in zacel pihat veter, sem imela pa slabo vest in sibala noter... Drugace mi je blo dve leti nazaj receno, da na zacetku ne smes jest svezega sadja in zelenjave, pa zdaj tudi lahko, samo kao samo eno vrsto sadja naenkrat... cudno mi je, ker sta samo dve leti in pol vmes, pa so si ze spet neki druzga zmislili. Kr ene nove smernice, kot da v vsem tem casu ne morejo pogruntat kaj je bolje :-) Meni pase, da se patronazna ne ukvarja prevec z nami, ponavadi komaj cakam da gre, da mamo mir :-) sej ce me kej zanima, pa vprasam in mi pove. Plivit kapljice sem dala prvemu, pa ga je res samo tista dva dni zvijalo, tko da sem potem rajs oleovit dajala (waya takrat se ni bilo), zdej pa te, ker so se probiotik in najbrz ne more skodovat. Ta vecjemu je njihov probiotik (druge kapljice sicer) zelo pomagal, ko je imel tezave s trebusckom. Zabby, verjamem da ti je ze muka, jst sm sla samo 4 dni cez rok pri prvem, pa se mi je zdelo celo vecnost. Naj te potolazim, da bo pa toliko bolj prilravljen pridt ven :-) S sprozitvijo pomoje cakajo 10-14 dni, ce je vse ok in plodovnice dovolj. Kaj so ti rekli zabby?
|