bucka*
|
Zivjo vsem! Zabby cestitke! Noname, tudi tvoj dan je blizje in blizje :-) Vekybel, lepo da si se javila in da sta z Liamom pridna, Malinca07, zate pa upam da bo mala kmalu prespala vsaj en del noci :-) Tudi jaz nisem vedela, da so müllerjeve plenicke drazje, dm-ove sem sprobala, ampak se ji je ravno zacela delat rdeca ritka, tko da ne vem, a so plenice pospesile zadevo, al bi se tko al tko razvil izpuscaj. Tko da ostajam na pampers premium, ni vredno plenicnega izpuscaja, bom pa, ko se popravi, se enkrat probala dm-ove. Nekej so jih spreminjal vmes, ker majo isto tisti trak, ki kaze kolk je plenica polna, vcasih niso imele... Pikica 4 - glede dude sem zadnjic pozabila napisat, tudi moji se zdi prevelika, ampak sem potem razmisljala... kupila sem od 0-6 mesecev, samo ne vem, ce nimajo tudi 0-3 mesece? Morm it pogledat, ampak nisem se nic po trgovinah hodila, povsod je vse prehlajeno, tako vsaj pravi moj dragi. Edino ce bi me rad doma zadrzal :-) drugace pa tudi to dudo kar nekako sprejme po ene dveh poskusih, ji jo kar dajem, ker po dojenju ne zaspi, jaz pa nocem, da bi se prevec na roke navadila. Midve se pridno dojiva in tudi tebi cestitke pikica, da si se potrudila. Na zacetku je res tezko, ampak kasneje vidis, da je bilo vredno. Urnik se nama se spreminja, zadnjic jeva med enajsto in polnocjo, potem pa zjutraj ob pol sestih. Tko da tud kr lep del noci prespimo v kosu. Glede sprehodov... te dni nismo bili nic zunaj. Je bil skos dez, vceraj se je pa sicer nekaj soncek matral skozi oblake, ampak sem imela starejsega v varstvu in sem dopoldne izkoristila za polezavanje, dragi pa za dela po stanovanju. Danes pa spet dezuje... ko sva bili na sprehodu, sva vozickali priblizno 20-30 min. Priblizno toliko traja, da z bratcom pridemo do konca ulice in nazaj. Ker zivimo v hisi, potem njo ponavadi nesem notri ajat, midva sva pa se malo na dvoriscu. Ceprav bi moralo biti obratno, me bolj skrbi zanjo kot zame, najbolj pa se bojim vetra, ki pa v nasih koncih tudi pogosto piha. Waya kapljice so zakon, vredne svojega denarja. Zvija nas obcasno zvecer v poznih urah, samo ne vem ce so to krcki, ker kar krili z rokami.in nogami, ful na glas joka in na splosno deluje ful vznemirjena. Po ene 15 minutah se pomiri in zaspi. Koliko so pa kaj budni vasi otroci? Nasa se mi zdi, da se vedno ful prespi, ce odstejem dojenje, je mogoce budna vsega skupaj ene 2-3 urce na dan. Od tega eno uro obvezno med kosilom, da mora eden od naju vedno jesti z njo v narocju :-) Toliko od bucke, lepo se imejte, pa javite se kaj, da ne bo dolgcas :-)
|