bucka*
|
ŽABBY, mislim da je termometer v vsakem primeru imet bolje doma, ker nikoli ne veš kdaj ga boš rabila (veš pa, da ga sigurno boš enkrat) in vsaj po mojih izkušnjah, je v paniki in strahu, kaj je z otrokom narobe, zelo stresno še letat okrog in kupovat termometer. Že tako te skrbi tisoč stvari in če sumiš, da ima vročino, verjemi da je najlažje vzet iz predala termometer in se prepričat, ker ni vseeno, kako visoka je, na pamet pa težko oceniš. Tudi če kličeš zdravnika, je to prva stvar, ki ga bo zanimala. Ne vem, kaj mislite druge? drugače ti pa svetujem še termometer za v vodo, je zelo praktično za kopanje, si tud bolj sigurna glede temperature vode... Za lupinico ne vem, vem pa, da sem enkrat videla eno ful čudno in ravno to pomislila... sej tuki not otrok sedi! očitno so res različne. Jst jo mam od maxi-cosi se od prej, pa sem bla zadovoljna, tko da bo "zgurala" še enga :) mam pa eno še viška, lahko bi posodila, samo ne vem od kod si? Jst sm z gorenjske. Aja ŽABBY, kdaj maš pa ti rok? kako ste ostale? tudi sama sem panična tja v tri dni, mam skos občutek, da me bo prehitel porod in ne bom uspela vsega pripravit... cunjc še nimam vseh, košek dobim v soboto, komoda s previjalno še ni sestavljena (to paše v tisto poglavje- ati pravi, da je še čas), tko da upam da bom drug teden bolj mirna, ko bo vsaj košek na mestu in upam, tudi komoda :) (eve25- če imaš začasno bivališče prijavljeno, potem je vseeno na katerem naslovu si v času bolniške. Sej ravno zato se mu reče začasno, ker ni nujno da si ves čas tam)
|