|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
7.8.2016 23:53:23   
SARA87
Hej, punce. user posted image Dolgo se nisem javila. Kako ste? user posted image

Tjasakp: Moja ginekologinja je Andreja Smajila….ona mi je sicer dala rok 6.11., Lovšin pa mi je na nuhalni zatrdil, da bo 3.11. (sem rekla moji Smajili, vendar ni želela nič spreminjati datuma, tako da nisem zdaj več sigurna kdaj bo?). Kdo je pa tvoj ginekolog? Drugače ja, rodila bom v Izoli ja. Ti tudi? Verjetno se bova zagotovo srečali, morda se pa celo poznava. user posted image
Joj, ta sladkorna mi dela take sive lase, da vam niti ne morem povedati kako…. Se tako trudim, a pridejo dnevi, ko pokažejo visoke številke in sem tako jezna, razočarana…. user posted image
Hvala za mnenje glede strij. Glede zatekanja pa ni še nič pri meni… To me bo najbrž še čakalo. user posted image
Si bila na testu za sladkor? Kako je šlo? Upam, da uspešno in brez težav. user posted image

ŽABBY: Joj, isto kot meni user posted image Najprej 6.11., nato 3.11…..tako da še sama ne vem kdaj bo user posted image Samo čakaj….potem si pa moj letnik. Jaz bom sicer decembra imela 29 let… Morda se pa res poznava. Ti pišem ZS....Moja ginekologinja je Andreja Smajila. Koga imaš ti?
Uf, te strije…jaz sem jih že fajn kasirala….upam, da se zdaj ustavi user posted image imam pa tudi jaz stare grehe na stegnih...
O super, očitno nas bo kar nekaj v Izoli takrat. user posted image Nam bo lažje user posted image

Obalčanke….a ste že bile v šoli za starše? Jaz jo obiskujem zdaj v avgustu….morda smo se s katero izmed vas že videle user posted image
Drugače midva bova zdaj konec avgusta šla v akcijo za voziček, sobico in vse potrebne zadevice. user posted image Upam, da ne bova prepozna, ker opažam, da ste nekatere že zelo pridne s tem. user posted image

Punce, imam vprašanje glede bolniške. Meni so namreč v diabetološki svetovali, da grem na bolniško ta zadnji mesec pred porodniško….ampak ne vem kako to poteka (kako se to sploh uredi). user posted image
Kdo ti jo mora dati? Verjetno osebna zdravnica a ne? Mora imeti kako mnenje od ginekologinje? Se opravičujem, ampak res ne vem kako je s tem in mi bo vsak nasvet prišel prav. Zaenkrat sem na dopustu še do 24.8…..Tako da bi s septembrom šla na bolniško….ker meni je res tako težko vse kombinirati zaradi sladkorne (obroke, sprehode, tehtanje, merjenje itd.). Ne vem, kako bi mi to zneslo v službi. user posted image

Hvala za pomoč user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu SARA87)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.8.2016 9:18:37   
tjasakp
Pozdravljene souser posted image

KrasnaJasna, držim pesti da bo vse v redu!!!

SARA87, moj ginekolog je Vitezica, v ZD Koper. na nuhalni je Lovšin postavil rok 26.10, torej 1 teden prej. ampak mi moj ginekolog ni nič spreminjal, menda je neko ''pravilo'', da če odstopa UZ do 1 tedna se PDP ne spreminja. Je bilo pa isto razhajanje točno enega tedna pri prvem otroku in se je rodil nekje vmes :)
Tudi jaz bom rodila v Izoli ja. prvič sem bila čisto zadovoljna, poleg tega pa si ne predstavljam s popadki se vozit do Postojneuser posted image
test za sladkorno sem uspešno prestala, vrednosti so bile precej pod mejami tako da jeeee user posted image močno pa upam da bo ta drugi otroček manjši od prvega, ker če ni bilo odvisno od sladkorne, pomeni da pač delava velike otroke user posted image

glede šole za starše bom šla najverjetneje oktobra, ko bom na porodniški. sicer mi niti ni nujno, sem bila že za prvega, tako da načeloma naj bi te stvari poznala. nič pa ne škodi obnovit teorijouser posted image

glede bolniške pa ti za prvi mesec da osebna zdravnica, za nadaljevanje pa mora ginekolog napisati izvid oz. razlog za bolniško, ki ga neseš osebni zdravnici in ona pošlje na komisijo. Moja zdravnica pravi da za nosečke nihče ne dela problemov okoli bolniške. tako da če imaš v kratkem pregled reči ginekologu naj ti kar napiše ta list ki ga pol neseš zdravnici, sicer pa se naroči pri osebnem zdravniku, povej za težave in te da na bolniško. potem pa pop pregledu neseš še ta izvid, če bo ravno šlo čez 1 mesec in bo potrebno it na komisijo.

drugače sem kar v redu, zdaj odkar delam po 4 ure je tudi z bolečinami v hrbtu precej bolje. edino kar me matra je spet utrujenostuser posted image
in to zadnji teden recimo, odkar sem vstopila v tretje tromesečje... bolj počasi moram hodit, več kot pol ure skupaj ne morem nečesa počet brez da bi se morala malo spočit...user posted image
eeehh, čimprej vse pripravit, ker očitno ne bo šlo nič na boljeuser posted image
za vikend sva bila z možem pridna, pripravila oziroma naredila nekaj prostora za opremo novega člana. za prvih 6 mesecev bo dovolj, potem bomo razmišljali naprej. zaenkrat namreč ni v planu nobenih novih omar, predalnikov ali česa podobnega nabavljat, le zmetat stran kar ne potrebujemo, preuredit, boljše pospravit ipd.
tako da sva bila uspešna. zdaj lahko začnem nosit iz podstrešja vso opremo, prat, likat, zračit, ipd.

edino z oblekicami bom počakala do naslednjega UZ, ko bo preverba rasti, kar je v bistvu ponovna morfologija. da mi še enkrat potrdi spol. ker nekako me še vedno ni zapustil občutek da bo punčka, čeprav je na morfologiji rekel da bo fantek user posted image
bo pa to čez 2 tedna, tako da ne bo potrebno predolgo čakat user posted image

lep dan vsem!!

(odgovor članu SARA87)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.8.2016 23:12:54   
vekybel
Čer!
Pa smo se vrnili iz dopusta. Lepo se je vrniti domov.
Danes sem imela UZ in končno se je videl spol, punčko bomo imeli. Vsi trije smo zadovoljni.
Drugače sem vredu, sem v 27 tednu in +8kg viška, otroček pa ima 1 kg. user posted image . Tudi voziček smo kupili. Drug teden imam cepljenje ker sem Rh negativna pa še kontrola za sladkor.
Tako je to pri meni zaenkrat.

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.8.2016 14:44:15   
Malinca07
Novemberke 2016, kje ste vse? user posted image Vse na dopustu?user posted image

Kako ste kaj, kaj novega? Pri meni predvsem velikost trebuščka, ki kar preveč pridno raste user posted image . Pa brcike so se spremenile. Niso več iste kot so bile, user posted image se je zgleda malo prestavla v trebuhu in jo sedaj čutim bolj ob strani in višje, ne več v spodnjem delu trebuha, kot prej. Pa sedaj so ti premiki bolj kot neko valovanje, žgečkanje.. ne več brcanje. Ste tudi ve opazile drgačne premike?
Sem pa že v 29. tednu - zadnje trimesečje, kar ne morem verjeti kako hitro mineva čas...

Lepo se imejte, čuvajte trebuščke in javite se kaj user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.8.2016 21:34:12   
..noname..
Res smo se nekaj izgubile. Na FB smo pa zlo čvekaste user posted image

Jaz sem zaključila z dopustom. Morda še v septembru za kak vikend, sicer pa je to to. Jaz še nisem v 3. tromesečju, bom pa kmalu. Sem v 27. tednu. Ja bolj med zadnjimi sem na vrsti user posted image
Se pa tudi meni trebuh dnevno povečuje in pridno rastemo. Brcamo pa tut vsak dan, tako da sem vsa srečnauser posted image

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
19.8.2016 10:42:33   
Srchy
Malinca07 se mi zdi, kot da opisuješ mojo nosečnost. Čisto isto doživljam, ni brc, sem v 29.tednu, trebuh je ogomen in valovi bolj na strani, kot da bi otrok ležal horizontalno ;)

Ogomno časa se nisem nič oglasila na forumu, vidim, da smo po večini vsi ok ;)

Komu pišem, da me doda na fb? Hvala za pomoč!

Pri meni vse ok, smo bili na 3d pri Pušenjaku. Potrdil nam je punčko, kot tudi moja ginekologinja.
Pa vendar govorimo okoli, da ne vemo, ker še vedno slišim vse preveč zgodb, da se zmotijo ;)

Se mi zdi, da včasih trebuh otrdeva... Čeprav nisem prepričana, če je to prav otrdevanje ali se dojenček le preriva...?!

Do šestega meseca sem bila zelo aktivna, športala, delala,... kar naenkrat nisem več prišla po stopnicah.
Sedaj rabim več počitka, trebuh je velik in trd in nastopile so prve operativne težave glede sklanjanja ;)

Ljudje komentirajo trebuh, ker je velik. Mi grejo na živce, ker se pol sekiram, ko mi rečejo, če bom kmalu rodila, imam pa še cela dva meseca in pol do poroda (3.11.)...

V materinsko šolo hodim, doma imam voziček in košek za spanje, drugo pa urejam počasi ;) Res počasi...

Občasni krči od raztegovanja, bolečine v hrbtu, neprespane noči, trd trebuh, sekiranje... vse to je del mojega nosečniškega vsakdana ;)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
19.8.2016 12:57:18   
Malinca07
Srchy tudi jaz se najdem v tvojem opisu user posted image ...otrdevanje trebuha, sploh ko ležim na hrbtu ali če dlje časa stoje kaj delam, vedno slabši je pa tudi spanec pri meni. Nikakor ne najdem več primernega položaja za spanje. Ah..se pa splača potrpet, ker nas kmalu čaka nekaj najlepšega user posted image
Midva imama pripravljeno že skoraj vse, voziček, jajčko, sobico...se bolj mudi mojemu, kot meni user posted image S šolo pa začnema v začetku septembra.

Zgleda bo treba si profil na FB nardit, če boste res vse pobegnile tja user posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.8.2016 9:44:44   
ŽABBY
pozdravljene....

kako ste kaj? Mi2 zaenkrat še ok. Trenutno sem v 29 tednu, trebuh mi zaenx še ne otrdeva.....upam, da bo trajalo..
Trebušček vsak dan večji....nekaj dni sem tudi jaz slabo spala, se premetavala z enega boka na drugega..zdej pa spet dobro spim-kupila nosečnisko blazino.

jaz pa bom v materinsko šla šele oktobra...prej mi zaradi službe ne bo uspelo..

Glede priprav pa sta doma samo voziček in posteljica, sobice ne bova nič še urejala saj zaenx bo dojenček v naši sobi.... ko ga bomo pa premestili v svojo sobico, bomo potem še to uredili...

Kdaj ste kaj naročene na UZ-kontrola rasti ploda?

Lep vikend želim

Neposredna povezava do sporočila: 1033
20.8.2016 13:25:06   
..noname..
Lahko se javiš meni za FB.

Ne bomo vse ušle. Jaz sem tukaj in tam, čeprav tukaj malo manj pogosto user posted image Tam sem pa prava čveka, da grem včasih še sama sebi na živce, hahaahuser posted image

Jaz nimam nič otrdevanja trebuha, rastemo iz dneva v dan. Mi je pa ležanje na boku zmeraj manj všeč, ker me kolki in križ začne pečt.

Včeraj sem končno dobila lupinico, tako da imam sedaj že skoraj vse pripravljeno, samo še sobico urediva pri nama. Šolo za starše nameravava obiskovati septembra, samo še ni možnosti za prijavo. Pa tok bi se rada že prijavila. Sej bo, pravočasno bova zrihtala.

Jaz imam naslednji in s tem tudi zadnji UZ konec septembra. Daleeeč je še do takrat. Umes imam še en pregled, ampak bo brez UZ. Imela sem samo prvi pregled UZ, pa nuhalna in morfologija. Tako da kaj dosti ne vidiva svojega pikija.

(odgovor članu SARA87)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.8.2016 9:11:51   
Malinca07
Zaenkrat bom vztrajala kar tu, niti nimam FB profilauser posted image . Jaz imam naslednji pregled -UZ kontrola rasti v zacetku septembra, bom pa ze ve 31.tednu. Komaj cakam!user posted image Drugace pa pri vsakem pregledu vsaj na hitro naredi UZ in vedno dobim kakano slikico, tako da se jih je ze kar nekaj nabralo user posted image
Kako ste pa kaj s stetjem gibov, so vam ze kaj rekli da bi jih morale spremljati in nasteti vsaj 10 cez dan? Meni G ni nic rekla, malo prebiram in pise da bi se naj nekje od 28.tedna naprej..

Neposredna povezava do sporočila: 1035
22.8.2016 8:46:44   
tjasakp
Pozdravljene user posted image !

vidim da imamo vse podobne ''težave''user posted image
meni se je tudi vse spremenilo ko sem vstopila v tretje tromesečje pred kakimi dvemi tedni... kar naenkrat vsa utrujena, zadihana, hodim kot račka, težje spim, trebuh mi otrdeva če sem predolgo na nogah...
v glavnem zdaj se res počutim nosečo v polnem pomenu besede in komaj čakam da mineta še ta dva dobra meseca, najraje bi jih kar preskočlauser posted image

ŽABBY, jaz bom tudi šla v materinsko šele oktobra, se bomo srečale user posted image delam samo do 12 in če bi hodila še v materinsko sploh ne bi bila več v službiuser posted image poleg tega pa grem na obnovo znanja samo pa ne bo prehudo če me kaj preseneti predčasnouser posted image

priprave so se tudi pri nas kooončno začele, sem dala nas kup vse kar je potrebno oprati in sem se kar zgrozila, polovico hodnika zasedeuser posted image do zdaj sem uspela oprati voziček v celoti (že samo to so bili 3 stroji), pa prvi del posteljnine, obroba in kovterčki za posteljico, zibko in vozičekuser posted image
čakajo me še vse igrače, rjuhe, dekice, in na koncu še oblekice, plenice..ojoj, raje da nisem začela naštevatuser posted image ker potem bo treba vse to še zlikat sevedauser posted image
ampak mislim da bo kot pri prvem, ko je bilo vse zlikano samo prvič, potem pa direkt iz stroja v omaro :) še posebej une plenice se mi je zdelo nesmiselno likat, itak jih porabiš po 5 na dan in to po hitrem postopku, niti ne vidiš da je bila zlikanauser posted image

jaz grem pa jutri na UZ za preverbo rasti in že komaj čakamuser posted image da vidim našega malega spet po dolgem času, pa da dobim potreditev spola (ali pač ne user posted image ) in da vidimo koliko je velik, upam da ne bo velikan kot prvi, res bi imela tokrat majhnega dojenčkauser posted image

s štetjem gibov pa še nisem začela, saj je mali zelo živ, mislim da že takoj ko se zbudim naredi 10 gibov, da ne govorim potem čez dan... je pa res, da zadnjih par dni opažam da se malo umirja, verjetno mu počasi zmanjkuje prostora

želim vam lep sončen dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1036
22.8.2016 15:02:42   
ŽABBY
tjaša kp...sporoči ko boš iz UZ-ja....
jaz imam ta UZ v začetku septembra...
ti, ki si že mamica...kje si kupila posteljnino za prvega otroka? .... jaz malo gledam naokoli pa ne najdem nič pametnega....sem razmišljala, da bi skočila do ikee pogledat...

malinca...ti pa imas kar srečo s tvojo gin...meni je nardila UZ-je, samo za morfologijo in tistega takoj na začetku, da je potrdila nosečnost....

glede štetja gibov mi gin ni rekla nič, samo pač da naj spremljam če jih vsak dan čutim....

(odgovor članu SARA87)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
22.8.2016 15:08:42   
..noname..
ŽABBY - sem na istem. Imela samo potrditev nosečnosti in morfologijo. Dobro, nuhalna itak, samo je samoplačniška.

A to štetje gibov naj bi se štelo ena brca 1 gib al kako? Ker če je tako potem jaz hitro pridem do 100 na dan :) hahahauser posted image Ne sicer vsak dan, ampak takrat ko smo res zelo aktivniuser posted image

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
22.8.2016 15:12:05   
ŽABBY
ne vem točno kako gre mislim da se vsak premik šteje kot gib...nekje na spletu se mi zdi da sem zadnjič zasledila da naj bi se štelo med 10 in 17 h - ne vzet za 100%.... naj bi bilo vsaj 10 gibov-se mi zdi....

ta moj nardi 10 gibov v 5 minutah.....skozi melje....ko vrtavka...

Neposredna povezava do sporočila: 1039
23.8.2016 9:51:17   
tjasakp
eko me iz pregleda
vse ok, še vedno imamo fanta, ki je pri 29t6d težek 1400 guser posted image mere ustrezajo, teža tudi tako da zgleda da bo ta vseeno malenkost manjši kot prvi, ki je v tem obdobju že malo prehiteval user posted image
je že obrnjen na glavico, upam da tako tudi ostane user posted image

ŽABBY, mislim da sem posteljnino kupila v pikapolonici, ta velik komplet z obrobo, dvemi kovtrčki (tanjši in debelejši pa pol jih lahko tudi skupaj daš) spodnjo rjuho in pouštrom. potem sem dodatno kupila še en komplet samo prevleka za deko in poušter tudi v pikapoki in enega v ikei, ki pa je malo večjih dimenzij, ikea ima neke posebne dimenzije, poglej prej na netu
sem pa še kasneje dodatno dokupila 3 spodnje rjuhe ker našemu je prve mesece šlo vse čez pleničko ponoči user posted image
vem tako natančno ker sem ravno včeraj oprala vse rjuhice user posted image

ne razumem pa zakaj dajejo povsod te pouštre zraven in prevleke zanje, saj dojenčki in otroci do 2 let naj sploh ne bi imeli pouštra, moj ga še danes nima pa ima že 4 leta..poušter sem dobila v kompletu posteljnine, v zibki je prišu kar zraven, prav tako v vozičku, pa mislim da še eden iz nekje, niti ne vem več kjeuser posted image

ampak ok, od viška ne boli glava pravijouser posted image

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
23.8.2016 9:52:50   
tjasakp
aja, glede gibov pa naj bi se štelo čisto vsak gib, če dvakrat zapored brcne sta to že dva. v teku celega dneva. tudi jaz sem tako enkrat prebrala na Pušenjakovem forumu

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
23.8.2016 10:10:50   
Malinca07
ŽABBY res imam srečo, kar se tiče UZ-jev pri moji ginekologinji. Slikic je že toliko, da bo treba en album kupit in jih noter pospravit user posted image . Glede gibov je pa pri meni tako, da jo še vedno ne čutim skozi cel dan ampak ob določenih urah...in kadar točno takrat ko je "njen čas" ne zamiga, kar malo panična postanem..pa mine 5 min, trebuh zavalovi in je spet vse ok user posted image
Tudi mene zanima glede posteljnine..oz. jaz bi vprašala vas še glede jogijev in kovtrčka. Že imate jogi, katerega kaj priporočate? Pa kovterček..kje ste jih kaj kupile tiste, ki jih že imate? Jogi bi mnda naj bil malo trši, kovterčki pa ne bi smeli biti pretežki.

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
23.8.2016 10:24:25   
tjasakp
mi smo posteljico in jogi kupili kar v ikei, sicer tistega bolj dragega ampak še vedno precej ugodnega glede na cene drugje. jogi naj bi bil trši ja, pa boljši naj bi bil na vzmeti kot pa s kakšno spominsko peno, tudi potem za otroke, ko smo kupovali za prvega za večjo posteljo.
dokler rastejo naj bi imeli na vzmeti jogije, sem že pozabila zakaj...
pa dobro je, da se da sleč prevleko od jogija in jo oprat ko gre kaj čez, mi smo to kar pogosto počeli user posted image

kovtrček pa boo, se nisem neki poglabljala takrat, pač tisti ki je bil v kompletu s posteljnino. je pa precej lahek ja. je pa s temi kovterčki tako da če je otrok nemiren ponoči itak ne pride v poštev ker ga moraš imet v spalni vreči, če ne se cel odkrije. naš je bil kar miren vsaj prvih 6 mesecev tako da je lahko bil pokrit, od koelgice pa je bil že od začetka prava vrtavka in v bistvu tega kovtrčka sploh ni uporabljalauser posted image
tako da mogoče za začetek ne kupovat kakšnega ekstra dragega ker se zna zgodit da ga sploh ne boste uporabljale

Neposredna povezava do sporočila: 1043
23.8.2016 10:42:48   
mava1975
Punce, sicer sem januarka, ampak za jogi imate preko DM 40% POPUST za Vitapur jogi, baje je ful fajn, cena s popustom je okoli 50 EUR...

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.8.2016 15:40:33   
NejaM
Pozdravljene punce!

Tudi jaz nova na forumu.user posted image Pdp 9.11. Trenutno se počutim odlično, sem pa v 29t. Vesela, da sem našla vsaj en forum z novemberkamiuser posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
29.8.2016 8:45:15   
Malinca07
Dobrodošla med Novemberkami NejaM user posted image Dekleta so sicer bol aktivna na FB, nekaj pa nas je tudi tukaj in se vsake tolko javimo in poročamo kaj je novega z nami user posted image Super za dobro počutje...upam, da tako ostane do konca, a ne? user posted image
Mava1975, hvala za nasvet. Sma šla prejšnji teden malo okoli za jogije gledat (Pikapolonica, Baby center...) in sma se na koncu odločila prav za tega, ki si ga predlagala. Ima različno trdoto na vsaki strani, tako da bo primeren tudi kaseneje, ko user posted image malo zraste, saj imama kinderpet 140x70.
Kako se kaj ostale, ste lepo preživele vikend? Jaz bi še z veseljem ostala par dni doma..zadnje časa tako slabo spim, noben položaj mi ne odgovarja, wc obiščem po 4x na noč...zjutraj, ko pa ura zazvoni je pa itaq najlepše spat, pa je treba vsat user posted image

(odgovor članu NejaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
29.8.2016 10:06:36   
ŽABBY
pozdravljena NejaM, čestitke za user posted image
s katerega konca Slo pa si?

Malinca07, glede na to, da slabo spiš, probaj si nosečniško blazino nabavit, meni zaenx pomaga...

drugače jaz sem ok, edino zdej ene 2 dni me je malo pekla zgaga... Vas tudi že?

Neposredna povezava do sporočila: 1047
29.8.2016 10:26:35   
NejaM
Pozdravljene punce! Hvala za topel sprejem. Sem pa iz Ljubljane. user posted image Za fb skupino pa sem ze pisala eni uporabnici, pa cakam na sprejem.
No tudi jaz malo slabse spim, ker sem non stop na wc. Tudi mene pece zgaga tu in tam, pa ce se mogoce prevec najem.user posted image

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
29.8.2016 13:23:06   
..noname..
Evo še mene po dolgem času. Vas berem, ampak nič ne napišem. Niti ne vem kaj napisat.user posted image user posted image user posted image

super za novo sonosečko user posted image

Gužva bo v porodnišnici user posted image

(odgovor članu NejaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.9.2016 10:29:57   
vekybel
Kje ste novemberke??? Slabo ste aktivne zadnje case.
Vas berem pa tudi ne vem kaj napisat. Čez en teden imam kontrolo UZ pa da vidim koliko je zrastla naša pupika.
Pišite kaj....

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?