tjasakp -> RE: Novemberke 2016 (27.5.2016 11:22:07)
|
Isabella* čestitam[sm=bravo.gif] to je pa res super novica[sm=smiley1.gif] jaz sem tudi kadilka, ki sem nehala kadit že kar nekajkrat, ampak vedno se pol začne z kakšnim prižganim na kakšni zabavi, pa pol kao sej je samo eden, pol čez en teden spet enega in to se hitro stopnjuje do normalne doze [sm=zmeden.gif] v prvi nosečnosti sem nehala kadit popolnoma in celo nisem kadila 3 leta, mi ni niti pasalo. pol pa enkrat po neumnosti sem spet enega prižgala in se je ponovila stara zgodba, v roku dveh- treh mesecev sem bila spet na stari dozi (do rec. 10 na dan) IN SEM SI ZABIČALA, DA V DRUGI NOSEČNOSTI BOM ITAK SPET NEHALA IN NE BOM NIKOLI VEČ ZAČELA. ZAENKRAT MI GRE OK[sm=smiley36.gif] prve tri mesece mi je smrdela tako kava kot cigareti tako da ni bilo panike, zdaj pa sem se že navadila na to, da pač ne kadim in mi ne manjka, hvalabogu!! in res ne semem nikoli več nobenega, jaz sem kot alkoholiki, ko prižgem spet prvega je konec [sm=jezicek.gif] držim pesti da bo uspelo tudi vam (no meni še ni, po treh letih bom videla če bom bolj uspešna kot prejšnjič [sm=jezicek.gif])
|
|
|
|