minime84 -> RE: Novemberke 2016 (9.6.2016 13:40:45)
|
Ojla, se ze lep cas nisem oglasila, vas pa redno prebiram [sm=smiley36.gif]. Kako ste kaj? Jaz sem zadnjih nekaj dni prehlajena, prvic v takem casu in mi je prav grozno [sm=smiley13.gif]. Mam pa se eno vprasanje in sicer, ce je mogoce katera v podobni situaciji ali ve odgovor in sicer, sem na delni bolniski, kar pomeni, da 4 ure delam, preostale 4 na bolniski - nic resnega, od sedenja (delam v pisarni) me zacne tako kriz bolet, da komaj vstanem, zato me je G dala na delno bolnisko. Zdej pa, eni govorijo, da v tem primeru ne morm koristit dopusta, spet drugi, da ga lahko [sm=zmeden.gif]. Imam pa za pokoristit se ves letosnji dopust, polovico sem imela namen pokoristiti v juliju, ker smo hcerko vzeli iz vrtca in je nima kdo drug za cuvat. Zdej pa ne vem kaj naj. Katjenko82, FB skupina je skrita, lahko mi posljes v zs podatke, da te najdem na FB, dodati te moram kot prijateljico, nato pa te lahko dodam v skupino. Admin skupine pa te potrdi ob pogoju, da posljes na ZS sliko materinske, kjer je viden PDP, aja pa dobrodosla [sm=bravo.gif]. Kok se vam pa kej trebuscki ze poznajo? Jst sem ze ogrooomna, pa sem sele 17t2d [sm=smiley36.gif]. Se kar bojim, kako bo to zgledalo proti koncu. Lepo se imejte [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|