tjasakp -> RE: Novemberke 2016 (12.5.2016 8:14:28)
|
Pozdravljene vse nove [sm=nosecka.gif] in bodoči očka [sm=bravo.gif] da se še jaz malo javim. Danes sem začela 16 teden, nežne brcike že čutim[sm=bravo.gif] sem pa smotana, če jih ne čutim cel dan, se začnem sekirat, ufaaaaaa[sm=smiley36.gif] čeprav vem, da tako zgodaj sem lahko vesela da jih sploh čutim, kaj šele vsak dan[sm=jezicek.gif] drugače drugih nosečniških znakov posebnih nimam, razen seveda rastočega trebuščka[sm=smiley1.gif] no, še vedno me bolijo bradavice, tako da so off limits za možeka[sm=jezicek.gif] pa zvečer me hitro zmanjka. čez dan ni neke panike z utrujenostjo, zvečer pa ob 10 uri ne morem več gledat sem pridna, sem začela hodit na telovadbo za nosečnice, da se malo razmigam...takoj prvi dan se je pokazala moja fizična pripravljenost, ko sem imela muskulfiber[sm=zmeden.gif] ajej, in to pri vajah za nosečnice!![sm=smiley36.gif] no, zdaj je že boljše. sem se pridružila tudi FB skupini ampak tam je tak kaos, da ne uspem sproti sledit kaj vse se dogaja (no, sicer je cel FB tako narejen kot ugotavljam, samo jaz pač nisem vajena), forum mi je dosti bližje [sm=smiley1.gif] pa lep deževen dan vsem!
|
|
|
|