Virgo87
|
Živjo punce! Še eno novo članico boste dobile Jaz sem sicer že skoraj v 11. tednu (ZM: 24.1., PDP: 4.11.), pa do sedaj še nisem imela poguma, da se vam pridružim. Ampak vidim, da niste noben bau bau, zato sem z zanimanjem prebrala vse vaše zgodbice do sedaj. Juhu za vse! Pa škoda za tiste, ki so skupino že zapustile :( Vem, kako jim je...lani septembra smo v 10. tednu ugotovili, da gre za prazno nosečnost, tako da me je čakalo čiščenje najprej s tabletkami, 14 dni kasneje pa še abrazija, ker ni šlo vse ven. Ta filing je grozen! Nobeni ne privoščim tega :( Potem nama je ratalo po 2 mesecih in lahko verjamete, kakšen strah sem imela pred prvim pregledom! Da se ja ne bo ponovila ista zgodba, ker ne vem, kako bi šla šeenkrat čez to... Pa se je na prvem pregledu res videla samo vrečka, ploda pa še ne (res je bilo zgodaj - 6t), ampak sem rekla G naj mi da naslednji datum prej, kot pa čez 3 tedne kot mi ga je dala, pa kar ni in ni hotela Zato sem v 7t šla na samoplačniškega, kjer sem prvič slišala srček..kakšno olajšanje!! Svojo G sem zamenjala in pri novem G tudi že imela pregled, kjer je bilo vse v redu. Torej čakam na nuhalno čez kake 2 tedna in upam in verjamem, da bo še naprej vse dobro :) Toliko o meni, jaz sem vas že kar nekaj spoznala preko vaših zgodbic in veselim se deljenja občutkov in slabosti, ki mene še vedno spremljajo
|