|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
8.4.2016 14:35:22   
Inod
No pri meni mami že ve. Smo bili za praznike na počitnicah na štajerskem koncu in enostavno nisem mogla skrivati, da sem "drugačna". Sploh zaradi tega, ker mi je konstantno slabo že 2 tedna. Tako da definitvno poskusim z grenivko.
Glede slabosti si PujsaDeja zadela občutek...tudi meni se zdi da vsak dan prebolevam mačka :(. Slabosti edino ni na svežem zraku in ob hoji, kar pa je med tednom ob službi kar malo težko.
Pregled imam v sredo, ko naj bi bili v 8t2dni.

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.4.2016 16:18:29   
tjasakp
srchy, ja res sem imela prvi pregled 24.3. user posted image
naslednjega pa imam 25.4., že en teden po nuhalni..

meni proti slabostim oziroma mogoče bolj proti zgagi, saj ne ločim več kaj je kaj, zelo pomaga juice in solata, torej na kislo začinjena solata. v glavnem kislo
ne grejo pa mi rec. kisle kumarice ki so kliše user posted image

ampak te moje slabosti počasi pojenjajo, zadnje dni jih komaj še čutim kdaj, mogoče tudi povezano s tem ker toliko bolj čutim poln noc, pekoče grlo, zaprta ušesa...user posted image
grozno kako se počutiš slabo ob navadnem prehladu, sicer precej močnem ampak brez vročine, ko ne pojem nobenega lekadola ali neoangina za grlo, kot da me je povozil avto user posted image

no, zdaj je začelo deževat pa bo vsaj cvetni prah malo spralo iz ozračja in bo upam aalergija znosnauser posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 577
8.4.2016 19:53:12   
vekybel
Da se javim tudi jaz malo, da ne bo res zamrla naša tema. Včasih smo bile med prvimi. user posted image Mislim d, a je kriva ta slabost in utrujenostki nas dajejo.
reja11
dobrodošla in čestitke.

anonimna
jaz pa ugotavljam, da so mi pospešile slabosti tablete za nosečke A-Zmam iz DM-a. Zdej jih nisem pila 3 dni in prešaltala na elevit in sedaj mi je bolje. Zdej še berem tvojo objavo in itak sem razmišljala če je vse vredu. Prav smo boježljive. Upam da je vse vredu.

tjasakp
jaz grem tudi Lovšinu na nuhalno, drugače pa je moj ginekolog je Deisinger. Sem slišala da je Lovšin zelo dober. Imaš izkušnje?

srchy
jaz sem stara 35 let in drugi otrok in ko rodim bom 36. user posted image

Na prvem pregledu je rekel naslednji pred čez 5 tednov in se mi zdi predolgo, glede na nekatere ki ste imele čez 2 tedna spet. Zelo čudno to naročajo. Mene ne moti toliko, samo v primeru če je kej narobe da se to pozno rešuje. Po moje bi lahko do nuhalne dali še na en pregled.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 578
8.4.2016 20:40:12   
Inod
Živijo.
A to govorite o dr. Boštjanu Lovšinu za nuhalno? Kam pa greste?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.4.2016 18:06:17   
Virgo87
Živjo punce! Še eno novo članico boste dobile user posted image Jaz sem sicer že skoraj v 11. tednu (ZM: 24.1., PDP: 4.11.), pa do sedaj še nisem imela poguma, da se vam pridružim. Ampak vidim, da niste noben bau bau, zato sem z zanimanjem prebrala vse vaše zgodbice do sedaj. Juhu za vse! Pa škoda za tiste, ki so skupino že zapustile :( Vem, kako jim je...lani septembra smo v 10. tednu ugotovili, da gre za prazno nosečnost, tako da me je čakalo čiščenje najprej s tabletkami, 14 dni kasneje pa še abrazija, ker ni šlo vse ven. Ta filing je grozen! Nobeni ne privoščim tega :( Potem nama je ratalo po 2 mesecih in lahko verjamete, kakšen strah sem imela pred prvim pregledom! Da se ja ne bo ponovila ista zgodba, ker ne vem, kako bi šla šeenkrat čez to... Pa se je na prvem pregledu res videla samo vrečka, ploda pa še ne (res je bilo zgodaj - 6t), ampak sem rekla G naj mi da naslednji datum prej, kot pa čez 3 tedne kot mi ga je dala, pa kar ni in ni hotelauser posted image Zato sem v 7t šla na samoplačniškega, kjer sem prvič slišala srček..kakšno olajšanje!! user posted image Svojo G sem zamenjala in pri novem G tudi že imela pregled, kjer je bilo vse v redu. Torej čakam na nuhalno čez kake 2 tedna in upam in verjamem, da bo še naprej vse dobro :)
Toliko o meni, jaz sem vas že kar nekaj spoznala preko vaših zgodbic in veselim se deljenja občutkov in slabosti, ki mene še vedno spremljajo user posted image user posted image

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.4.2016 9:59:54   
tjasakp
Vekybel, izkusnje pri Lovsinu imam iz prejsnje nuhalne, kjer je bil super, prijazen, vse razlozil, si vzel cas.. Drugace pa sem tudi slisala same pohvale :)
Inod, dr Bostjan Lovsin ja. Mislim da je edini na obali ki ima licenco za nuhalno

Jaz sem sicer se vedno precej slaba od prehlada sem ostala brez glasu in se na veliko cistim.. Ne morem verjet kaj vse pride iz nosa in ko kasljam, bljak!! Mislim da bom vsaj jutri se domauser posted image

Pa lepo nedeljo vsem

(odgovor članu Virgo87)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.4.2016 10:02:20   
tjasakp
Pa seveda dobrodosle vse nove user posted image user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.4.2016 12:19:37   
Srchy
dobrodošla Virgo87 ;)

Jaz imam datum PDP dan pred tabo, 3.11. ;)

Sem razmišljana en dan...ti naši otroci bodo škorpijoni...pestro nam bo;)
pa ne da verjamem v horoskope, mogoče kdaj kakšne značilnosti pa res veljajo za določene znake... ;)

Upam,da preživljate lep vikend, mene pa kar muči rahla slabost... še malo zdržat pa bo ;)

Tjasakp, sem razmišljala, da bomo na koncu še ugotovile, da se poznamo ;)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.4.2016 13:22:24   
tjasakp
Srchy, zelo verjetno, svet je majhen, se posebej obalauser posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
10.4.2016 19:25:13   
Inod
Hvala za informacijo glede dr. Lovšina...omenjen zdravnik namreč dela nuhalno tudi v Novi Gorici in ker je ta mi najbližje me je zanimalo ali gre za istega; na internetu sem namreč zasledila kar nekaj pohval glede d r. Lovšina.
user posted image
Lep pozdrav vsem user posted image

< Sporočilo je popravil Inod -- 10.4.2016 19:35:17 >

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 585
11.4.2016 13:09:19   
minime84
Meni se se kar vlece cas. Popolnoma sem brez energije, glavoboli in obcasna slabost so pa se kar prisotni. Od petka sem ze doma, ker me na momente tok glava boli, da ne morm razmisljat. Komaj cakam, da bo to prvo tromesecje mimo in da bom mela kaj vec energije. Jutri bom dopolnila sele 9 tednov. Me pa kar precej spodnji del trebuha boli. Dans me je se nekaj okoli popka peklo. Skratka, ne spomnim se, da bi bilo tok enih tegob v 1. N. Tako la zadnje dni samo jamram user posted image . Sem se pa dans narocila na nuhalno k dr. Strahovi (upam, da bom imela boljso izkusnjo z njo, kot nekatere) in jo imam 10.5; takrat bom dopolnila 13. teden.
Kako ste pa ve kaj?

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.4.2016 18:28:20   
Virgo87
Ja Srchy, zaenkrat sva še skupaj po datumu, ampak verjetno se bo še kaj spremenil po nuhalni..verjetno še kak dan pozneje :)
Tudi mene še na vsake toliko prime slabost, ampak imam filing, da je malo boljše. Mi pa nič kaj preveč ne paše jesti, zato sem tolažim, da se mogoče ne bom preveč zredila? user posted image
Jaz se bom drug teden naročila na nuhalno...jooooj, komej čakam, da bo malo bol za ziher vse skupaj! Samo verjetno ne bom šla k Strahovi - kakšne slabe izkušnje pa so bile z njo?

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 587
12.4.2016 18:36:48   
sancy
Pozdravljene souser posted image
Po dooolgem času, da se tudi jaz malo pofočkam ... user posted image
Danes sem imela ponovno pregled ... sem v 9 tednu in 1 dan in moja žabica v trebuščku lepo raste in se lepo razvija. user posted image
Zasledila sem, da ste se že začele pogovarjate tudi o nuhalnih pregledih ... jaz ga imam 3. 5. v zdravstvenem domu Dravlje (LJ) pri dr. Pušenjaku. Samo za info med nosečnicami ga zelooo hvalijo.

Lep pozdravček vsem user posted image

< Sporočilo je popravil sancy -- 12.4.2016 18:38:06 >

(odgovor članu Virgo87)
Neposredna povezava do sporočila: 588
12.4.2016 18:52:23   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: sancy

Pozdravljene souser posted image
Po dooolgem času, da se tudi jaz malo pofočkam ... user posted image
Danes sem imela ponovno pregled ... sem v 9 tednu in 1 dan in moja žabica v trebuščku lepo raste in se lepo razvija. user posted image
Zasledila sem, da ste se že začele pogovarjate tudi o nuhalnih pregledih ... jaz ga imam 3. 5. v zdravstvenem domu Dravlje (LJ) pri dr. Pušenjaku. Samo za info med nosečnicami ga zelooo hvalijo.

Lep pozdravček vsem user posted image

super novica. Joj že 2. pregled. Jaz bom takrat šele dobro prvega čez dala...hjooooj, kok se mi vleče.

Koliko pa stane nuhalna pri njemu? Sicer nekako tuhtam, da bom naredila nuhalno kar pri svoji ginekologinji, a vseeno vprašam.user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 589
12.4.2016 18:59:07   
sancy
..noname..
mislim, da približno toliko kot pri drugih ... če sem čisto natančna brez cd-ja je 60 evrčkov oz. s cd-jem pa 75 evrčkov user posted image
V bistvu je bil to moj 4 pregled, tako da imam pri sebi vse 4 slikice mojega user posted image
Toliko pregledov pa le zaradi tega, ker sem po poklicu vzgojiteljica in sem bila najprej v bolniškem staležu, ker smo imeli v vrtcu 5 bolezen, potem pa še kar nekaj časa zaradi slabosti ... Sem pa zelooo vesela, da imam tako super ginekologa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
12.4.2016 19:09:56   
..noname..
O madonca, to pa je potem kar dobro. ČE že dobro iz slabega vzamemo. Hahahauser posted image user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 591
13.4.2016 8:18:38   
ŽABBY
Pozdravlejne vse nove user posted image

..že dolgo se nisem nič oglasila..

mene slabosti so me zapustile...samo še utrujenost s me drži... user posted image

KEr se počutim relativno dobro....kakšen dan se prav vprašam, če sem še zmeraj nosečauser posted image
...ima še katera podobne "težave"?
nuhalno imam 25.4.

< Sporočilo je popravil ŽABBY -- 13.4.2016 8:20:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 592
13.4.2016 8:41:27   
ŽABBY
zanima me kdaj se, če se pojavi tista temna črta na trebuhu?

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 593
13.4.2016 9:37:17   
trolik4
Ni recen, da se. Js je nism mela

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 594
13.4.2016 17:53:04   
Inod
Pa smo tudi mi dočakali prvo videnje utripajočega srčka našega user posted image Sem takoj pozabila na vse slabosti user posted image .
PDP sem imela pravilno izračunan in sicer 23.11, sem pa trenutno v 8t3d.
Vse user posted image uživajte v tem lepem vremenu, in upam na veliko pozitivne energije. Upam da tudi pri meni počasi zraste ta energija.

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 595
13.4.2016 18:11:38   
_mateja
Pozdravljene punce...
vidim da ste že ful aktivne. Mi imamo doma že 3 letnega fanta, in je ta nosečnost čist nepričakovana, neplanska, ampak sedaj smo veseli da se nam pridruži novi član al članica :)
PDP imam 2.11.
Prvi pregled sem imela v 8t in je bilo bp. Naslednji teden v četrtek me čaka drugi pregled in nuhalna. Čas pa zeloo beži :)

Nimam nobenih težav, ni slabosti, mogoče malo več utrujenosti ampak mi sin ne pusti pučivat :) Zvečer pa padem v posteljo skupaj z njim.

Zanima pa me če obstaja že kakšna fb skupina, načeloma mi je lažje skočit na fb kot pa na ta forum.

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 596
13.4.2016 18:59:21   
..noname..
Dobrodošla med nami. Opažam, da vas je kar veliko takih, ka pričakujete drugega otroka. Je fb skupina in je sktita. Najbolje da rni napises fb ime pa te dodajo.user posted image

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 597
14.4.2016 8:53:23   
sancy
Jaz bi se vam tudi rada pridružila na fb strani. user posted image
Lahko kateri pišem pod zasebno ali kako pridem do te strani?

Hvala,
lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 598
14.4.2016 9:11:10   
minime84
Za fb pisite trolik4. Kako ste kaj na to lepo jutrouser posted image . Jaz sem prisla v sluzbo cisto premocena. Zdej pa malicam napokitanke in kavo. Ja zelo zdravo. Odstevam pa dneve do pregleda - Se 6 dni. Sam sem ze zdej cisto nestrpna.
Lep dan vam zelim user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 599
14.4.2016 10:21:39   
Srchy
Jaz pa v službi umiram, mogoče zaradi muhastega vremena,... Tako se mi spi, da bom zlezla pod mizo ;)
Pojedla pa sem že vsega danes ;)

Toast, čokoladni žepek...tudi zdravo;)

Vidim da vse preživljamo dneve v tem čakanju na preglede...jaz recimo nestrpno čakam ponedeljek, 18.4. - nuhalna... ;)

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poroka
v3sn4

Ali bi šla ve dekleta na kolena...oz. ali bi ga ve zaprosile!?

da, zakaj pa ne (26%)

ne, nikoli (29%)

to je ja vendar moska dolznost (26%)

ne vem (20%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!