*anonimna* -> RE: NOVEMBERKE 2016 (6.4.2016 19:54:08)
|
Evo da se javim še jaz :) počutje je vredu, moj pravi, da se mi močno pozna, da je jutri luna, no sej to občutim tud sama. vse mi gre na živce, sem zlo čustvena, ... drugače sem v 11 tednu, PDP mi je sedaj na drugem pregledu prestavila na 30.10. in ta datum zapisala tudi v materinsko knjižico,ampak spremljam oba klepeta(oktoberke in novemberke [sm=smiley36.gif] ). Danes sem zasledila pri eni oktoberki, da ima slabe rezultate nuhalne svetline, sedaj je dobila še rezultate krvi, kateri so še slabši. močno držim pesti, da bo sedaj na amniocentezi imela boljši rezultat. želim pa povedat to, da me je kar malo prestrašila njena objava in komaj čakam na svojo nuhalno, katero imam 19.4. zasledila sem tudi objave prestrašenih punc, ker nekje po 9 tednu ne čutiš več nosečnosti. to se je zgodilo tudi meni. že tako nisem imela nobenih znakov, razen izostanka menstruacije in bolečih prsi, vsake nekaj dni tudi slabosti, ki so se pojavljale zvečer, trajale le nekje pol ure ali uro. seveda sem bila prestrašena... no ampak na pregledu mi je G povedala da je to povsem normalno, da te znaki lahko sčasoma zbledijo in da je z plodom/otrokom vse vredu. torej punce, če se vam bo to zgodilo ne bodiite prestrašene, nič ni narobe, samo znaki se pri nekaterih poslovijo prej, nekatere pa spremljajo lahko tudi celotno nosečnost. jaz trenutno nimam niti enega znaka nosečnosti in mi je prav malo čudno [sm=smiley1.gif] po drugi strani seveda pa sem vesela, da nimam slabosti in vsega tega kar imate nekatere. punce, uživajmo in bodimo srečne da smo zagledale [sm=rozacrtici.gif] :) Lep pozdrav!!!!
|
|
|
|