tjasakp -> RE: NOVEMBERKE 2016 (29.3.2016 8:11:59)
|
pozdravljene [sm=nosecka.gif] jaz po starem, celodnevne slabosti, boleče prsi, zdaj se mi je tudi zelo izostril vonj, pa opazila sem, da so mi nehali izpadati lasje, zanimivo... kar meni sicer ni všeč ker jih imam dvakrat preveč [sm=smiley36.gif] glede tablet, ravno danes bom začela jemati A-Z mama od DM namesto Femibion...sem rekla bom probala ker imajo še železo zraven pa še neverjetno poceni so ! Upam da jih bom dobro prenašala ker železa menda ne prenašajo vsi najbolje... mene so pa pogruntali že skoraj vsi [sm=zmeden.gif] najverjetneje je to povezano s tem ker sem nehala kadit in piti alkohol, pa smo imeli zdaj že kar nekaj rojstnih dnevov... ampak na vprašanja če sem noseča odgovarjam v smislu, ne vem, bomo vidli...[sm=jezicek.gif] se mi zdi smotano lagat, lih povedala pa tudi še nebi vsem[sm=zmeden.gif] zaenkrat smo povedali samo najbližjim, niti tamali še ne ve, bomo povedali po nuhalni ko se bomo prepričali da je vse ok in bodo bolj rizični tedni mimo... še 3 tedne :) danes zjutraj sem tudi opazila da mi je kar zrastu trebuh, mogoče tudi delno posledica praznikov ampak kljub temu, tisti ki še niso pogruntali do sedaj bodo kar hitro verejtno ker zdaj se mi pa že vidi čez majice, tudi tiste bolj ohlapne... pa tudi hlače nosim vedno ene in iste dvojne, ki so še edine, ki jih lahko zapnem, za nosečniške pa je še malo zgodaj[sm=smiley36.gif] no, samo da gredo tej trije tedni mimo, potem bo vse lažje[sm=bravo.gif] pa lep dan vsem!
|
|
|
|