Floriana -> RE: NOVEMBERKE 2016 (25.3.2016 14:25:30)
|
Pozdravljene! Še ena nosečka se vam pridružuje. sem bila pri oktobrkah, pa mi je G danes, na prvem pregledu prestavil PDP na november. torej, november naj bo :) Čez nekaj dni bom napolnila 29let, tale mali fižolček pa bo naš 6. družinski član. Doma imam (poleg moža seveda [sm=smiley36.gif]) še dvojčka, ki bosta septembra napolnila 6let (parček) in še eno veliko mamino mazo, fantka, ki bo pravtako septembra, napolnil 4 leta. Slabosti so prisotne, ampak sem že zgruntala, da če jem na 3h jih ni. čim zamudim nekaj minut ali pol urce pa je že hudo. kar mi je po eni strani prav ok, ker me tako telo prisli da jem po drugi strani se mi pa ne da skos razmišljat kaj bi dala v usta. Čeprav sem velik sladkosned mi kakšne čokoladice ipd trenutno splooooh ne pašejo. Drugih znakov niti nimam, ob testu so me nekaj še bolele prsi, pa je tudi to minilo. Utrujena sem - čisto odvisno od dneva. Bi pa spala veliiiiiko. Otroci še ne vejo, da pričakujemo. zaenkrat sem poveala samo svojim staršem in 2 dobrima prijateljicama. ostali bojo zvedeli po nuhalni. Na nuhalno nameravam it kar v Dravlje, s sabo bi peljala otroke, da tam zvejo novico. Hči si blaaaazno želi sestrico in navija zanjo že 1 leto... tko da, če ne bo punčka bolš da sploh domov ne pridem [sm=jezicek.gif] A še to, za mano sta 2 CR, želja po naravnem porodu ostaja, upam, da uspe tokrat. :) 1. ni šlo, ker je bila gospodična (ki je bila bližje izhodu) lepo v prečni legi, v 2. pa sem imela nek slab občutek in proti koncu nisem več želela čakat. Plod mi je danes nameril 16mm. Naslednji pregled čez 1 mesec. Slikice nisem dobila, čeprav mi jo je v prejšnih nosečnostih dal zastonj. tokrat mi je rekel, da če imam pametni telefo lahko poslikam zaslon. tako da imam slikico zaslona na katerem je naš fižolček[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|