Janchek81 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (15.3.2016 12:25:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Ashatan probi s krvomočnico, da se ti odebeli sluznica in da se lahko ornk zagnezdi .. škodit ti ne more, kvečjem pomaga pa lahko ... Jo pijem, ta mesec prvič, pa moj tudi čeprav on ne čisto vsak dan. Mimi_ka je bila tako prijazna in mi jo je poslala[sm=smiley1.gif] Ja sej njej sm pa jaz .. pa prosim .. on nej ne pije, ker nima haska na njem - pomisli .. kje pa majo oni sluznico? [sm=smiley36.gif] A res? Kaka fora. Pa menda ne, da smo vse tri pile iz iste pakunge[sm=smiley36.gif]? Če on je ananas, je sperma sladka. Če pije pivo je ogabna. Kaj veš, morda pa kaj pomaga in krvomočnica zavoha krvomočnico (heeeecam seeeee). Se pač vsedeva skupaj kadar je doma in imava čas in čajčkava in se pogovarjava[sm=smiley2.gif]. Bolj za obred gre, kot za to, da bi jo on moral, ker vem ja, nima sluznica za debeliti :) . Jaz pa jo vsak dan pridno eno šalčko, do petka še in konec. Smotkaaaaa .... jaz sem njej novo poslala k je men ostala .... [sm=jezicek.gif] No, super, da gre za obred .... da se vsaj družita skupaj ... sem pa enx ravno o tej krvomočnici govorila s Pušenjakom [sm=jezicek.gif] se mi je tko smejal k sm vprašala, če je dobr, da bi še moj pil krvomočnico .... no ja, vprašati ni greh .. pol mi je pač razložil celo štorijo ...
|
|
|
|