ela23 -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (14.3.2016 14:00:46)
|
Koliko časa se pa čaka na HSG? Šla bi v Lj. Meni je ginekologinja rekla, lahko pridem po napotnico, ko želim. Enega jajcevoda nimam več, za drugega je vprašanje, koliko je sploh prehoden. Čedalje bolj se nagibam k temu, da bi poskusila še s kakšno alternativno metodo. Morda s homeopatijo. A ima katera kakšne izkušnje? Sicer sem pa danes delala test, ki je bil žal negativen. Ene 5 % upanja še imam, v glavnem pa sem se že sprijaznila, da tudi jaz ne bom polepšala seznama ta mesec. Ko bi se mi vsaj cikli končno uredili. Od poroda dalje mi nihajo od 28 dni do 50. Mislim, da PCOS nimam, tako da mi ni čisto jasno, zakaj taka odstopanja. [sm=zmeden.gif] Sicer me pa res prizadane, ko preberem take zapise, kot ga je danes objavila Sandy ali ko vidim, da se kdo trudi že leto in več pa še vedno nobenega uspeha. Kdor tega ni izkusil, ne ve, kako mučno je to čakanje, kakšna težka preizkušnja za partnerstvo, koliko vprašanj brez odgovora ... V takih trenutkih se vedno zahvaljujem, da je nama uspel vsaj eden, čeprav si oba želiva velike družine. Pogumno in srečno, punce! Pri nas se je končno pokazal sonček, ga grem izkoristit. Lep dan. [sm=zz_bounce.gif]
|
|
|
|