Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (7.3.2016 14:38:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Mene pa zanima kako kaj verjametestarim vražam.. včeraj so me namreč "napadli" da kaj ni z mano vredu, da bom sprejela oblacilca za bejbiko, ki jih sestra odnuca, da ji ne zavzema prostora.. ces, da to prinasa nesreco in kao pol zenske ne morajo zanosit, lahko ne donosi itd... in sedaj je tega mnenja se moj mozek... Ne vem če bi jih vzela, pojma nimam za kaj, nisem res nič vraževerna......nekako dokler nisem noseča nisem nikoli nič "gnezdila". Pa JAZ osebno bi se čudno počutila, jemljem nekaj za nekoga, ki morda enkrat bo, da kaj pa če ne bo ali pa bo šele čez kakšno leto ali dve (prvič je pri nemi dve leti trajalo), pa bom jaz potem kaj s temi oblačili, lahko bi jih vmes dala že komu drugemu v posojo, morda ima sestra deklico jaz bom pa fantka imela in si z 95% teh oblačil tako nimam kaj početi........veš kaj mislim, kot da bi mi bilo neko breme tole in neka sila. Bi pa morda, če že, staršem rekla, če imajo podstrešje, da se tam pospravi recimo, nekako nevtralno in če kmalu ne bo kaj, se lahko komu drugemu vmes posodi. Moja sestra bo imela dojenčka letos in ji tudi ne bi rekla naj meni nekaj daje vnaprej...če pa bom [sm=nosecka.gif], bi pa vzela če ponudi in bi bil spol enak. Pa še to je, če ima sestra otroka poletnega in ti potem zimskega, si tudi nimaš s tem kaj početi. In še enkrat, vraževerna nisem niti malo, da bi to naj pomenilo da otroka ne bo ali kaj takega. Ja itak ja[sm=smiley29.gif]
|
|
|
|