madjanca -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (3.3.2016 12:44:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Midva pa se ne morvabzmenit za dopust. On bi sel na hvar ali pag, jaz pa morja ne prenasam.. raje bi sla v kako logarsko dolino ali pa na veliko planino. Pa pravi on meni, da se moram kar navadit hodit na morje zarad otrok, ko enkrat bojo.. pa mu ne morem dopovedat, da ni nujno hodit na morje z otroci.. Se strinjam s tvojim, morje otrokom veloko pomeni, no vsaj večini. Sej če je še kaj drugega zraven je itak super ampak morje je zakon. Jaojjj to mi pa ne disi prevec. Upam, da bojo otroci po meni ;) potem pa naj mi vdaj sedaj do prvega otroka pusti ne hodit na morje.. pa se potem ene tri leta :) Zakaj pa ne maraš morja če n skrivnost? Drgač pa vsak najmalo popusti pa pejta na oba konca pa bota oba zadovoljna. Drugač je blo mojemu to tut full čudno, ker niso nikoli hodili na morje, mi pa vsako leto in mu ni blo jasno kaj počet tam pa da tok časa ne delaš,....No ko sva pa prvo leto šla mu je blo pa všeč in je prec rekel, da bi se na to dalo navadit. No zdej je istega mnenja kot jaz, morje je zakon, ne zamenja za nič[sm=smiley36.gif] Ne prenasam dobro vrocine. Ponavadi mi slabi.. in sploh mi ne sede gmota ljudi, ki se paca tam na soncu... zame bi bila idealna zima celo leto, da bi lahko smucala skozi [sm=smiley36.gif] zato tudi malce odlasam trenutno z zanositvijo, ker vem, da bi bilo poletje zame le se vecja muka. Ce se nama uspe zmenit, bi sla mogoce za kaka dva dni na morje in malo se v hribe. Upam [sm=smiley36.gif] mimi_ka [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|