Ashatan -> RE: II pričakujemo MARCA 2016 (10.3.2016 12:49:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Sem hotela napisati nosečnosti, ampak dejansko še nobena od nas, ki smo tu ni noseča [sm=smiley1.gif], zato sem šla na to, koliko otrok že imamo. Ti spremenim na 2, se ve da čakaš na tretjo [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif], velja? Kako dolgo pa si jedla KT? Jaz sem jih 8 let brez prestanka. Poleg tega da bisem imela M, se mi je tudi koža čistila več kot pol leta [sm=smiley1.gif]. Grozna sem bila, jih ne jem več kdaj [sm=smiley1.gif]. V redu tako, konec koncev gre tukaj za nosečnosti[sm=bravo.gif] KT sem pred prvo nosečnostjo jemala uf, enih 10 let najbrž, ampak se je tudi ciklus takoj uredil na nekje 32 dni. Po porodu jih nisem več jemala, ker kao ne morem zanositi brez zdravil, kaj bi potem karkoli jemala......in seveda zanosila[sm=smiley36.gif]. Tako da po drugem porodu sem jih spet začela jemati in ji sedaj jemala dobrih 5 let. Fajn so bile za kožo in poraščenost, ko sem jih nehala jemati pa kaj si nor, mozolji, boleči, podkožni........mastni lasje že naslednji dan tako, da za skozi vrata ven nisem bila in hude bolečine ves ciklus........Tako je bilo prvo ciklus, drugi je bil pravzaprav v redu, tudi kože se je malo umirila, sedaj tretji ciklus bo pa zgleda spet boleč, včeraj ko sem tisto malo krvi imela me je začelo vse doli boleti in zgleda se bo tole sedaj nadaljevalo[sm=smiley29.gif] Sedaj, če bo uspelo z [sm=nosecka.gif] bom imela CR in sterilizacijo, če ne uspe pa pač samo sterilizacija. Kt več ne mislim jemati, samo sranje in strup, mirene mi pa ni mogla vstaviti. Kondomi so pa za najstnike[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|