Suziiika
|
So pa kr optimisti, da upajo rečt, da vsim delajo te teste. Zgleda potem, da bi se to MORALO delat, pa je praksa ginekologov čist kak jim paše. Js testa ne bom delala, sem skor 100%, rud sestrična pravi, ki je rodila januarja, da njej tud ni tega testa, zgleda jih ne dela, al kako opraviči to, ne vem. Naslednji pregled mam v 27. tednu, pa mi ni nič rekla, ker ponavadi mi vedno pove za naslednjič kaj pa kako, če je kej posebnega. Bom pa po moje za 5 min fertik, tolko, da bo preverla utrip, pa krvni tlak pa težo, pa potem bom še urin dala v lab., pa bo to to. Potem pa do avgusta nič. Sem jo že nagruntala zdej. Meni tako na široko daje preglede, da sem enga že v minusu (po teh parametrih, v katerih naj bi pregledi bli), vsega skup bom mela z tem pregledom julija vred, 4 preglede. Šparajo dansas meni po eni strani ful leti čas, pa komi čakam naslednje preglede, po drugi se mi pa zdi, da bo tako hitro vse mimo, da sploh ne bom vedla, da sem bla kej noseča. Je res, da je prva nosečnost kar se tiče občutkov, čist drugačna. Men je blo tak fino, pa tak ko pomislim, je časovno se mi zdelo ful dlje vse skup. Naša pikica je pa mal nagajiva glede brcanja, ko dam js roko na trebuh, vedno brca ko nora, al pa si tako potapkam po trebuhu, pa mi vedno nazaj brcne. Ko pa želim, da bi kdo drug čutu brcanje, pa neha, ko bi odrezu. Zadnič sm hotla, da bi tašča čutla, v tistem, ko je dala roko gor, je nehala. Potem je kake 15 min čakala, pa mala nič. Ko da je ni , potem pa v isti sekundi, ko je roko dala dol - evo na juriš zopet falotka mala
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 16.6.2016 11:17:01 >