|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
16.6.2016 10:43:27   
Ribica **
Aha, torej mene ta tretma cuker ali ne še čaka - jaz sem šele jutri 23t, na naslednjem pregledu bo pa že 27t, samo dam samo urin pred pregledom, sploh ne krvi, ker je kao ok.
Voziček dilema je na stand by, odločam se med mutsyjem in bugaboojem, moram še enrkat v baby center. Joolz je izločen iz izbora.
Kar se pa glasbe tiče, sem pa poslušala kar pač poslušam jaz, različne slovenske pesmi, ne kaj ekstra za dojenčke. user posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 651
16.6.2016 11:15:20   
Suziiika
So pa kr optimisti, da upajo rečt, da vsim delajo te teste. Zgleda potem, da bi se to MORALO delat, pa je praksa ginekologov čist kak jim paše. Js testa ne bom delala, sem skor 100%, rud sestrična pravi, ki je rodila januarja, da njej tud ni tega testa, zgleda jih ne dela, al kako opraviči to, ne vem. Naslednji pregled mam v 27. tednu, pa mi ni nič rekla, ker ponavadi mi vedno pove za naslednjič kaj pa kako, če je kej posebnega. Bom pa po moje za 5 min fertik, tolko, da bo preverla utrip, pa krvni tlak pa težo, pa potem bom še urin dala v lab., pa bo to to. Potem pa do avgusta nič. Sem jo že nagruntala zdej. Meni tako na široko daje preglede, da sem enga že v minusu (po teh parametrih, v katerih naj bi pregledi bli), vsega skup bom mela z tem pregledom julija vred, 4 preglede. Šparajo user posted image
dansas meni po eni strani ful leti čas, pa komi čakam naslednje preglede, po drugi se mi pa zdi, da bo tako hitro vse mimo, da sploh ne bom vedla, da sem bla kej noseča. Je res, da je prva nosečnost kar se tiče občutkov, čist drugačna. Men je blo tak fino, pa tak ko pomislim, je časovno se mi zdelo ful dlje vse skup.
Naša pikica je pa mal nagajiva glede brcanja, ko dam js roko na trebuh, vedno brca ko nora, al pa si tako potapkam po trebuhu, pa mi vedno nazaj brcne. Ko pa želim, da bi kdo drug čutu brcanje, pa neha, ko bi odrezu. Zadnič sm hotla, da bi tašča čutla, v tistem, ko je dala roko gor, je nehala. Potem je kake 15 min čakala, pa mala nič. Ko da je ni user posted image , potem pa v isti sekundi, ko je roko dala dol - evo na juriš zopet user posted image falotka mala

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 16.6.2016 11:17:01 >

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 652
16.6.2016 11:33:33   
Ribica **
Suziika, vse so iste. user posted image Jaz sem včeraj še glasbo ji dala na trebuh, da bi ja migala, da bi prijateljica čutila in nič, prav nič. Ko sem se pa doma v posteljo ulegla, je imela pa celo uro žurko. user posted image Pa še ponoči potem.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 653
16.6.2016 17:45:47   
Pia*
Pri meni je to prva nosečnost pa ne vem kam je šel čas. Če pomislim, da bom čez dobre 3 mesece že čakala popadke in porod mi ni čisto jasno kako se je hitro vse obrnilo. Mi2 greva v soboto končno malo po nakupih za našo pupo. Se meniva že lepi čas in vedno nekaj vmes pride. Prav že čudno me vsi gledajo, ko rečem, da nimava še nič. Pri nas in pri njih je to prvi otrok tako, da tudi od prej ne moreva nič imeti ali dobiti. Sicer ena prijateljica je rekla, da bi mi kaj posodla ampak sedaj ne omenja več jaz pa tudi ne bom prosila. Bomo kupili kaj novega pa kaj rabljenega pa bo! Potem vsaj pri drugem ne bomo imeli teh težav.
Glukoznega testa nobena od mojih prijateljic ni imela tako, da kot vse stvari v zdravstvu tudi to delajo po svoje.

< Sporočilo je popravil Pia* -- 16.6.2016 17:47:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 654
17.6.2016 17:29:30   
k.m.
Suziiika vidim da je kr hudo, pa upam da se ne bo fejst poznalo na koncu. Ja glede glukoznega testa pa je povsod različno. Jst sm mea u pon spet, pa ni šlo skoz, danes pa sm mela morfologijo glavice ( prejšnič je melo dete žurko, pa ga niso mogli pregledat pa zmerit ) danes je pa spala pa pozirala na polno. Ja iz fanteka je nastala pupa, To je pa zdaj 100%. majo nov res dober uz in so res krasne slike. Pa je reko zdravnik da tu se pa spodaj podpiše da je žemljicauser posted image . pa kk je dete šikano,Vlka je nekje 25cm, pa ma 570g. Moj je cel srečenuser posted image . Ker si je res želel user posted image . Pregled mam spet čez 4t, bojo spet pogledli če se je slučajno ka popravla maternica, al je še kr nizko. pa dobla sm 3 slikice pa cd z 9 videi od otročeka. Mam pa u pon sm naročena v ambulanti da dvignem merilec sladkorja, pa da vidimo kak bo.

< Sporočilo je popravil k.m. -- 17.6.2016 17:31:29 >

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.6.2016 10:20:08   
Ribica **
K.m., sem ti kar malo fovš za UZ, moje niso nič merili tako v dolžino, kaj šele tehtali, filmčki so pa tako ZF. Sem prsv malo žalostna, če je to res to z UZ do konca nosečnosti ali kaj. Pa taki strokovnjaki naj bi vsi bili, kamor grem. Ne vem, nisem preveč srečna glede menjave G, sem mislila da bo bolje.

Midva sva včeraj izbrala in rezervirala voziček, če ne bi bilo akcije, tako pred avgustom ne bi. Sva izbrala mutsyja na koncu, bugaboo je na mojo žalost res pretežek, komaj dvignem ogrodje in še v prtljažnik gre komaj oz. ne gre brez snemanja koles ipd zaradi pasjega boksa. Mi je pa še vedno daleč najlepši, možu pa itak ni bil preveč všeč. Kaj pa vem, upam, da bom zadovoljna s tem kompromisom.

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 656
18.6.2016 12:56:09   
ursii91
Zivjo , sem nova med vami :)
PDP 28.10. in to bo ze moj tretji otrock imam ze dva septembrcka 2013 in 2014.. sem vas iskala na fbju in mi ne najde nubene skupine :/

Neposredna povezava do sporočila: 657
20.6.2016 19:29:02   
Ribica **
Kam ste se vse skrile? user posted image

Urssii, dobrodošla, ni treba biti samo na FB. user posted image Jaz sem se zadnjič včlanila v skupino mamice na FB, da sem vprašala za mnenje o vozičkih in se potem tudi odstranila po hitrem postopku iz te skupine. Me je skoraj kap ob določenih dilemah in temah tam gor, eni imajo pa res preveč časa in kak razsoden razmislek tudi ne bi škodil. user posted image

Sicer pa nič, pripeljala sva domov voziček, v treh škatlah, tako da ga tudi peljeva naprej k mojim staršem, ker ga midva nimava kam spravit. Pod posteljo ne gre, v klet ga pa ne bi rada dala, da ga kdo ne ukrade. Ostalo pa avgusta. Edino eno flaško sva še vzela, ker je bil popust v BC, da bo za vodo in čaj, če bo treba, pa še za mleko. Je prav luškana.

O, sem že pozabila na tole ribico, tole so dolgih 10+ let nazaj naštimali zame, ko sem bila še precej aktivna na RR user posted image
user posted image

(odgovor članu ursii91)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.6.2016 19:41:24   
nastja1
živijo. Uh sedaj me pa že dolgo ni bilo tuki, sem imela nekaj gradiva za prebat :)
Ojoj. kaj mate probleme s tem sladkorjem? smilite se mi. jaz pa sploh nisem imela tega testa.
Meni so se pa zadnje dni naredile kar strije po trebuhu. s čim si vi kaj mažete kožo da bi to pomagalo? user posted image

A mogoče katera pozna firmo Tommee Tippee? gledala sem na internetu imajo dost bolj poceni stvari kot v baby centru ali pikapolonici. Sem pa najdla od te firme koš za pleničke, stekleničke, glavniček... sem nevem pa če je kvaliteta?
Mi smo tudi naročili voziček prek interneta, čakat pa moramo 6 tednov da ga pripeljejo user posted image

Upam da uživate v brcah vaših pikic, tako kot mi. še malo pa bomo spoznale naše bebice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 659
20.6.2016 21:22:33   
Ribica **
Ja, tomee tippee obstaja že kar nekaj časa, ga imajo tudi v Baby centru precej veliko izbiro. user posted image Saj pri flaškah je itak tako, da težko zgrešiš oz. vidiš šele potem, kaj dojenčku ustreza. Enim je ok Avent, drugim Nuk, tretjim pa bolj paše TT. Imajo pa zdaj že praktično vsi dvojne stekleničke - ene z navadnimi cuclji (ki so že anti-colic ali pa za zmanjšanje krčkov), ene pa podobnim bradavicam kao. Midva sva prej vzela Nukovo, ostalo pa potem, ko rodim, če bo treba sploh.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.6.2016 8:39:25   
dansas
Sem imela delovno-praznični vikend, ki se je zavlekel še v ponedeljek. Na vrtu sem imela že pravo dzunglo – je bilo treba pobrat grah in fižol, mal oplest, sem naredila še pralni gel (po receptu iz marsejskega mila, ki je pred časom krožil naokrog), domačo kremo iz ognjiča pa še en rojstni dan smo imeli… je treba naredit stvari, dokler imam zalet (me ta zalet velikokrat še prehitro mine). Je pa fino, da lahko prečrtam par stvari iz seznama »Naredi pred porodom« user posted image .

Jaz se proti strijam mažem kar s šentjanževim (domačim) oljem, zdaj bo pa tudi ognjičeva krema prišla v poštev. Nimam še novih strij, na srečo imam tudi starih malo in majhne. Se mi je pa trebuh razširil do te meje, da se mi bo kmalu popek navzen obrnil user posted image .

k.m. kako ti je šlo včeraj v diabetološki ambulanti? Si dobila napravo za merjenje sladkorja? Jaz se moram jutri javit in poročat kako mi gre. Načeloma sem v predpisanih mejah, le včasih prekoračim dovoljeno vrednost za kakšno desetinkico (ko jem sadje ali ko sem jedla torto, …), tako da pri meni ni neke panike – bom pa vidla kaj mi bo jutri dr rekla.

Nastja, ja že dolgo se nisi oglasila… Ma ja, teh firm za babyje je malo morje – se jim ne da vsem sledit. Sej se splača za kakšno stvar diplomirat (za voziček ali avtosedež), za vse ostale malenkosti pa ni časa (razen, če imaš voljo – pri prvem pa po navadi je user posted image )

Ribica, bravo za voziček user posted image – mogoče bi bilo vseeno fino, da malo pogledata, če so vsi deli zapakirani, da ne boš potem, ko ga boš hotela uporabljat, ugotovila, da manjka kolo ali kaj podobnega.
Kaj pa si ti počela na RRju kot najstnica? Si ne predstavljam na katerih temah si v teh letih lahko aktiven… in user posted image so zate naredili? Lušna. Maš pa veze user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 661
21.6.2016 8:51:25   
dansas

user posted image

(PDP
nick, kraj, starost, št. user posted image (nosečnosti), št. user posted image (otrok, ki jih že imamo), spol user posted image )

1.10.
dansas , NM , 36 , 5user posted image , 3user posted image , user posted image
Pia* , Radenci, 29 , 2user posted image , 0user posted image , user posted image

6.10.
Suziiika , CE/ŽALEC , 28 , 2user posted image , 1user posted image , user posted image

10.10.
k.m. , Slov.Konjice , 35 , user posted image
nastja1 , Semič , 23 , 0user posted image , user posted image

14.10.
Ribica** , LJ , 27 , 2user posted image , 0user posted image , user posted image

15.10.
jagodka7 , MS , 20 , 1user posted image , 0user posted image

27.10.
praline , 1user posted image , 0user posted image

sem malo seznam posodobila: ena zamenjava spola user posted image (pri k.m.) in brisala sem datum naslednjega pregleda - težko bi to ažurno vzdževale

< Sporočilo je popravil dansas -- 21.6.2016 8:53:15 >

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.6.2016 9:34:30   
k.m.
Živijo punce user posted image TT firna mi je ful všeč, sm kupla od njih prsno črpalko, je bla u BC v akciji, pa upam da jo bom sploh rabla, sm laik glede teh stvari, pa se še lovim. Bomo vidli.
Sobico za našo pupo smo dokončali, moj je tak srečen, da kr pravi da naj že grem rodituser posted image , sm mu rekla da naj ne govori tega glede na to da je nosečnost rizična, da se ni za hecatuser posted image
Dansas včeri je šlo kr fajn, sam mi je pa dala za skoz za merit,Sm dobla 200 lističev pa je rekla da ko mi zmanjka dobim še, Ob 13h mi je sladkor zmerla, pa je bil 4,3. merit si ga morem 6x na dan. 27.6. morem pa tja poklicat, da mi povejo kako je stanje, pa če bomo meritve zmanjšali. Glede prehrane mi pa ni komplicirala, sam beli kruh morem odstranit, druga pa lahka jem, tud kako pizzo, kebab al pa hamburger, samo zraven morem obvezno jest solato.
Glede FB skupin, je tud meni tukaj ljubše, sm se tud jst po14d izpisala. Ne vem zakaj, ampak tukaj je čvek veliko bolj sproščen. Bi prilepla kako slikico, pa pojma nimam kak. user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.6.2016 10:02:42   
nastja1
dansas: o pol si pa pridna. cel vikend imaš delovni.. user posted image
Ma mogla bom it v lekarno pogledat za kako kremo ker res nebi rada mela ves trebuh razpokan.
Zelo lepo si uredila seznam mamo vse pregledno user posted image

k.m..: ma vidim da ma ta firma res dosti cenejše izdelke od Avanta al pa NUKa. bomo vidli, sej če kupim koš za pleničko od njih nimam kaj za zamrdat, edino za kake stekleničke...
Ojoj a 6x na dan si moreš merit sladkor? ja pa kaj to po porodu se uredi ta sladkor al ti to ostane vedno? joj res se mi smilite... :/

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.6.2016 10:21:55   
dansas
K.m. - a 6x dnevno si moraš merit sladkor? Jaz si ga merim (samo) 4x: na tešče, in 1,5 ure po vsakem od glavnih obrokov. Kater merilec imaš? Jaz imam microdot - je baje nov, tako da ko sem šla po lističe v lekarno, so jih morali posebej naročit, ker še lekarnar ni slišal za ta merilec. Sicer malček sumim v natančnost meritev, ker ko so mi v ambulanti na tešče merili sladkor iz žile, je meritev kazala 5,3, ko pa so mi čez 15 min kazali kako si moram z merilnimi lističi izmeriti sladkor, je pa merilec pokazal 5,7 user posted image ...
No, sej po eni strani nič narobe, če so mi diagnosticirali SB - dokler si ne rabim dajati inzulina in tehtati obrokov, je čist OK. Mi nič ne škodi, če se kakšnemu sladkemu grehu odpovem. Tako se vsaj malo nazaj držim pri sladkih stvareh... Bom pa kasneje hvaležna, ko bom kile dol zbijala.
Nastja, nosečniška SB po navadi po nosečnosti izgine, vendar je to po navadi znak, da se ji boš s takim načinov življenja težko ognil v starosti.

Danes se je začelo poletje (najdaljši dan) - še ta letni čas damo čez, pa bomo zibale user posted image

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.6.2016 11:00:06   
nastja1
ajoj upam da vam to izgine in da se vam ne pojavi več. sodelovka ima te težave pa je že kar nekaj časa nazaj rodila. groza. vse more gledat kaj je, kaj pije, si davat inzulin... pol dana se samo s tem ukvarja..
pa kaj ste vi imele kake znake ki so kazale na SB al ste samo vidle na testih? moja G mi sploh ni omenla nič tega testa..

ja še malo pa bomo zibale... kako se čas hitro obrne.. user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.6.2016 11:59:24   
k.m.
Dansas mama isti merilnik user posted image , jst sm bla kr na Ptuju v lekarni, pa so meli lističe. Pa igl sm še sto dobla zraven. Merit si pa morem pred vsakim glavnim obrokom( zajtrk, kosilo, večerja) in 1,5h po njem. Jst sm se učeri zvečer ful najedla češenj, pa mi je pokazalo 5,9. Tak da pr meni je rekla da verjetno mam jutraanjo sladkorno, zaradi hormonov, pa če bo to problem, bom dobla jutranji inzulin. Je pa rekla da so odstopanja med jemanjem iz prsta in direkt iz žile. oni bol gledajo po tem aparaatu. Veš pa kak je, pri vsakem zdravniku je drugače. A ti si še dobla kako darilce zraven? Jst sm dobla nakupovalno blagnato vrečo, gor piše huda mami, pa ščetko za zobe, pa paketek za dojenčka, vlažilne robčke kremico za ritko pa šampon. user posted image morem pa rečt da tu na Ptuju v bolnici( tu mam tud gin ) se ful zavzemajo za nosečnice, pa se mi zdi da je prav tak. Rajši se prepreči prej, ko pa pol ko nastanejo problemi. Pa so res tud ful prijazni, Sm kr vesela da sm se za dol odločla, če glih mam dobre 1/2h do tja, me nič ne moti, tud rodit nebi šla drugam.Nastja, v nekje 23t te dajo na pregled, res pa je da ne vsi ginekologi. Kolegica gre čez kak tedn rodit, pa ni mela tega testa. Trebušček si pa jst mažem z orehovim oljem, pa še zdravo je user posted image Mamo doma mašino za stiskat, pa ga mamo stalno na zalogi. Do zdaj nimam sledi o kakih strijah. Moja pupa brca na polno, je res Žurerka user posted image ne vem če nebo mela večino atekovih genov, je tašča rekla da je bil pravi razgrajač v trebuhu. Tudi jst ne morem verjet, da še dobre 3m in gtemo rodituser posted image

< Sporočilo je popravil k.m. -- 21.6.2016 12:08:46 >

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.6.2016 16:03:19   
Ribica **
Dansas, dojenčki so me od nekdaj silno fascinirali, takrat sem imela vse naštudirano v nulo. Potem me je malo srečala pamet, pa sem se malo distancirala od RR. user posted image Pa moderatorka sem bila in kaj vem kaj še vse, sem že pozabila. Sicer sem pa kar nekaj let pazila otročke in to je bilo moje daleč najljubše "študentsko" delo.

Nastja, ne, nič ne moreš zgrešit, če kupiš koš za pleničke od TT. A to je na varianto palčka zavijalčka ali kaj je že bilo včasih popularno? Mi imamo majhno stanovanje, tako da bodo smrdeče pleničke kar lepo pred vrati, ker ti koši vseeno smrdijo, vsaj kar imam jaz izkušenj.

Za strije pa jaz uporabljam kar mleko za telo, tisto, ki mi pride pod roke, vmes sem se pa z baby oljem mazala po tuširanju še na mokro kožo. Za zdaj zgleda vse ok. Imam še neko olje od Dr. Hauschke, se mi zdi, moram pobrskat po omari. Sem vsa možna novoletna darila kar na kup dajala in potem po potrebi uporabim, ko mi česa zmanjka. To bom pa letos na porodniški kar pogrešala, je december v službi vseeno kar pester user posted image

K.m., ne nas še rodit pošiljat, jaz imam še 4 mesece do tja - no, po PDP en teden manj, ampak po mojem mnenju ga bi tako morala imet en teden kasneje zaradi kasnejše O in daljših ciklusov. user posted image Odštevam pa, da je še 3 mesece do porodniške.

< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 21.6.2016 16:04:46 >

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.6.2016 17:59:22   
nastja1
Ma jaz sem naročila ta koš ker je bil v akciji (koš + 4 kasete za 30e) pa bomo videli kako se bo obnesel, pa še malo drobnarij sem naročila (termometer, stekleničko, nivea set.. vem da je še malo hitro, ampak nemorem da nimam še nič doma user posted image )
Jaz se vsak dan mažem z mlekom za telo, pa se mi še kr delajo strije počasi. res da so majhne sm jih je kr vidit user posted image

Kako ste pa ve kaj? kaj vse še hodite v službo? meni je že tako čudno ko sem toliko časa doma, pa še nekaj časa bom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
21.6.2016 18:48:17   
Ribica **
Jaz sem v službi in imam namen bit v službi do porodniške. Dopusta tako skoraj nimam več, ko morskega porabim. Če bo le šlo, seveda, odvisno kako vroče poletje bo, ker vročino že tako težko prenašam,
zdaj se pa tsko ali tako počutim kot slon s temi +5 kg (najbrž je že +6 pa se ne tehtam, da nisem slabe volje), kaj šele bo do oktobra.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.6.2016 19:25:39   
nastja1
o pridna user posted image ja zdej se začenja ta vročina.. ja jaz sem dobila 4kg pa se tudi že fajn pozna sploh ko grem po kakšnih stopnicah user posted image a vse je to normalno, do poroda jih bomo še kar nekaj dobile... vse je to normalno. nimaš kaj.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
22.6.2016 9:45:10   
k.m.
Ribica nobena še ne sme it rodituser posted image je še pa mal prehitro. Glede na to kak pa cajt gre, bomo pa hitro tamuser posted image

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.6.2016 10:37:50   
Pia*
uf a smo že pri poroduuser posted image . Jaz ga poskusim čim bolj odmislit, čeprav vsakič, ko vidim da se teden zelo hitro obrne in da smo že dokaj blizu D dnevu me kar stisne.

Mene tudi stopnice ubijajo no, da o vročini sploh ne izgubljam besed (ravno zato morje odpade letos).Jaz sem se zredila za dobre 2 kg. Pa se mi pri kakšnih dejavostih kar pozna kako sem vsa okretna.

Dobrodošla ursii91.
Par nas še vztraja na forumu in ne na FB. Jaz tja niti pogledati še nisem šlauser posted image , raje tukaj kaj vprašam punce.

Ribica** super za voziček, razstavita ga pa le, da vama kaj ne manjka.

mi2 sva sedaj 2 dni bila malo po otroških trgovinah. Iskreno povedano Ikeja je še najcenejša varianta. Kar želiš kupiti pri nas v otroških trgovinah je vsaj za moje pojme zasoljeno.
Uspelo nama je kupiti previjalno, jogi, banjico in vse za kopanje. Tako, da imamo končno vsaj nekaj pripravljeno.

Ne vem, če je katera že hodila v materinsko šolo ampak nam so dali neki spisek kaj potrebujemo. No tam nam piše 30 tetra plenic? Dejansko toliko plenic rabiš?

Kje boste kaj posteljnino kupovale mi2 sva debelo gledala ob cenah, ki se gibljejo tudi do 70eur. Rabiš pa vsaj 2.
Jaz bi rada, da imam še obrobo okoli postelje.

Punce lepo bodite na štajerskem je že sedaj svinsko vročeuser posted image
Prav v eno luknjo bi se zaprla (seveda pod pogojem da je hladna) in ostala do septembra tam.user posted image

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 673
22.6.2016 13:30:05   
k.m.
Pia nismo še pri poroduuser posted image do tja je še neki časa, res pa je da čas leti. Glede posteljnine . Jst sm eno maročila v trgovini junior8Tam sma kupla tudi sobico), majo kr ugodno. Jst sm uzela 6-delni komplet, z obrobo okrog in okrog, majo pa ful različno delnih. http://www.trgovina-junior.si/si/c/oprema/?cat=119&subcat=0. Eno sma pa kupla samo 2delno, v Vitapur trgovini, majo zdaj znižano na 23(2-delno), je pa iz nepredelanega bombaža, posebej za dojenčke, je pa bež barve, glih zaradi tega, pa gor je lep motiv. men je bla ušeč.Samo je pa samo en motiv. http://www.vitapur.si/otroska-soba majo pa tudi obrobo isto.

< Sporočilo je popravil k.m. -- 22.6.2016 13:31:05 >

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.6.2016 13:58:22   
Ribica **
No, no, ne zdaj vse pisat, kako se niste skoraj nič zredile, to mi nič ne koristi user posted image Res pa da sem jaz štartala z zelo malo kg, pa vseeno me kar grizejo tile kg. user posted image

Posteljnina - jaz, če bi jo kupovala, bi jo kupila v Ikei, ker je daleč najcenejša. Tista, ki sem jo gledala jaz, je 10-15 € (dvodelna ali celo trodelna z rjuhico), edino obroba je bolj švoh, to bi kupila kje drugje. Pa zadnjič so imeli v Hoferju luštne tudi po 12 € dvodelni komplet, Ikea ima pa tako ali tako najvenejše napenjalne rjuhe, če imaš posteljico 120 x 60. Ni šans, da bi dala 70 € za komplet posteljnine. Jaz sem jo naredila sama, eno obrobo še moram, saj ceneje ni, če šivaš sam, ker je blago drago, ampak imam (še) čas in v užitek mi je to delat.

Tetra plenice - pa ja, 30 je kar realna številka, jaz sem jih pomojem že nahrčkala toliko user posted image Ene tri pakete sem kupila že pred časom v Angliji, ker so bile res cute in v Marks&Spencerju tudi zelo kvalitetne, navadne bele od Tosame sem kupila točno eno leto nazaj v Hoferju, ker so bile znižane (10), tako da imam 10 navadnih, 6 Ikeinih (ful lepe z zvezdicami in zelo kvalitetene), 12 potiskanih slabše kvalitete, 5 jih je iz M&S pa še 3 sem kupila v Hoferju iz bambusa, te mi pa niso preveč všeč pa še samo na 40°C so pralne, tudi likale se niso preveč lepo. Tako da sem na 25 user posted image Bom dokupila po potrebi.

Jaz pa komaj, komaj čakam morje in plavanje. In dopust, zjutraj se komaj komaj zvlečem iz postelje in do službe, potem čez dan kar gre.

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?