Suziiika
|
Joj kaj pa ga to res biksajo z takimi vrednostmi. Kaj morta zdej v kratkem tud potem še enkrat na odvzem ali si avtomatsko rizičen zaradi sladkorne in je do konca to to? Js sm sicer mela samo kri vzeto, sem pa sklepala, če bi bilo povišano bi najbrž poklicala? Ker drugače teh rezlutatov ne zvem do naslednjega pregleda.. dansas kaj pa če je bil res tisti vikend preveč, sladkor je ostal v krvi.. pa to pač poveš diabetologu? Fino zrihtaj jutri drugače. Pa kr ne morem pa ne morem dojet, kako nas ginekologi različno obravnavajo. Okej zastopim ta odstopanja glede pregledov pa tednov, kak teden gor dol, samo da pa s preiskavami tako kr po svoje razporejajo, mi je pa čisti absurd. Plačaš pa vse duplo zavarovanje celo življenje. Mi pa opeklino še vedno previjajo, upam, da je bilo danes zadnjič. Da bom v petek lahko brez teh povojev končno. Sem pa zdej res bol samo ležala, ker me je blo strah, da se mi ne bi ponovilo, da bi spet skup padla. Sploh ta teden, ko sem popoldne sama z 5 letnico. Kaj bi mi le lahko pomagala, če bi me vrglo skup tak da se čuvam kolko se da. Malo priznam, da me je blo strah zaradi pikice, ker je ful malo brcala te dni, sem pa dojela, da tiste par dni, ko me je noga tako bolela, pa sem tu pa tam kak lekadol vzela, je bil mir v trebuhu, kot bi vedla, da me tak boli, zdej ko je pa zadeva dosti bolšja, pa spet na juriš brcanje Sem pa dobla dans od komisije prvič, imam podaljšano za 3 tedne. Od tega petka do 9.7. nastja1 tebi tud po 3 tedne ali 4 - pač avtomatsko 1 mesec? Pa ti mora potem ginekologinja zavsak na novo napisat predlog za osebno zdravnico? Moja osebna je dala predlog za 1 mesec, je nekak računala. da bom mela do 18ga podaljšano, pa mi je dala da pridem 13ga k njej na novo podalšanje, zdej bom mogla pa prej. Upam, da ne bo kakšnih komplikacij, sem šla ravno zadnjič v službo jih pogledat, pa jim niso nobene zamenjave dali namesto mene, dela imajo pa še več . So po 12 ur vsak dan v službi, pa 1 dan proste, če je luft, pa se da. Drugače pa ni pogojev. Mam pa izhode napisane, tak da se lahko grema z tamalo zluftat tu pa tam. Da ne bom priklenjena na stanovanje. ribica sej po eni strani je bolše, da ne hodiš do zdravnika, da še zram kej ne pokasiraš. Kej dosti ti pa dati tako ne smejo, ker si noseča. Čeprav kako kri bi ti pa lahko pokontrolirali, če bi mela kako virozo al pa kej podobnega.. Da bi rabla kak AB. Meni je blo kr mal grozno tam v ambulanti, ko je prišu en tako bogi z vročino, da je komaj na nogah stal. Pa sredi junija smo to bo še katastrofa.. Zdrži takle je pa rezultat moje noge pa trebuha po enem tednu (če se kateri gabi, naj javi, bom odstranla)
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 15.6.2016 16:33:41 >