..noname.. -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 (26.2.2016 20:23:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Evo punce, da vam javim. Sem dobila datum za pregled, in sicer šele 29.3., ko bom noseča 9. tednov. Jooooj, ne vem kako bom zdržala še cel marec [sm=smiley13.gif] res zelo pozno naročajo. Mi je pa rekla glede krčev, da če bi se poslabšalo, da naj pridem kar v bolnico na pregled. Upam, da ne bo treba. Danes so se res nekoliko umirili in me je samo ene dvakrat zagrabilo. Upam, da bo počasi minilo. No jaz seveda navijam za vas in čakam še zadnje novičke tega meseca [sm=smiley1.gif] upam, da bodo zelene [sm=bravo.gif] Tale datum je pa res pozen. Joj, jaz bi kar norela, če bi mogla toliko dolgo čakat. Upam, da bom jaz, ko bom le zagledala plusek imela srečo in bom lahko srčka gledala kmalu [sm=smiley36.gif] Ja je pozno za nas, ki čakamo in smo na trnih, ali je vse ok, ali bomo slišale srčka..samo nimaš kaj. Večina ginekologov ne naroča pred 8.tednom razen v primeru kakšnih posebnih težav ali pa če si v postopku umetne oploditve, drugačpa pa smo vse več ali manj obsojene na to mukotrpno odštevanje dni. Pa saj bo [sm=smiley1.gif] itak nam nikoli ni prav, ko odštevamo dneve do M in te srbijo prsti, da bi delala teste prej, potem ko čakamo na pregled, pa potem spet vsak naslednji pregled isto...ahhhh nikoli konec težav za nas ženske [sm=smiley36.gif] Zaenkrat sem še kar v prvi fazi in to prvič. Upam, da čimprej zagledam tale magični plus. Res me zanima kako to izgleda in pol ko raste trebušček in brcanje pa srček poslušat pa vsi ultrazvoki...aaaaa, komaj čakam. Ravno danes sem izvedela, da je naša bodoča direktorica noseča. Sem res ful vesela za njo, sam po drugi strani mi je šlo pa ful na jok,ker si jaz tega tudi tako zelo želim pa še kar ni uspeha. Upam, da bo pri nama držalo , da gre v tretje rado. Samo november mi ni ravno najlepši mesec za rojstvo, ampak ne bom se pritoževala[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|