mimi_ka -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 (24.2.2016 12:16:38)
|
Hej! Pri meni tudi nič novega. [sm=hudicek1.gif] še vedno od nikjer, občasno, predvsem zjutraj in zvečer imam še vedno krče kot pred M. Tudi jaz danes ne bom delala nobenih testov, počakam do zjutraj in nardim še ta cb digitalni, ki bo po moje moral pokazati pravilno, če je kaj na temu. Allstar in Sareta hvala da mislita na nas in stiskata pesti [sm=smiley1.gif] drugače pa Pikapoka1980 in Allstar pri meni so identični znaki kot pred M, ki se vlečejo že krči od sobote, boleče prsi pa od prejšnje nedelje, tako da smo vse na istem [sm=smiley1.gif] upam res, da to tokrat ne pomeni zelooo dolgo najavo M, ampak [sm=rozacrtici.gif] tako pri meni kot pri vas. Pikapoka pika zakaj tako razmišljaš? tebi je en test že plus pokazal, meni sploh ni, pa ti je šele danes ne pričakuješ. Po moje imaš ti več možnosti kot jaz, da si srečka [sm=nosecka.gif] no jaz pa zdaj resno mislim, jutri je najin dan D in se morajo te zadeve razjasnit, če ne se mi bo zrolalo [sm=smiley36.gif] Naj pokaže plus ali minus in se vlije, samo, da sem črno na belem, ker to res ni več za nikamor [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|