mimi_ka -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 (25.2.2016 16:24:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika mimi_ka saj če bi mislila da bo pokazal plusek bi ga kupila, tko sem pa skor sigurna da bo pokazalo negativno. No upam da danes pride M in se neham s tem zafrkavat. Pikapoka pika tudi jaz sem bila še zjutraj prepričana, da bo minus pokazalo, ker sem imela zvečer in ponoči spet te krče kot pred m, in še vedno jih imam. Sem bila prepričana, da ne bo nič in da se to vse skupaj tako vleče samo zaradi psihe, ker sem v glavi potihem samo sebe prepričevala, da sem noseča. Dokler je ne dobiš, ne obupaj. Mogoče ti bo pa res samo dosti zamujala in prav zato, da boš mirna in boš vedela naredi en boljši test in se ne boš več sekirala. Pa dobro vem kako se počutiš sedaj, sem bila od ponedeljka do danes na istem. No, u glavnem, res ti želim, da se to razjasni čim prej in ti jutri plusek pokaže ali pa pride [sm=hudicek1.gif] sama sem si isto želela te zadnje tri dni živčnega čakanja in ugibanja. Saj bo, ne obupaj, če pa slučajno ni sedaj uspelo, bo pa marca sigurno [sm=smiley1.gif] ampak jaz sem nekako prepričana, da ti je že, samo malo več časa rabi kot pri meni [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|