Damuš -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 (9.2.2016 8:37:12)
|
Dobro jutro! Anonimna, čestitke za [sm=rozacrtici.gif].Srečno do konca.[sm=smiley1.gif] Lepo, da se množijo te črtice[sm=smiley36.gif] Tudi jaz nisem še nikoli uporabila ovulacijskih testov. Zaenkrat niti nimam potrebe, saj (glede na izkušnje iz prejšnje nosečnosti - no časa pred nosečnostjo[sm=jezicek.gif]) točno vem kdaj imam ovulacijo. Že tako ali tako mi ne rata odmislit kot bi si želela, če bi pa delala še teste, bi bila pa itak čist napsihirana. Verjamem pa, da so ti testi fajn, če ne veš kdaj imaš ovulacijo. Pikapoka pika tudi jaz imam kdaj take pomisleke, da ne bom zmogla dveh otrok. Ampak fora - jaz si želim 3 otroke[sm=smiley36.gif]. Pred prvo nosečnostjo sem rekla, da počakam na prvi porod pol bomo pa videli. Ampak me je že na začetku nosečnosti vse minilo, ko mi je bilo tako slabo. Ampak sem hitro vse pozabila, pa si zdaj že nekaj časa želim še enega škratka. Je pa res, da je naša [sm=duda.gif] zares "staršem prijazen" otrok (kar se tiče spanja, zobkov - ima jih že 11 pa nismo prebedeli niti ene noči zaradi tega, niti ni bila sitna). Tako da sem jaz ena najbolj naspanih mam daleč naokoli. Upam, da bo tudi drugi tak[sm=smiley36.gif]. Mimi_ka vidim, da sva isti letnik. Za razliko od tebe, pa jaz resnično upam, da imam še par let za [sm=nosecka.gif], ker bi res rada imela 3 otroke. Mogoče celo več, ampak pri moji starosti, bom čist zadovoljna tud s 3. Saj vem ... pobožne želje. kaj bojo pa mati narava djali ... bomo pa videli.
|
|
|
|