Janchek81 -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 (5.2.2016 8:00:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 O super janchek me veseli [sm=bravo.gif] kr nasmeh se mi nariše na obrazu ko zvem ko je kakšna na novo noseča :) zgleda tut k si sama zelim. Kaj pa tvoji punčki si že povedala, da boste dobili novega člana v druzini? Je bla vesela? Zadnjič je naja slišala ja in je vprašala .. sam nje niti tok ne gane..enx prav da super, enx da ni super ... ona je tko, mal razred zase..lih v obdobju je nasprotovanja, tko, da [sm=smiley36.gif] Enkrat bi poslušala pa gledala pa božala, drugič pa lih tok da ne bi brcala, tepla ... kot 4 letniki ... čeprou naša je še mal hujša no [sm=smiley36.gif] Ja zdaj ma to obdobje ... k moj k je 6 let star me na vsake tok vpraša kdaj bomo imeli dojenćka alpa vcasih pojamra rece jst pa nimam bratca niti sestre... tki da komi caka. Zanć je reku mami jaz ti bom pomagu ti ga bom kopal da se boš ti lahko spočila. [sm=smiley1.gif] Jah .. pr nam pa, da sm iskrena, bi blo njej čist OK, da bi bla sama, brez bratca in sestrce, ker tud to velix reče, da ona ne bi mela bratca al pa sestrce ... [sm=smiley36.gif] Tko, da ... je dost taka, da hoče bit taglavna, trmasta, da hoče da je vse po njeno, ... mava na čase kr borbe z vsem tem njenim odraščanjem in prckanjem ... [sm=zmeden.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|