mimi_ka -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 (11.2.2016 9:54:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Jaz sem takrat govorila tko s svojo G ( Štolfo ) kot z Pušenjakom in sta oba rekla, da je to naravni 'zvarek' oz. čaj, ki ga ne morš predozirat...nekaterim pomaga, nekaterim ne ... predozirat ga nikakor ne morš, tuid če bi spil 5 šalc na dan ... tko, da .... mislm, da je to že spet en trič trač, da se neki novga napiše .... jaz sem jo pila pri drugi nosečnosti in že takrt je bil pripravek drugačni in tudi doziranje drugačno .. to se kr en zmisl in se neki nouga uvaja, da je bolj zabavno in da je kao neki nouga [sm=smiley36.gif] . Sej pravim ... nimam pojma. Je pa res, da tud v naravi so stvari, ki jih je treba previdno dozirat. Lej, se ne spoznam toliko, da bi lahko bila pametna. Povem, kar sem prebrala. Bom pa vprašala kolegico, ki je farmacevtka. Ona se pa res v nulo spozna na te stvari. Ja dej prosim vprašaj to tvojo kolegico, ker mene tudi zanima. Meni še zdej ni čisto jasno kako se to pije. Ne vem če sem prav razumela Janchek, da se pije od konca menstruacije do konca ovulacije. To bi bilo pri me ni potem en teden, ker m traja sedem dni in nekje 14.dan mi so testi pokazali O, tako da sem takrat nehala pit. Zdej pa ne vem, če sem prav nardila, ker ena je omenila, da je pila 14 dni [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|