sarona -> RE: II pričakujemo JANUARJA 2016 (16.12.2015 17:46:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: sarona Še meneeeee :) Krvavitve so se ustavile-kao menstra... zdj pa upam da bo prišla O kot se spodobi in da v drugem letu nimamo več [sm=hudicek1.gif] :) Tako se govori ja [sm=bravo.gif] seveda, zdj bodo lepo prazniki in se bomo ma sprostile,,,romantika... [sm=smiley36.gif] pa bo pol januar prinesel lepe rezultate... vsekakor močno upam, da bo tako [sm=smiley1.gif] No, jaz poleg tega, da se januarja kr navijačica, se vseeno veselim Božiča, ga imam zelo rada, mi je res lep praznik in tud če ni snega mi je tist čas tko WAW [sm=bravo.gif] Men je najbolj čarobno, ko 24. postavljamo smrekico...pa otroški smeh, navdušenje ob lučkah, jaslicah, kjer imajo ovce vsak dan novo lokacijo pašnje [sm=jezicek.gif] Pa seveda, ko je naš dragi očka z nami celih 10 dni... To je najlepš [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tok pozn postavljate dreveščka? Mi ga mamo že postavljenga [sm=jezicek.gif] Ja, vedno smo in vedno bomo 24.12.postavli smrekico...prej mi nima nobenga cara...brez praznikov pa se sonce nabija... :) tko da je 24.za nas neki posebnga. Tamala ze komaj caka ampak ko zmanjka se zadnja snezinka na adventnem koledarju, bomo postavili smrekico :) se dobr da obstaja adventni koledar. Sicer homemade pa so napisane naloge opravila in ugodnosti darilca...za vse 3, razen mene :) Drgac pa jaaaaa, brez slonckanja ni slonckov :)
|
|
|
|