Janchek81 -> RE: II pričakujemo JANUARJA 2016 (22.12.2015 8:11:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taroma Pa sem spet v naslednjem mesecu... M ne pričakujem 4.1. Če bo kaj pozitivnega, bom zelo vesela...itak. Če ne, pa sva itak sama kriva, ker sva zaradi različnega delovnega časa bolj malo aktivna. Ampak sva bila vseeno produktivna v določenih dneh in posledično upam na pozitiven rezultat. En teden sem pila tudi krvomočnico in jo prekinila, ker mi nekako ni ustrezala na počutje in prebavo. Je katera imela probleme s tem? Jaz sem imela po zaužitju občutke, kot da bi lahko vsa jutra preživela na wc-ju. Me je pa pozitivno presenetil okus krvomočnice, saj me zelo spominja na zeleni čaj, ki ga obožujem. Tako, da je šel zlahka po grlu :) Vsekakor pa bi se mi prilegel vsaj enomesečni dopust, da bi se spočila, bila več časa z mojim dragim in posledično še bolj delala na otročku. A žal je delo takšno, ki vse to ne dopušča. Držim pesti za vse vas in seveda čestitke za vse, ki vam je uspelo že zanositi. Jaz nisem mela nobenih problemov s krvomočnico ... zelenega čaja sicer ne maram, tko, da mi krvomočnica niti blizu tega okusa ne pride [sm=smiley36.gif] hvala bogu .... ker pol bi jo težko po grlu spravla .... ker zeleni čaj mi res ornk zagreni, krvomočnica pa ne .... spijem pa 2 al pa 3 skodelice na dan in zaenkrat vse ok ... razmišlam pa, če bi jo pol sploh še pila .... mam občutek, da če bi se kej prjel, da bi se že mogl .... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|