Daise -> RE: II pričakujemo JANUARJA 2016 (14.1.2016 23:40:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. IZVIRNO SPOROČILO: Daise Tia12 + Janchek81 ISKRENE ČESTITKE! BRAVOOO! Res sem vesela za vaju! Jaz pa sploh nevem... tko me prsa bolijo da je za znoret. Itak, najbrž nč ne bo iz tega, ker se mi kokr zanalš usk mesc pred tečko pojav nov simptom, da sm poj vsa polna pričakovanj, ampak, prsa me pa res nikol niso bolele v tem času. Mogoče en dan pred tečko, ampak še to sm mogla fajn prtisnt, da me je zabolel :D Lahko, da bi blo od Dabrostona, ampak mi je čudno, ker mam minimalno dozo (1 na dan), pa začela sm ga jemt 5.1., joške so me pa začele bolet 10.1. A se spomnete kaj sm rekla na začetku ciklusa? Da ta mesec pa RES ne bom obsedena s simptomi. No, poglejte me zdaj.... Tudi jaz se ves čas prepričujem, da ne smem mislit na znake, a samo to delam...upam, da si ne delamo škodo s tem pa zaviramo nosečnost oz možnost zanositve zaradi živcev [sm=smiley36.gif] Joj, nevem... ziher nobena sekirancija ni dobra, ampak, ko bi vsaj obstajalo stikalo, da izklopm te misli... a ne bi blo fino. Sej vse skupej jemlem z res velikooo rezervo, ker sem bla ze velikokrat razocarana, ampak je se zmer fletno upat in sanjat :) kljub temu da me bolijo prsa, jih tko z veseljem tipam in "uzivam" v bolecini, upajoc da mogoce res nalulam plusek :)
|
|
|
|