|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
7.1.2016 13:05:14   
valy25
Na nuhalno sem naročena v Dravlje k dr. Reševi. Meni je všeč.

Hm, pri nas ni treba, da je prvi urin. Za kri pa prej pove. Sedaj sem mogla bit tešča, ker je bil presejalni test za sladkorno.

Uh, Lanika007 saj tudi tebi ni bilo prizanešeno in si že veliko dala čez. Pa Izibizi so splavi hecali. V glavnem nas je kar nekaj. In se strinjam, meni se zdi ful luštna skupinica, tako da si res želim, da ostanem pri vas in bo vse okej... Odštevam dneve do nuhalne. Še 13. ;)

(odgovor članu poka85)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.1.2016 13:55:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valy25

In se strinjam, meni se zdi ful luštna skupinica, tako da si res želim, da ostanem pri vas in bo vse okej... Odštevam dneve do nuhalne. Še 13. ;)

Jaz se tudi zelo veselim nuhalne, da se vam končno lahko zares pridružim in pojamram. user posted image Do takrat bom še vedno anonimna, vas pa redno spremljam in res, kapo dol vsem, ki ste dale skozi že tako hude stvari! Super ste! user posted image

Sicer pa se kar dobro počutim, utrujenost se je malce umirila. user posted image Kar pa še ne pomeni, da ne izkoristim prostih minut za spanje. user posted image Slabosti pa ni več, imela sem jih le nekaj dni. Naj tako kar ostane, je drugih znakov dovolj. Sem pa navdušena sama nad seboj, da niti za trenutek ne podvomim, da bi bilo s pikico kaj narobe. Pred nosečnostjo sem se vedno spraševala, kako bom preživela to sekirancijo, zdaj pa čutim, da je vse tako, kot mora bit! In res verjamem v to! user posted image

(odgovor članu valy25)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
7.1.2016 15:41:24   
Lanika007
Bravo, Anonimna, to so besede! user posted image
Že res da bi morala vsaka od nas tako razmišljati, pa tiste, ki imamo za seboj slabe izkušnje ravno ne moremo brez skrbi. To je strah, ki ostane mislim da za vedno.
Je pa vsekakor res, da tudi jaz v prvi N nisem nič skrbela, takoj smo navdušeni vsem povedali, da bomo dobili dojenčka...ko pa gre kaj narobe pa s težkim srcem razložiš, da dojenčka ne bo. Vsaj meni je bilo še dolgo po tem (skoraj 1 leto) tako hudo, da nisem hotela SPLOH govorit o tem, kaj šele biti v bližini majhnih otrok. Me je enostavno preveč bolelo, čeprav otroke obožujem!

Ampak tokrat bomo vse rodila lepe in zdrave otročke, boste videle! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
7.1.2016 16:12:35   
aischa2
Punce ja vsaka vam cast tiste, ko dte dale skozi več SS jsz sem imela vmes samo enega in se mi je srce paralo se dolgo casa potem se sedaj se veckrat spolnem.In vsaka, ko sem jo poznala in je vmes ali pol rodila sem vedno si mislila pa zakaj se je meni to zgodilo.

(odgovor članu Lanika007)
Neposredna povezava do sporočila: 204
7.1.2016 19:09:47   
pikap0ka
Hvala vsem za nasvete, bom poskusila ta teden z Elevit pa sporočim kakšno bo počutje :) zaenkrat ok!

Naročila sem se na nuhalno v Postojni, imam 26.1., 19.1. pa 2.pregled. juhej.. komaj čakam :)

Ali se še katera toliko ukvarja z hrano? Jaz morem jesti na vsake 2h, max 3h. in nikakor mi ne gre zelenjava, solata, juha.. Pirin kruh, kakšen kos mesa, piščančja salama, mogoče kakšno jajčko.Se mi zdi, da si sama sebi delam probleme in zaplete, mislim, pa da je to povezano, ker se vsakič bojim, da če ne bom jedla mi bo slabo. Kako se človek hitro ustraši slabosti!:)
Vsem tistim, ki pa vam je cele dneve slabo kapo dol, sočustvujem z vami in vam želim, da čimprej mine!:)

Vsak dan znova se zavedam, kakšno srečo imam da pod srčkom bije še en srčekuser posted image user posted image

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 205
7.1.2016 19:43:29   
važin
poka85 verjetno se lahko zmeniš za Pušenjaka, sam men osebno gre na k...,
ne vem pri prvem porodu mi je predru ovoje in me je tok bolel, se mi ni zdel nič človeški,
takrt se mi je ful zameru.

pikapOka še zdej mi je slabo, pa še cel večer mi bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.1.2016 20:08:43   
izibizi
Jaz sem pri prvi bila tudi pri Pušenjaku v Dravljah na enem dodatnem pregledu med prvim pregledom in nuhalno, ko sem zapaničarila in sem šla samoplačniško.....pa mi ni bil nič posebnega. Na hitro, ne vem no....mi je bil ful car, ko sem bila kot študentka njegova pacientka, a zdaj ne zamenjam Lomškove za nikogar....sej je strokovnjak in ga tudi rada prebiram na forumu, ampak sama izkušnja "na terenu" pa ni bila nič posebnega....

Važin.....sva že dve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.1.2016 20:42:57   
Amour
Jaz imam tudi Lomškovo in sem ful ful zadovoljna.
Izibizi, hodiš k njej v Šiško ali v Domžale?

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.1.2016 20:45:24   
izibizi
V Domžale. Res je carica user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.1.2016 20:49:45   
Amour
A si iz tistega konca? Bova morda lahko kdaj skupaj povozičkali :)

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.1.2016 20:51:33   
izibizi
Ne čisto iz Domžal, ampak spadam pa pod OE Domžale user posted image Ti tudi?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.1.2016 20:59:10   
Amour
Tudi :)
No, jaz sem sicer julijka, ampak nič zato :)

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.1.2016 21:05:40   
izibizi
Nima veze :) Jaz imam tako sredi avgusta rok in če malo pohiti, kot prva, lahko tudi že konec julija rodim user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.1.2016 21:18:01   
Amour
Kul :)
Sem prav tuhtala, da pri naših julijkah ni nobene iz mojega konca ... ma, včasih paše povozičkati v družbi :)

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.1.2016 21:30:05   
važin
izibizi hahauser posted image user posted image user posted image

Men je tudi Lomškova všeč, dela tudi v Dravljah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 215
8.1.2016 14:27:22   
Gnezdo
O blagor vsem, ki ste že imele preglede. Jaz sem tako neučakana, prvi pregled imam šele 18.1. in bom takrat že v 12em tednu oziroma bom noseča 11t in 2d.
Tudi jaz sem imela že en SS, sicer je bil zgodaj v 6em tednu, ampak zato nič manj boleče. Sočustvujem z vami, ki ste to dale skozi že večkrat in še kasneje in tokrat VEM, da vam bo uspelo do konca z zdravimi otročki v naročju!

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 216
8.1.2016 18:16:10   
Mili*
Gnezdo, tudi jaz ga imam šele 21.1., takrat bom v 11. tednu in se tudi že ful nestrpna...se mi zdi še tako daleč.

(odgovor članu Gnezdo)
Neposredna povezava do sporočila: 217
8.1.2016 18:25:19   
katka91
Jaz tut še nisem imela pregleda. imam ga 14.1. ga pa komaj čakam. Bom pa v 8 tednu.

Me je pa sestra vprašala če ga hočem otroka obdržat user posted image .

A je mela še katera tako izkušnjo?

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
8.1.2016 18:37:03   
Mili*
Tudi mene, če je nosečnost zaželjena. Po moje je tak pač postopek.

(odgovor članu katka91)
Neposredna povezava do sporočila: 219
8.1.2016 19:49:00   
važin
Ja vedno vprašajo, če je zaželjen.

Gnezdo ti maš pa res pozno pregled.

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 220
8.1.2016 20:07:48   
Lanika007
Vprasanje, ce je nosecnost zazeljena je del postopka. Ne se uzalit, ampak sestra mora pac to vprasati.

Prvi pregled se naceloma opravi v 8-12t (potrditev nosecnosti), naslednji pregled 12-14t in NS v 11-14t.
Mene so na NS narocili v 13t+1d, kar se mi je najprej zdelo zelo pozno...skoraj prepozno, vendar me je sestra ob narocanju najprej vprasala za datum ZM in je sama izracunala kdaj naj pridem na NS. Ocitno raje narocijo malenkost kasneje, da se na UZ lepse vidi.user posted image

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 221
11.1.2016 13:08:19   
luna2803
živjo punce!
Jaz sem tudi danes imela prvi pregled in je s pikico tudi vse ok! Sem zelooo vesela! :) sedaj pa odptevat dneve do nuhalne: 3.2. PDP pa mi je ocenila na 14.9. še katera? :) imejte prekrasen dan! :)

(odgovor članu Lanika007)
Neposredna povezava do sporočila: 222
12.1.2016 8:36:06   
izibizi
Živijo, punce, kam ste ušle :) Ste že vse na FBju?

Jaz se še kar borim s slabostmi - po drugi strani sem vesela, ker vem, da se dogaja, po drugi pa sem takšna, kot bi me buldužer povozil. Utrujena, ko se privlečem iz službe, bi najraje spala....včasih nahecam mojo miško, da se tako igrava, da jaz ležim na kavču, ona mi pa kuha, pa zdravi.... user posted image

Kako pa kaj ostale? Ste že povedale kaj naokoli? Jaz se bojim, sploh zaradi vseh težav v preteklosti...

Pozdravček vsem, pa upam, da se bo še kakšna kaj oglasilauser posted image

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 223
12.1.2016 9:54:48   
luna2803
ja midva sva domačim povedala in dvema najbližjima prijateljema. za ostale bova pa počakala še po nuhalni. Ali je bila katera na nuhalni pri dr Savi Hafner Rant v Kranju? Kakšne izkušnje ste imele? Mene tudi vedno skrbi če je vse ok, samo mislim da je treba vedno gledati najbolj pozitivno. Vedno si pripovedujem da je vse ok in da je najina pikica zdrava. :)

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
12.1.2016 10:47:20   
važin
Oj punce! Jst se pridružim fbju po nuhalni.
Danes je že drugi dan, ko mi ni tako slabo,
še rahlo občutim, ampak v primerjavi z zadnjih
dveh tednov, ko mi je bilo slabo od jutra do večera
ni primerjave. A je še kateri nehal bit slabo tok zgodi,
sem noseča šele 7t2d.
Je pa res, da sem tok prehlajena in mam nos čist zabit!user posted image

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?