*zvezdica zaspanka*
|
živjo, tudi mene so prenehale mučiti slabosti, me pa od viroze naprej daje kislina. vse kar pojem, ali je to prepečenec, juha ali pica, vse mi obleži v želodcu. prvih par minut je super, hrana okusna in paše, potem pa kislina. aaargh... jem malo in pogosto, pa nič kaj ne pomaga :S kolegica mi je rekla, da ji je osebna zdravnica predpisala neke tablete za kislino, ki se lahko jemljejo v nosečnosti in med dojenjem - ima katera kakšno izkušnjo? tiste, ki imate težave s prehladom in polnim nosom, jaz sem si pomagala z otroškim operilom. ena kapljica v vsako nosnico na nekje 6-8 ur, ali pa vsaj pred spanjem. pušenjak pravi, da je ok, tudi moja ginekologinja je rekla, da je bila to super rešitev. pomaga pa res takoj ;) ja, prejšnjič mi je že na nuhalni povedala, da bo punčka. se spomnim, da sem jo vprašala, če je zihr in je rekla, da če je ok obrnjen otrok, se baje zelo dobro vidi, da je punčka (in potem je še tako obrnila, da sem videla na ekranu, itak nisem vedela, kaj mi kaže, hehe) ;) sedaj imam nuhalno v ponedeljek, upam da se bo videlo ;) malo si želim fantka, vedno sem si želela parček, ampak tudi če bo punčka bo čisto super... plus, da potem imam že vsa oblačila. ime za fantka že imava izbrano, sva se hitro strinjala, za punčko bo pa tokrat izbral mož (seveda se moram strinjat), ima pa že par predlogov :D
|