|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
12.1.2016 10:59:32   
lavandula
Jaz sem še tudi tukaj :) Odštevam dneve do 21.1. ko imam NS.

Važin se ti pridružujem. Mene je tudi precej močan prehlad dobil, mam čist zadelan nos :S Mi bo moj danes prinesel sprej za nos Afrin, za tega piše, da se lahko uporablja v nosečnosti user posted image . Da se vsaj malo naspim ponoči. Drugače pa še ližem Islamint pastile, ki so tudi varne.

A vam se že kaj pozna nosečnost? Že težko zapnete hlače? Meni se zdi, da še meni čisto nič, pa sem že nekje v 12t. Edino na prsih se mi pozna..te so se pa kar povečale. Sem opazila, da mi je že spokala koža :S

Javite se kaj :)

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 226
12.1.2016 11:00:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: važin
A je še kateri nehal bit slabo tok zgodi,
sem noseča šele 7t2d.

Men je nehalo bit slabo 6t3d. user posted image Upam, da to ne pomeni, da je kaj narobe! user posted image

(odgovor članu važin)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
12.1.2016 11:10:47   
brbr71
Pozdravljene,

Meni je slabost skoraj čisto zginila. Upam, da je vse ok. Sem pa noseča 11t 1d. Povedala sem samo dvema prijateljicama, saj imam za sabo veliko splavov. Pozna se mi že, samo nosim ohlapne tunike in je ok. Prsi ima že od prvega dneva povečane in malo me tudi bolijo.
Tudi jaz nestrpno odštevam dneve do NS, ki jo imam 23.1.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
12.1.2016 11:39:38   
luna2803
Joj mi je zal za vse slabosti... A je se katera ki pa ji ni slabo? Meni je bilo do sedaj sele ene dvakrat pa se to je bilo v eni uri potem vse ok. Upam da je to dobra in ne slaba novica! Se katera brez slabosti?

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 229
12.1.2016 13:02:47   
Izabela26
Živijo punce! Do sedaj sem vas samo spremljala in socustvovala z vašimi slabostmi. Danes pa sem imela prvi pregled (9T) in PDP 20.8. NS imam točno čez 1 mesec. Slabo mi je zeloo. Danes sem prvič tudi bruhala. Veselo novicko sva povedala že staršem in najozjim prijateljem. Nisva mogla zdržati, da ne bi povedala. Mami me je pa tako že sumila, ker mi ni pasala kava, na katero sem nora, in nekatera hrana, ki sem jo prej oboževala. Pa še wc je postal moja pogosta postaja :) upam, da bo tudi naprej vse ok. Po NS pa bova novico najbrž še malo razširila.

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 230
12.1.2016 13:25:02   
littlebabyLN
Po dolgem casu se tudi jaz javljam. Vceraj sem imela 2.pregled (sem v 9tednu). Videla sem kako bije srcek in sem najbolj srecna :) cista je se vedno in upam da izgine do naslednjega pregleda ki ga imam samo zaradi ciste cez tri tedne.
Jaz tudi nimam nobenih slabosti. Mogoce obcutim manj energije in vedno ob vecerih me boli trebuh. Nuhalno imam 2.2. Z novico nisva presenetila se nikogar. Nevem, verjetno bomo pocakali se kaksen mesec :)
Kako pa je z imeni? A imate ze kaj zbrano? :) user posted image

(odgovor članu Izabela26)
Neposredna povezava do sporočila: 231
12.1.2016 18:09:29   
izibizi
Joj ja ta nos.....meni se vsako noč zabije, pa smrkam...ampak nisem prehlajena. Islamint non stop ližem, pa difuzor laufam, da sploh lahko kaj spim.

Midva sva se tudi odločila, da ne bova povedala pred nuhalno, tudi na fb se mislim priključiti šele po nuhalni. Čeprav sem optimist, vseeno kup strahov ostaja....

Glede imen pa....nimava še nič izbrano. Za prvo sva takoj oba vedela, zdaj bo pa težja naloga :)

(odgovor članu littlebabyLN)
Neposredna povezava do sporočila: 232
12.1.2016 21:06:40   
luna2803
Ja midva imava imena ze kar izbrana...:) no ce bo fantek sigirno veva ce pa bo puncka pa imava ene 3 v igri... Ampak je treba pred tem se kaksne druge lustne stvati prestati! Trenutno sem 9t noseca in komaj cakam da mimejo se ti trije tedni da je kriticen razvoj zakljucen! Pa ostale? Ste se v 12 t kaj bolj pomorile glede skrbi?

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.1.2016 22:28:17   
pikap0ka
Pozdraavček nosečke:)

Jaz se bom tudi na FB pridružila po nuhalni, čeprav mi je tukaj na forumu kar lepo :) Domačim in bližnjim prijateljem sva že povedala, sva tako presenečena in vesela, da nisva mogla skrivati. Pa četudi bi se kaj zgodilo, vem da mi bodo stali ob strani.. ampak itak se ne bo!:)

Slabosti nimam več, tako da Elevit fk ni bila kriva, je bilo res virozno obdobje, čeprav mi je bilo le 3x, 4x slabo mi je bilo prav grozno počutje, sedaj sem ok, razen utrujenosti od 17ih dalje... ampak se tolažim, da bo tudi to kmalu mimo :) PA zelo zelo slabo spim, zbujam se na 2 do 3h, hodim lulat in pit, neprestano sem žejna....

Hlače so zjutraj ko ulite, ko kej pojem, pa postanejo takoj tesne:) Da o majcah ne govorim.. ampak dobro tudi to je čar nosečnosti a ne? :)
Gor sem šla že 1kg, ampak glede na leno prebavo je to kar ok!:)

Točnega PD še nimam, zato komaj čakam, da mi ga ponovno določi, ker je bilo takrat v 6t še prezgodaj:)Pa da o spolu ne govorimo,..
Tiste, ki ste že mamice, ali so vam na nuhalni že videli spol? Nekaterim ja, če je prav obrnjen, pa če je fantek.. za punčko pa ne morejo biti ravno prepričani a ne?
No sicer nama je vseeno, samo, da vem ali grem v roza ali v modro barvo :) hehe

Slaaadke sanje in mirno nočuser posted image

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 234
13.1.2016 6:59:20   
izibizi
Dobro jutro :) Jeeeee, šla samo dvakrat ponoči na wc :)

Meni je v prvo na nuhalni rekla, da sicer predvideva, kaj naj bi bilo, ampak ker ni sigurna, naj raje počakam na naslednji pregled in tako je že v naslednjem pregledu mi naredila spet UZ in je mala pokazala češpljico :) Nisem tip, da bi lahko zdržala brez da bi vprašala. Tako da bom tudi tokrat. V bistvu mi je čisto vseeno, če bo fant, bomo imeli par, če bo pa še ena deklica, pa tudi luštno, ker imamo že vse oblekce :) Sem pa si rekla, da ne bom kupovala rozastih stvari.........sem hitro požrla besede user posted image

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
13.1.2016 9:28:10   
cebelica321
Hejjjjj srečke nosečke :-) user posted image no jaz se danes prvič javljam kle gor....morem povedat da sem kr malo nestrpna do pregleda ki ga imam naslednji teden v četrtek....ja to bo moj prvi pregled sicer se mi zdI da kr malo dolgo čakam ampak tako me je moja g. naročila na podlagi moje zadnje menstruacije ki je bila 10.11. Kdaj ste pa kej ve prišle na prvi pregled? Sicer moje slabosti so bile nekaj časa 24 ur na dan....sedaj je že malo bolje se mi pa zdi da je slabše proti večeru kot pa zjutraj...je se katera imela isto? In iz kje ste kaj se bomo mogoče srečevale na šoli za starše ali pa celo pri porodu skupaj user posted image

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.1.2016 9:49:38   
mana12
Pozdravljene user posted image ,

jaz iščem in iščem, da bi se naročila na nuhalno nekje v mb, pa nimam sreče user posted image , mogoče katera kaj ve, kje bi se lahko naročila?

Jaz sem imela zadnjo M ravno tako 10.11. in prvi pregled 5.1. Sem iz mb. Pa ve?

(odgovor članu cebelica321)
Neposredna povezava do sporočila: 237
13.1.2016 10:40:15   
*zvezdica zaspanka*
živjo, tudi mene so prenehale mučiti slabosti, me pa od viroze naprej daje kislina. vse kar pojem, ali je to prepečenec, juha ali pica, vse mi obleži v želodcu. prvih par minut je super, hrana okusna in paše, potem pa kislina. aaargh... jem malo in pogosto, pa nič kaj ne pomaga :S kolegica mi je rekla, da ji je osebna zdravnica predpisala neke tablete za kislino, ki se lahko jemljejo v nosečnosti in med dojenjem - ima katera kakšno izkušnjo?

tiste, ki imate težave s prehladom in polnim nosom, jaz sem si pomagala z otroškim operilom. ena kapljica v vsako nosnico na nekje 6-8 ur, ali pa vsaj pred spanjem. pušenjak pravi, da je ok, tudi moja ginekologinja je rekla, da je bila to super rešitev. pomaga pa res takoj ;)

ja, prejšnjič mi je že na nuhalni povedala, da bo punčka. se spomnim, da sem jo vprašala, če je zihr in je rekla, da če je ok obrnjen otrok, se baje zelo dobro vidi, da je punčka (in potem je še tako obrnila, da sem videla na ekranu, itak nisem vedela, kaj mi kaže, hehe) ;) sedaj imam nuhalno v ponedeljek, upam da se bo videlo ;) malo si želim fantka, vedno sem si želela parček, ampak tudi če bo punčka bo čisto super... plus, da potem imam že vsa oblačila. ime za fantka že imava izbrano, sva se hitro strinjala, za punčko bo pa tokrat izbral mož (seveda se moram strinjat), ima pa že par predlogov :D

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 238
13.1.2016 11:11:58   
Srečkasta
drage bodoce mamice, jaz vas zal zapuscam, ker se zal ni srecno koncalo! Vam zelim samo da ste vesele sreckaste in polne optimizma! Tokrat nam ni uspelo! Ampak vse je za nekaj dobro! 😘 In ostajamo pozitivni! Uzivajte v trenutkih!

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 239
13.1.2016 11:13:25   
nisametoyou
Živijo user posted image !
Kako ste kaj? Tudi jaz nisem na fb, bom počakala na nuhalno... vsaj ;) nisva povedala nikomur razen mojim in njegovim starsem ter njegovi sestri, čez praznike, z majhnimi presenečenji. Tako, da komi čakam, da mi na nuhalni in 2. pregledu povejo da je res vse ok in lahko poveva še malo širši družini ;)
Z imeni je pri meni tako, da jih zbiram že skos, tudi ko ničesar ni bilo na vidiku, kako se bova pa odločila pa žal ne vem ;) ko sem spoznala mojga sem itaq ugotovila, da imava z njegovo sestrično enak okus, sploh k je še drugič rodila in tudi za fantka izbrala ime, ki sem ga želela izbrati jaz.
Men se pozna sicer ne.. je pa res da že tesnih spodnjih hlačk ne prenesem... verjetno predvsem zaradi težav s prebavo, ker sem vsa napihnjena, no vsaj slabo mi ni več user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: izibizi

Dobro jutro :) Jeeeee, šla samo dvakrat ponoči na wc :)

Super izibizi ;) jst sm šla dons samo 1x... čist navdušena ;)

mana12 jst sm sicer iz zasavja ampak sestra od mojga živi v mb in je bla na nuhalni pri dr. Kseniji Ogrizek Pelkic, za katero pravi da je full fajna, starejša in je včasih delela v bolnici ter jo toplo priporoča ;)

Jaz pa sem vedno govorila, da bom počakala ker želim biti presenečena pri porodu, sedaj pa ne vem, ker me kar mika da bi vedela... tako da se morava tudi to še pogovoriti pa odločit ;) user posted image

Drugače pa seveda komaj čakam nuhalno in pregled.... se mi že kar malo blede user posted image še dva tedna ;)

Uživajte ;)

Neposredna povezava do sporočila: 240
13.1.2016 11:21:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica zaspanka*
kolegica mi je rekla, da ji je osebna zdravnica predpisala neke tablete za kislino, ki se lahko jemljejo v nosečnosti in med dojenjem - ima katera kakšno izkušnjo?

Jemljem Rennie, redno, do 6 tablet na dan - če je sila, tudi več, vendar pri tem pazim (piše, da lahko do 10 tablet dnevno). Dovoljenje sem dobila s strani svojega gastroenterologa in ginekologa (tudi v navodilih piše, da v nosečnosti niso škodljive). Kupiš v lekarni, 24 tablet stane 6,28 EUR. Srečno! Jaz imam kar hude probleme. Pazljiva bodi pri tem, da po jedi vsaj še dve uri ostaneš pokonci, v sedečem položaju. Če je prehudo, poskusi še z dvignjenim vzglavjem v postelji.

Neposredna povezava do sporočila: 241
13.1.2016 12:57:43   
lavandula
Srečkasta žal mi je user posted image . Pošiljam ti en velik objem, drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
13.1.2016 13:34:37   
Mili*
Srečkasta user posted image , žal mi je. Bo pa naslednjič uspelo.
Mana12, jaz sem bila v 1. nosečnosti pri Kudrovi na Lavričevi 1 in mi je bilo super, je bila res prijazna. Zdaj pa grem v porodnišnico, ker sem 35 in grem preko napotnice.
Cebelica321 tudi jaz imam prvi pregled šele naslednji teden v četrtek, bom pa v 11. tednu.
Zadnja dva tedna mi je bilo ful slabo, kar me je kar presenetilo, ker mi v 1. nosečnosti ni bilo niti malo. Včeraj in danes pa so se slabosti malo umirile.
Prsi so ogromne in boleče, tako da so mi tudi oblačila tesna. Nosim bolj raztegljive hlače in krila ter oblekice :).

(odgovor članu lavandula)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.1.2016 14:13:48   
cebelica321
Hej...no jaz imam šele v četrtek tako da s e ji bo en teden še zeloooo vleklo preden izvem in vidim bitjece....seveda upam na vse najboljše in da ne bo kakšnih zapletov user posted image v katerem tednu si sedaj? Jaz osebno prihajam iz Šenčurja tako da bom rodila v Kranju seveda če bo vse po sreči
...mislim samo na najboljše user posted image če katera prihaja iz okolice Kranja se naj javi...da vidim da nisem čist sama user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
13.1.2016 14:22:15   
Mili*
Ja, saj jaz tudi v četrtek. Še dober teden. Vleče se....Jaz sem zdaj v 10. tednu. Sem pa iz okolice Maribora.

(odgovor članu cebelica321)
Neposredna povezava do sporočila: 245
13.1.2016 16:04:00   
*zvezdica zaspanka*
evo punce, sem nas zbrala na kup, nas je kar nekaj ;) upam, da sem vse prav prepisala, če sem pa kaj zgrešila, oz. če bi rade, da še kaj dodamo, pa kar povejte ;)

AVGUSTOVKE 2016

urssi (2user posted image )
sarita91 (1user posted image )
vrtnica* (1user posted image )
pikap0ka (ns: 26.1.)
Veverička (2user posted image )
april 8 (1user posted image )
barbi98 (1user posted image , 1. pregled: 28.1.)
Luxela (2user posted image )
brbr71 (2user posted image , ns: 23.1.)
aischa2 (6user posted image , ns: 27.1.)
Anonimen
cebelica321

29.7.
čmrlj12

1.8.
Lanika007 (ns: 19.1.)

2.8.
lavandula

3.8.
Janchy1986 (1user posted image )
*zvezdica zaspanka* (1user posted image , ns: 18.1.)
rozica92
spelii93
Popotnica4715

4.8.
mamica3x3 (2user posted image , ns: 21.1.)

5.8.
Poletni srcki (2user posted image o)
valy25 (1user posted image , ns: 20.1.)

6.8.
*bambina*

8.8.
Gnezdo (4user posted image , 1. pregled: 18.1.)
nosečka.špela (1user posted image )

9.8.
pupa44

12.8.
littlebabyLN (ns: 2.2.)
nisametoyou (ns: 25.1.)

16.8.
izibizi77 (1user posted image , ns: 1.2.)

17.8.
mana12
amaretana (1. pregled: 13.1.)
Mili* (1. pregled: 21.1.)

18.8.
poka85 (1user posted image )

20.8.
Izabela26 (ns: 12.2.)

23.8.
KatkaQueen

24.8.
Neli3 (1. pregled: 19.1.)
kalica (1user posted image )

25.8.
ernni (1. pregled: 15.1.)

28.8.
katka91 (1. pregled: 14.1)
važin (2user posted image , pregled 19.1.)

1.9.
foxy_cat

14.9.
luna2803 (ns: 3.2.)

user posted image Z nami so bileuser posted image
pikapoka pika
Srečkasta

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 13.1.2016 16:05:45 >

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.1.2016 16:35:26   
luna2803
srečkasta res mi je žal zate...user posted image ampak vem da za vsakim dežjem posije sonček in da čas pozdravi vse rane!! tudi jaz se fb skupini pridružim po nuhalni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
13.1.2016 16:36:42   
luna2803
zvezdica zaspanka samo manjši popravek mislim da sem se tudi jaz zmotila ko sem pisala moj PDP je 14.8. in ne 14.9. hvala! :)

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 248
13.1.2016 17:52:04   
brbr71
*zvezdica zaspanka* tudi jaz imam manjši popravek. Če sedaj končno pridem do konca bo to moj 3user posted image . Rok imam pa 1.8.
srečkasta, mi je žal zate.

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 249
13.1.2016 18:23:20   
*zvezdica zaspanka*
luna2803 hvala, bom popravila ob priliki, ko se pojavi še kakšna sprememba.

brbr71 zraven user posted image sem napisala številko otrok, ki so jih mamice navedle, da jih že imajo, nisem pa upoštevala trenutne nosečnosti ... lahko pa seveda spremenim user posted image

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?