mamica3x3
|
srečkasta objem *zvezdica zaspanka* super si naredila seznam, hvala Kako ste drugače nosečke? pri meni so slabosti še vedno prisotne, čez cel dan, najhujše je popoldne in pa zvečer, ponavadi grem kar zgodaj spat, mi tako najbolj paše, ko gresta tamaladva, pol grem pa še jaz...še malo pa bo prvo tromesečje za mano, potem pa upam, da bo boljše počutje... Še malo in nuhalna, kako komaj čakam luna2803 tudi jaz sem imela bakterije v urinu, sem dobila AB Hiconcil, za 10 dni, no zdaj je boljše, ko sem šla lulat me je peklo, pa kar eno blokado sem imela, ko sem hotla lulat...je pa vse to bila posledica dehidracije, ker sem premalo pila oz. ker sem bruhala, no zdaj vsaj bruham ne, pijem pa tudi kolikor lahko, glede na slabost je full težko, ker mi nič ne paše Lanika007 zakaj pa se ne sme laneno seme v N? to pa prvič slišim....sem ga jedla, v mejah normale, v obeh nosečnostih in je bilo vse ok...pomaga če si ga daš v jogurt npr., za zaprtost Drugače za zaprtost, jaz imam že na splošno bolj leno prebavo, pa že par let na tešče popijem 2,5 dcl donata (TOPLEGA), potem pa še kako suho slivo in suho figo in grem vsak dan na wc, brez problema, je pa donat tudi dober za kasneje, za krče v nogah....jaz sem v prvi N imela full težave ponoči s krči v nogah, prav grozno je bilo, potem v drugi, ko sem prakticirala tole z donatom, pa čisto nič...povem mal za info, če bo katera s tem imela težave.
|