pikap0ka -> RE: avgustovke 2016 (26.12.2015 22:22:53)
|
Pozdravljene punce! Upam, da se lepo preživele božične praznike v krogu najbljižnjih. Jaz sem v torek zbolela z vročino do 38,5°C, nato sem po svetovanju prijateljice vzela Lekadol, saj je nevarno da naraste za plod. V sredo sem bila že skoraj brez vročine, tako da sem sedaj kar vredu, razen velikega cmoka v grlu, sluzi.. ki še kar traja, ampak saj bo tudi to mimo. Glede na to da sem 3 dni pred vročino, bila nenehno slabotna upa,. da bo sedaj bolje :) Midva sva za božička staršem podarila škatlo, kjer so bili copatki, in je pisalo ..pridem avgusta! :) Seveda presenečenje, šok, solze sreče in veselja..:) Čudoviti trenutki za celotno družino. Sej je res šele 7 teden, ampak najbljižnjim sem enostavno morala povedati :) PA itak vem da bo vse vredu z najinim fižolčkom :) Kar se tiče izcedkov imam jaz tudi povečane, rahlo rumene ampak mi je tudi meni rekel ginekolog, da je to normalno, v maternici se dogaja veliko procesov in to je rezultat dogajanja:) Tako nestrpno čakamo na te preglede in se nam zdi, da gre čas zelo počasi.. seveda bomo čez par mesec vse govorile, kako je šel čas hitro [sm=smiley36.gif] Punce vse dobro! [sm=smiley20.gif][sm=zz_bounce.gif]
|
|
|
|