Anonimen -> RE: avgustovke 2016 (22.12.2015 7:57:44)
|
Držim pesti, da bo intenzivnejsa! Meni po nedeljskem pozitivnem testu kar ni dalo miru in sem danes naredila se enega. Po eni minuti je bila crtica skoraj tako intenzivna kot testna! [sm=bravo.gif] Vceraj sem klicala mojo G in me je narocila ze 4.1. Sicer bom takrat sele 6 teden, ampak se morava malo pogovorit zrad mojih zdravstvenih tezav. Mislite, da bom vseeno ze lahko slisala srcka? Gre na ta prvi pregled lahko zraven tudi partner? Moj si zelo zeli ... Se pa vseeno bojim, ce bo prezgodaj in bova samo napsihirana, ce se ne bo slisalo. [sm=smiley13.gif] Mene tudi zelo matra, da bi za bozic povedala, ampak me je strah, ker je res cist na zacetku. Ceprav sem sama pri sebi prepricana, da bomo uspel in bi to res rada delila. Konec koncev vem, da bi mi prav moja druzina najbolj stala ob strani, v dobrem in slabem. Ampak verjamem v dobro, res! In vem, kako zelo si moji starsi, sploh oce, zelijo koncno vnuke. [sm=bravo.gif] In si kar predstavljam, da bi se bozicna vecerja zacela v solzah! [sm=smiley36.gif] Kako pa boste tiste, ki boste za bozic povedale, to izvedle?
|
|
|
|