*zvezdica zaspanka* -> RE: avgustovke 2016 (14.12.2015 21:55:22)
|
živjo mamice, tudi jaz se vam pridružujem! doma že imamo živahno dvoletnico, ki se že zelo veseli, da bo velika sestrica in ves čas hodi gledat moj trebuh [sm=smiley36.gif] danes sem imela prvi pregled - vse v redu, srček bije, pdp pa imam 3.8.2015. moj želodec ima te dni kar težke dneve, sicer ne bruham, ampak vseeno ni ravno prijetno - ves čas moram nekaj grickati. malo sem utrujena, prsi so občutljive, pa seveda jaz sem občutljiva - moje razpoloženje niha iz ure v uro. v prvi nosečnosti me je le tu in tam občasno kakšno špikanje spomnilo, da sem noseča, no tokrat je malo bolj burno. prejšnji teden sem enkrat čisto malo zakrvavela, menda sicer vse v redu, ampak sem pa zaradi tega dobila "prepoved" dvigovanja bremen nad 5kg. vidim, da vas je kar nekaj, ki ste že mamice, pa mi povejte ... hčerka je v vrtcu, zaenkrat še ni prebolela nobene otroške bolezni, zase pa ne vem, katere sem prebolela (saj kličem zdravnika, da pogledava v moj karton, ampak za mojega zdravnika, si rabiš vzet en teden dopusta, da prideš na vrsto). vas je kaj strah, da bi v času nosečnosti dobile kakšno bolezen? menda 5. in 6. otroška bolezen lahko vplivata, pa norice in ošpice ... saj se prepričujem, da so male možnosti, pa da niti ni nujno, da vpliva na otroka, ampak na momente me malo panika, ker je iz vrtca že marsikaj prinesla ...
|
|
|
|