tetka5 -> RE: avgustovke 2016 (24.3.2016 20:50:37)
|
Jaz tudi že čutim malega [sm=smiley36.gif] Nekeje v 17. tednu se mi je zdelo, da ga čutim, vendar nisem bila čisto prepirčana. Res je bilo vse tako nežno, bili pa so to drugačni občutki. Sem potem v 18. tednu, ko sem imela ginekologinjo vprašala, če je možno, da ga že čutim, pa mi je rekla, da načeloma ja, ampak bolj verjetno, da ne. Razložila mi je, da ga sicer prvorodke in drugo-tretjerodke začutimo približno v istem času oz. v istem tednu, vendar prvoredke naj še ne bi vedele kako to zgleda, zato prve premike spregledamo. Ta teden (19. teden) pa ima mali tak žur, da nisem več v dvomih, da je to to [sm=smiley36.gif] Moj mi pa, tako kot on pravi, samo na pol verjame, da ga čutim. Je bral na internetu, da prvorodke začutijo otroka šele po 20. tednu in ga ne premaknem [sm=smiley1.gif] Zadnjič na pregledu sem vprašala, če se morda že vidi spol in je rekla, da bo fantek. Sicer je rekla, da bo za bolj sigurno potrdila potem na morfologiji, ampak se ji zdi, da je to to. Meni je pa en kup stvari odstopila sestrična, tako da voziček že imam, in sicer Maxi Cosi.Ima morda katera s tem vozičkom kaj izkušenj? Upam, da je v redu. Ker živimo kar dosti narazrn, ga niti še nisem videla v živo. Zadnjič sem gledala v Baby centru maxi cosi voziček, ampak je toliko modelov, da nisem točno vedela katerega ima. Vem samo, da ima tri kolesa, naslednji teden pa grem na obisk in na prevzem stvari [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|