izibizi -> RE: avgustovke 2016 (24.5.2016 10:06:08)
|
Živijo, jaz sem tudi še tukaj. Mi je kar malo žal, da kar malo zamira tole naše čvekanje. Drugače sem OK, na zadnjem UZ mi je prestavila PDP za 4 dni in napovedala, da bo verjetno še kakšen teden prej (kot tudi prva). Smo pa zdaj končno videli, da res nima lulčka :) Imam pa tudi jaz težave z zatekanjem zadnje dneve, sploh če sem cel dan na nogah. Sicer imam urin OK, tudi pritisk je nizek, tako da je G rekla, pač malo več počivaj pa kakšno šumečko magnezija naj še dodam. Mi pa pada železo. Kljub tabletam, kljub prehrani.....me je kar prestrašila, saj imam baje že zalogo prenizko in se močno pozna na rdečih krvničkah. Ne vem več kaj še naj jem, da bi izboljšala. Brcike so se od 1. maja spremenile. Prav za prvi maj mi je tako čudno plesala po trebuhu, zvečer sem imela samo na eni strani bulo in sem rekla mojemu, da se je ziher obrnila. In res :) tako sem bila vesela, ker prvo sem rodila medenično. Vem, da se mi lahko še obrne, ampak trenutno sem vesela :) Upam, da ste ostale dobro, pa oglasite se kaj :)
|
|
|
|