*zvezdica zaspanka* -> RE: avgustovke 2016 (23.2.2016 11:16:16)
|
jaz sem tudi še vedno tu, tudi nimam fb-ja [sm=smiley2.gif] no, jaz sem imela pa včeraj (zelo hiter) pregled v 18t. teža, urin in pritisk - ok. hitro k ginekologinji - na uz vse ok. čez slab mesec imam morfologijo. še vedno me mučijo "menstrualne bolečine", ki so včasih precej močne, ampak baje je to zato, ker sem enkrat že rodila. ker na pregledu je vse zgledalo ok. nvm, mogoče sem pa samo "preobčutljiva". že menstruacije sem imela precej boleče, umetni popadki pri prvem porodu niso bili ravno mačji kašelj ... ah, bomo videli. uh brbr71, upam, da te bodo tile hemeroidi čim manj nadlegovali! meni se sicer niso pojavili, sem pa po prvem porodu postala precej občutljiva ... trenutno imam tudi malo leno prebavo in čisto vedno zakrvavim [sm=smiley13.gif] nekl, moj trebuh "prehiteva" za en mesec [sm=smiley36.gif] trenutno imam tak trebušček, kot sem ga v prvi nosečnosti imela pri skoraj 5m (ravno gledam slike z enega potovanja). ves čas pa čutim, kako se razteguje in tišči, kot da bi prav čutila, kako vsak dan malo zraste.
|
|
|
|