|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
29.1.2016 9:06:14   
luna2803
Hoj punce. Jaz imam eno tako nenavadno tezavo... Prej sem imela pred menstruacijo vedno bolecine v krizu (isias), glavobol in boleli so me zobje. Prejsnji teden v petek me je zacela boleti glava, cez vikend pa sem imela se strasne bolecine v krizu. Te sem pripisovala dolgi voznji saj sva se z mozem vozila 4ure. V ponedeljek so te bolecine ze cisto ponehale. Vceraj pa so me se zaceli zelo boleti zobje. Glede na moj koledarcek bi v naslednjih dneh dobila M ce nebi bila noseca. Ali mislite da bi me moralo skrbeti? Drugace pa v nedeljo dopolnim 12 tednov. Nuhalno pa imam v sredo.
Hvala vam za odgovore!:)

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
29.1.2016 10:28:49   
izibizi
Jaz mislim, da bo s številom tednov tudi kakšna tegobica več (bolečine v križu....). Jaz sem imela zdele par dni nazaj obdobje, ko me je bolela glava za znoret. Baje hormončki delajo svoje. Priznam pa, da tudi sama opazujem svoje spremembe, kje me kaj boli, kje me ne boli....in če me boli, jamram, če me ne, pa že paničarim.....

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 402
29.1.2016 10:30:43   
*zvezdica zaspanka*
luna2803 če so ti potrdili nosečnost, potem si zagotovo noseča in ne bo menstre. mislim, da so tvoji simptomi čisto lepo vezani na majhno detece v trebuščku user posted image tudi mene zadnje čase precej boli križ, včasih manj, včasih pa toliko, da komaj vstanem in hodim (šele ko se dobro razgibam, je potem nekako v redu). sem bila pri zdravniku in pravi, da je to "normalno" v nosečnosti, ker se pač vse širi, raste, hormoni ipd., priporoča se pač počitek, kadar ne gre več, vadba, pravilno dvigovanje in kakšen lekadol, če je treba. bodi pozorna le, da bolečina ne bi bila dolgotrajna in neznosna in da je ne spremljajo krči v trebuhu. tudi boleče dlesni so pogoste tako pri pms-ju, kot v nosečnosti - zaradi hormonov. mislim, da so skrbi odveč, če te pa res skrbi, pa le pokliči ginekologinjo, ki te bo zagotovo znala pomiriti user posted image jaz sem v prvi nosečnosti večkrat poklicala zaradi kakšnih bolečin, nenavadnih simptomov ipd. in sem bila prav presenečena (v primerjavi z drugimi zdravniki), kako prijazni so do nosečnic. včasih so mi lepo razložili že po telefonu in me pomirili, da je vse ok, včasih pa pač rekli, da naj se pridem pokazat, pa smo bili vsi zadovoljni user posted image

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 403
29.1.2016 10:43:59   
luna2803
Joj hvala vam punce! Res mi je super da imamo tak forum se pogovarjamo in pomirimo ena drugo... Se enkrat h ala vam!:) :)

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
29.1.2016 13:12:03   
*zvezdica zaspanka*
hehe user posted image luna2803 najprej tebe tolažim, potem pa sama komaj pridem iz trgovine ... danes me nenormalno boli hrbet user posted image ponoči spet nisem spala, čeprav sem bila zelo utrujena (in še vedno sem user posted image ) in potem skoz hodim na stranišče, pa pit, pa blodim, zaspim pa zjutraj, ko gresta moja dva v vrtec/službo. ahhh ... saj bo ... upam ...

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 405
29.1.2016 13:55:47   
luna2803
Joj res upam da bo kmalu bolje! Jaz sem malo prelezala pa so bolecine izginile. Drugace imam pa tudi jaz tezave z nespecnostjo ponoci. Kmalu bo mimo in bomo lahko uzivale v nosecnosti 100%!:)

Neposredna povezava do sporočila: 406
30.1.2016 14:09:59   
Izabela26
Jaz pa bolečin v križu (še) nimam, sem pa še vedno zelo napihnjena, čeprav ne jem veliko, in občasno me zvija v predelu trebuha. Kavbojke komaj nosim, ker mi je kar slabo, ko me tiščijo v trebuh user posted image . Sem imela pa včeraj po SO spet sicer komaj opazne tri flekce rjavega izcedka na dnevnem vložku in seveda spet mičkeno panika, čeprav sem zadnjič sama tolažila tjasyco, da to ni nič takega. Sploh ne upam več imeti SOuser posted image

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 407
31.1.2016 16:28:21   
tjasyca
Izabela26,sva že dve s temi "problemčki".Jaz od takrat,ko se mi je 2x po SO to naredilo,sploh več nisem.In od tega je že kak mesec,če ne več.Nakar me že par dni boli enako,kot pred menzo-maternica in križ.In grem na wc ter zagledam malo temnorjave sluzi na hlačah in papirju.Enako kot takrat,pred SO. Cela panična sem bila.Nakar mi znanka,ki je lani rodila,potolaži,da je ona imela to par začetnih mesecov v nosečnosti in naj bi to bilo,ker se maternica širi in posteljica pritiska ob nekakšne žilice in zato lahko ta kri.Da pri njej ni bilo to nič hudega.Sem pa res opazila,da se mi ta rjava sluz pojavi tisti čas v mesecu,ko bi približno naj dobila menzo,če ne bi bila noseča.Sem že tudi slišala,da je v začetku lahko to normalno.Ker neke žleze (ali nekaj takega)poči... Jaz imam v sredo pregled v 12.tednu in ti javim,kaj bo gin.rekla o tem izcedku...Držite pesti,da je vse ok
user posted image

(odgovor članu Izabela26)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.2.2016 15:05:15   
Romy86
Še ena načrtovana za avgust. Rok imam 11.8., vendar so mi na nuhalni predlagali, da bi prestavili/skrajšali za en teden, saj je baby ''"prevelik''". V decembru sem imela grozne težave (bolečine) s prebavo (zaprtost), sedaj se je to normaliziralo, moram pa si meriti sladkor, ker sem imela na prvi krvni kontroli previsokega (5,4).

V 2. polovici decembra me je začela mučiti slabost, če kaj pojem je bolje za cc 30 min, vendar se neprestano obremenjujem glede tega sladkorja, saj ne bi rada dobila insulina ... Tako se sedaj kar nekaj sekiram za brezveze. Slabosti še vedno trajajo, včasih bolj včasih manj, skozi ves dan, bruham sicer ne (1x sem, pa včasih mi malo dvigne, zjutraj, ko si umivam zobe, ampak ni prav bruhanje, bolj ono napenjanje, ki ga lahko še mičken rečmo da kontrloliraš user posted image ).

To je to ... zaenkrat.

< Sporočilo je popravil Romy86 -- 1.2.2016 15:06:36 >

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.2.2016 16:24:56   
cebelica321
Hej punce :-) kako ste kaj in vaše počutje? Morem povedat da sem se rešila vnetij...ampak zvečer se mi pa še vedno pojavljajo slabosti....se to še kateri dogaja? Sama pa vstopam v 12 teden in v petek imam že nuhalno:-) komaj čakam da vidim pikeca :-)

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.2.2016 16:51:31   
tetka5
No pa bi se še jaz priključila skupini user posted image Rok imam 21. 8. Sem pa ravnokar vstopila v 12. teden. Naslednji teden imam nuhalno, že kar komaj čakam, ker si že res želim povedati, da pričakujemo user posted image Sicer se pa počutim kar v redu, nimam tako zelo hudih slabosti, da ne bi zmogla v službo ali pa doma kaj postorit, ampak prisotne so pa že vseeno. Par dni sem bila vmes že OK, potem pa spet user posted image Utrujenost me pa kar daje...ko pridem iz službe me kar zmanjka za kakšno urco, potem pa pridem k sebi user posted image

(odgovor članu cebelica321)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.2.2016 19:43:44   
brbr71
No, da se še jaz malo javim. Danes sem vstopila v 15 teden.user posted image . Počutje ok, zelo zelo redko mi je malo slabo, vsi znaki so izginili razen napetih prsi.
Je pa tako fino, ker lahko z angelsound poslušam srčka in sem potolažena, da je vse ok. Komaj čakam na prve pravi brcike, ampak saj bodo kmalu tukaj.

(odgovor članu tetka5)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.2.2016 20:34:30   
izibizi
Pozdravljene, končno nuhalna za nami in je vse OK. Rok imam sedaj postavljen na 17.8. Kar ropotalo je, tako sem si oddahnila. Zdaj se lahko končno vam pridružim tudi na FBju. Katero lahko kontaktiram?

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.2.2016 16:57:04   
Izabela26
Čestitke izibizi za NS user posted image . Jaz pa že počasi odstevam. Se 10 dni. Sem pa zdaj v 12. tednu in mi je še vedno noro slabo. Upam, da kmalu mine. Najhuje mi je, ker vase sploh ne spravim nobene konkretne hrane. Mi pa ful dišijo sladkarije :)

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.2.2016 19:26:33   
važin
Izabela26, jst tud odštevam še 10 dni ;).
Še mal pa bo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 415
2.2.2016 19:29:32   
Izabela26
Jaaaaa. user posted image potem se bova pa (upam da) skupaj veselili user posted image

(odgovor članu luna2803)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.2.2016 22:54:08   
tjasyca
a je možno,da utrip z angelsoundom ni bil slišen (12t) tako hiter,kot na UZ pri gin.(v 8.tednu)?

Neposredna povezava do sporočila: 417
2.2.2016 23:29:27   
barbi98
Po moje si slišala svoj utrip..dosti počasnejši skoraj ne more bit kot pri ginekologu. :)
Izibizi meni piši za fb skupino! Pa ostale tudi če se želi katera pridružiti. :)

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.2.2016 23:43:00   
tjasyca
ampak tega sem slišala malo nižje od popka,na to sem pa šla svojega poslušati,ki je bil drugačen-hitrejši,ker sem bila cela prestrašena in adrenalin...čez par sekund pa nazaj na spodnjega,ki je bil res drugačen od gornjega utripa

(odgovor članu barbi98)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.2.2016 6:07:07   
*zvezdica zaspanka*
tjasyca, tam okoli je en kup žil in skoraj verjetno si slišala svojega, če je bil počasen. mali imajo utrip nekje med 130 in 160/min. poskusi z as še nižje. moj pikec je bil v 12 tednu čisto spodaj pri kosti, šele sedaj je malo bolj proti popku. sicer pa tako zgodaj, se včasih sliši in včasih ne, sploh če se skrije malo bolj zadaj ;)

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.2.2016 10:59:36   
važin
Punce a katera je chia semena, jih lahko ješ v nosečnosti?

Neposredna povezava do sporočila: 421
3.2.2016 12:14:45   
katka91
To tudi mene zanima

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.2.2016 12:21:51   
Izabela26
Si kaj prebirala Pušenjaka o tem? Če jaz prav razumem njegov odgovor na medover.net naj ne bi bilo nič narobe, če je v zmernih količinah.

(odgovor članu katka91)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.2.2016 13:29:13   
važin
Nekaj sem brala, ampak Pušenjak je zame strokovnjak na svojem področju,
ne glede prehrane. Tudi on da tak feed back nazaj, k da bi si mislu,
pa kaj me to sprašujejo. Sem mislila, če kera ve mogoče. Sej jst tud mislim,
da lahko ješ, ampak za vsak slučaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
3.2.2016 14:47:37   
*zvezdica zaspanka*
na tujih spletnih straneh pravijo, da je ok, celo priporočajo ... v zmernih količinah verjetno ne more škoditi ;)

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 3.2.2016 14:48:11 >

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?