*zvezdica zaspanka*
|
luna2803 če so ti potrdili nosečnost, potem si zagotovo noseča in ne bo menstre. mislim, da so tvoji simptomi čisto lepo vezani na majhno detece v trebuščku tudi mene zadnje čase precej boli križ, včasih manj, včasih pa toliko, da komaj vstanem in hodim (šele ko se dobro razgibam, je potem nekako v redu). sem bila pri zdravniku in pravi, da je to "normalno" v nosečnosti, ker se pač vse širi, raste, hormoni ipd., priporoča se pač počitek, kadar ne gre več, vadba, pravilno dvigovanje in kakšen lekadol, če je treba. bodi pozorna le, da bolečina ne bi bila dolgotrajna in neznosna in da je ne spremljajo krči v trebuhu. tudi boleče dlesni so pogoste tako pri pms-ju, kot v nosečnosti - zaradi hormonov. mislim, da so skrbi odveč, če te pa res skrbi, pa le pokliči ginekologinjo, ki te bo zagotovo znala pomiriti jaz sem v prvi nosečnosti večkrat poklicala zaradi kakšnih bolečin, nenavadnih simptomov ipd. in sem bila prav presenečena (v primerjavi z drugimi zdravniki), kako prijazni so do nosečnic. včasih so mi lepo razložili že po telefonu in me pomirili, da je vse ok, včasih pa pač rekli, da naj se pridem pokazat, pa smo bili vsi zadovoljni
|