|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
22.1.2016 18:38:44   
Izabela26
Hvaala za pomiritev *zvezdica zaspanka* user posted image , saj se skoz prepričujem, da bo vse ok, ampak vsake toliko me pa še vedno obide kakšna črna misel.
Drugače bom pa jutri dopolnila 10 tednov pa se mi nekako zdi, da gredo slabosti h koncu - upam, da res, ker sem pravi ponočnjak in fant je kar tečen, ker zaradi mojih vzdihljajev ponoči ne spi :)

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.1.2016 19:33:46   
Amour
Izabela, ne zameri, ampak tvoj fant naj se navadi na še več kaosa ponoči kot samo tvoje vzdihovanje user posted image . Priznam, da bi svojega nekam poslala, če bi bil "tečen", ker sem se ponoči vrtela, slabo spala ali vzdihovala. Tako pa mi zjutraj žalostno reče "spet si slabo spala, kajne?" in me ekstra objame, že ponoči me večkrat poboža, kaj več pa ne, ker v času slabosti nisem prenesla, da bi me ponoči objemal in se stiskal k meni. Popoldne pa me nažene počivat user posted image

Tvoj tip slabosti sem imela tudi jaz ... bolj je šel dan proti koncu, bolj mi je bilo slabo, najslabše je bilo ponoči, ko sem se zbujala okoli 2h ponoči in bedela tudi do 5h, ker od slabosti nisem mogla zaspati ... Res pa je, da sem velikokrat zjutraj tudi bruhala, čeprav občutek slabosti je bil največji popoldne in ponoči.
Slabosti so se mi močno umirile šele ta teden, zaključujem 16. Sem hodila kot zombi naokoli, ker sem načeloma ves čas normalno delala in se bila totalno neprespana. Zdaj so slabosti minile, nespečnost je ostala, upam, da se tudi ta umiri.

(odgovor članu Izabela26)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.1.2016 20:01:01   
Izabela26
Uf ja, saj imaš prav, sicer se mu malo oprosti, ker mora res zgodaj vstati, ampak bi takoj zamenjala zgodnje vstajanje za slabosti.
Pri meni je tudi točno tako, kot opisuješ - ko se ponoči zbudim za lulanje, se potem še par urc lahko premetavam in ne zaspim, ker mi je tako slabo.
No - še malo bodo slabosti mimo in bomo uživale srečke nosečke :)user posted image
Držim pesti, da pri tebi tudi nespečnost čim prej mine - najbrž imaš že tudi luštkan trebušček, glede na mesec, v katrem si ;)

< Sporočilo je popravil Izabela26 -- 22.1.2016 20:02:10 >

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.1.2016 20:05:20   
važin
Izabela26 meni je slabo cel dan, najhuje se začne proti večeru
podobno kot pri tebi.
Sem že mislila, da bo bolš k je blo prejšn teden ena 2 dni bolš,
ampak groza skos slabo.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.1.2016 20:09:33   
Izabela26
Veš da je bilo meni kakšne tri dni nazaj čudežno malo bolje in me je po eni strani že skrbelo, kako pa to, potem pa bum - spet slabo - ne vem, če bi se kdaj lahko navadila tele stalne slabosti.
Ma babnce - prej, ko sem si želela zanositi, in ni uspelo v prvo, sem tudi jamrala, zdaj je uspelo in je posledica slabost, spet jamram - nikoli ni pravuser posted image :)
Po eni strani sem vesela, da ne bruham - je pa res, da se mi kdaj kakšne hrane po čudežu zalušta in če slučajno pojem grižljaj preveč - juhu bruhu in težava v želodcu kar nekaj časa.

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.1.2016 13:09:16   
važin
haha Izabela26 to je vedno tko, nikol ni prav.
Vedno jambramo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
24.1.2016 10:44:21   
Lanika007
Ojojoj user posted image mene moj mož prenaša že več kot 3 mesece, ker mi hormoni nihajo pa vsak dan imam kakšno posebno željo kaj bi jedla...to pač spada zraven. Če lahko mi 9 mesecev nosimo otroka in rodimo, lahko tudi moški potrpijo user posted image

(odgovor članu važin)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.1.2016 22:51:04   
tjasyca
Pozdravček,tudi jaz sem nova avgustovka.rok naj bi imela 17.8. Nuhalno in drugi pregled imam 5.2. Kako me je strah:)
Prav tako imam slabosti čez celi dan in hrana se mi upira.Spoloh ne bi rabila nič jesti.Le sadje mi diši:)
Imam pa rumeni tok,ki ne srbi in ne peče in ne smrdi.Je to normalno?kaki dan ga je obilo,kaki dan zelo malo.user posted image
Imam še občasne težave-po spolnem odnosu imam nekaj dni rjav-šmrkljast izcedek-sluzuser posted image
ima katera podobne tegobe?

(odgovor članu Lanika007)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.1.2016 8:09:01   
cebelica321
Pozdravljena :-) rok imaš en dan kasneje od mene....nuhalno imam pa prav tako 5.2. :-)komaj čakam :-) glede izcedka beri nekaj postov nazaj ko sem tudi sama imela problem z rumenimi izcedki. ...pomaga navadni jogurt da si namažeš zvečer na vložek in pustiš čez noč ter se zjutraj umiješ. ... meni zelo pomaga....mi je pa g. dala tudi globule daktarin....glede spolnih odnosov in rjavega izcedka pa zaenkrat nimam takih težav. ..je pa res da sem mojemu rekla da naj bo bolj nežen kot je bil prej :-) že kaj razmišljaš kje boš rodila? :-) Drugače pa user posted image tudi zate :-) lepo nosečnost! Aja slabosti bojo pa počasi minile v katerem tednu pa si.... ker slabost traja do 12 tedna mogoče kakšen teden več....

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 359
25.1.2016 10:39:44   
*zvezdica zaspanka*
pozdravljena tjasyca, neeee, naj te ne bo nič strah ns, saj je samo uz pregled, na katerem prvič vidiš pikeca "v celoti", ker so takrat že par cm veliki, lepo razviti, potem pa ti še pomaha user posted image meni tista razmerja na koncu niti niso bila tako pomembna (ok, bi se zasekirala, če bi bila res slaba, ampak saj potem obstajajo še drugi testi itd.), bolj mi je bilo pomembno, da ga vidimo in da vidimo, da je vse ok. bodi optimist, zagotovo je vse ok! user posted image
izcedek se v nosečnosti poveča zaradi hormonov in vsega, kar se dogaja in dokler ne peče, srbi, smrdi, špika ni razlogov za paniko, lahko pa si pomagaš tako kot so punce že pisale v prejšnjih postih, da zmanjšaš.
čisto na začetku sem imela enkrat malo krvi v izcedku, sicer ne po spolnem odnosu, ampak sem bila preveč "aktivna" (telovadba, nošenje starejše hčerke ipd.). skratka zdravnica je odkrila mali hematom, ki pa se je lepo sčistil in pravi, da ne bo povzročal težav in ga lahko kar odmislim. ne rečem, da je kaj takega tudi pri tebi ... če te skrbi, vsekakor pojdi do svoje ginekologinje.

(odgovor članu cebelica321)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.1.2016 10:41:54   
*zvezdica zaspanka*
AVGUSTOVKE 2016

sarita91 (1user posted image )
vrtnica* (1user posted image )
Vevericka (2user posted image )
barbi98 (1user posted image , 1. pregled: 28.1.)
Luxela (2user posted image )
aischa2 (6user posted image , ns: 27.1.)
Anonimen
jogobella

29.7.
cmrlj12
Lanika007

30.7.
*zvezdica zaspanka* (1user posted image , pregled: 22.2.)

1.8.
brbr71 (2user posted image )

3.8.
Janchy1986 (1user posted image )
rozica92
spelii93
Popotnica4715
urssi (2user posted image )
lavandula

4.8.
mamica3x3 (2user posted image )

5.8.
Poletni srcki (2user posted image o)
valy25 (1user posted image )

6.8.
*bambina*

8.8.
Gnezdo (4user posted image , pregled: 29.2.)
nosecka.špela (1user posted image )

9.8.
pupa44

12.8.
littlebabyLN (ns: 2.2.)
nisametoyou (ns: 25.1.)

14.8.
luna2803 (ns: 3.2.)
pikap0ka (ns: 2.2., pregled: 16.2.)

16.8.
izibizi (1user posted image , ns: 1.2.)
cebelica321 (ns: 5.2.)

17.8.
mana12
amaretana
Mili*
tjasyca (ns: 5.2.)

18.8.
poka85 (1user posted image )

19.8.
maca83

20.8.
Izabela26 (ns: 12.2.)

23.8.
KatkaQueen

24.8.
Neli3
kalica (1user posted image )

25.8.
ernni

26.8.
Tincaa37

28.8.
katka91
važin (2user posted image )

30.8.
april 8 (1user posted image )

1.9.
foxy_cat

user posted image Z nami so bileuser posted image
pikapoka pika
Sreckasta

Neposredna povezava do sporočila: 361
25.1.2016 11:28:56   
Izabela26
Tjasyca - glede izcedka po spolnem odnosu. Ko sva midva z dragim prvič, po tem, ko sem izvedela, da sem noseča, se mi je ob izlivu ulila iz nožnice tudi kri (dva dni potem še rjav izcedek) in je bila cela panikaaaa!!! NIČ NE SKRBI. To je čisto normalno, ker je nožnica zelo močno prekrvavljena in lahko pride celo do krvavitve, rjavega izcedka. Mi je pa ginekologinja rekla, da seveda SO med nosečnostjo niso odsvetovani, je pa treba biti nekoliko bolj nežen kot sta bila morda prej. Sem pa rabila kar nekaj časa, da sem lahko spet imela SO, ampak je za zdaj vse BP.

Glede izcedka pa ga imam tudi sama precej - sploh ob kakšni aktivnosti na prostem ipd., ampak je čisto brezbarven in me niti ne moti - tudi to je, kot so ti povedala dekleta, čisto normalno.

Mene pa bolj muči zelo slaba in neredna prebava in hoja na veliko potrebo user posted image .
Danes ponoči sem imela na papirju ob blatu celo pikico krvi in upam, da ni kaj narobe. :(

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 362
25.1.2016 12:13:15   
brbr71
Evo tudi za nami NS. Zaenkrat vse ok. Mi je kar kamen padel od srca, samo da sem na UZ videla, takoj ko je začela gledati da se je premaknil. Je pa za 3 dni večji, samo mi rok ni nič premaknila. Za spol sploh nisva vprašala, ker nama zaenkrat ni pomembno, samo da pridemo do konca pa kar bo.
Sem pa včeraj popoldan, ko sem ležala in se popraskala po trebuhu, začutila da se je odmaknil. Mogoče ga je motilo, da sem ga popraskala. Ali ni to še malo prezgodaj. Zvečer se ni več dal motiti.

Neposredna povezava do sporočila: 363
25.1.2016 14:42:30   
tjasyca
punce,ste me zelo potolažile glede izcedkov:) včeraj,ko sem šla na dolgi sprehod,sem ga imela rees veliiiko in bil je beli.sem že mislila,če je to morda plodovnica-cela panična.ampak danes ga je spet manj.Zjutraj pa zmeraj,ko se prvič vstanem,je na papirjo obilo bele sluzi.tudi to je verjetno normalno,kajne?
uff,to je moja prva nosečnost in sem precej zaskrbljena. Rodila bom v Mb.
Glede prebave-sem imela tudi jaz par tednov nazaj težave-trdo blato in še močno sem pritiskala.Enkrat se mi je kri iz danke ulila,kar kaplalo je,da sem čutila kako kaplja.drugi dan-in od tlej,pa več nič.Baje da lahko kaka žilica počila.Tako da glede tega se ne rabite sekirati. Drugače pa meni pomaga,če na tešče pojem sadje in 2dcl Donata spijem.
Zanima me še-a je normalno,da so me že nehale boleti prsi?sem namreč v 11.tednu. In me sploh več ne bolijo,prej pa od začetka skoz.
Uhh,koliko vprašanj in skrbiuser posted image
hvala vsem,za nasvete:)

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.1.2016 14:46:46   
Izabela26
Hihi, res smo face z vsemi skrbmi. Tudi zame je to prva user posted image in me vsaka sprememba zmoti in zaskrbi, da me je že sestrična, ki je tudi user posted image zelo kregala, da naj rajši uživam in se ne toliko obremenjujem.
Tudi jaz sem v 11. tednu in me prsi že kar nekaj časa ne bolijo več - prej so me fuul in se ponoči skoraj nisem smela prestaviti. Zdaj me pa samo bradavičke na otip še bolijo, pa še to ne ves čas. So pa še vedno precej velike - sploh ker jih prej skoraj nisem imela.
Drugače pa tudi sama pijem donat, ampak mi je pa včasih po njem kar malo slabo in ga vsak dan ne morem.

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.1.2016 14:51:03   
tjasyca
hehe,tudi meni se je donat naenkrat gor postavil.na bruhanje mi gre,ko ga samo pogledam v hladilniku.Opažam, da se mi gabi vse,kar je zelene barve-brokoli je pa glavni krivecuser posted image
a si že imela pregled v 12.tednu?jaz ga imam naslednji teden in me že malo stiska.spet te nepotrebne skrbi,ja-da ne bi več bil srček ipd. Imela sem pregled v 8.tednu in je lepo tiktakal:)
Ok,torej je normalno,če prsi nehajo boleti.sem nekje že tudi prebirala,da bi bilo možno,da je plod odmrl in izginjajo znaki nosečnostiuser posted image
ampak pomoje to nikakor ne drži,kaj

Neposredna povezava do sporočila: 366
25.1.2016 14:58:09   
Izabela26
Ne ne, seveda da ti ni kar tako odmrl plod - jaz se drugače poskusim čim bolj izogniti branjem takšnih in drugačnih forumov, kjer punce zanalašč psihirajo. Tukaj mi je všeč, ker si med seboj res pomagamo in se pomirimo ena drugo, ne pa še dodatno strašimo.
Meni je drugače slabo samo da odprem hladilnik, ne glede na vsebino user posted image
Imela sem pregled v 9 tednu, tega pregleda v 12. tednu pa nimam (mi je malo čudno, ker sem videla, da punce hodite po dvakrat pred NS, ampak očitno moja G tega ne "prakticira". Imam nuhalno 12. 2. (12T in 6D), naslednji pregled pa šele 8. 3.

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.1.2016 15:01:25   
tjasyca
ja,zgleda ginekologi različno prakticirajo.Eni dobijo tudi že slikico in materinsko v 8.tednu.Moja še je ne da in zgleda zato naredi še 1pregled v 12.T in jo da šele takrat.Čudno. Ampak saj najbolje vedo.Me pa je malo "razočarala",ker je naredila UZ in le hitro zdrdrala koliko je plod velik,da si niti nisem utegnila ničesar zapomniti. Tako, da čakam na naslednjo sredo:)
Ti si že dobila materinsko in slikico?

Neposredna povezava do sporočila: 368
25.1.2016 15:04:19   
Izabela26
Potem ima pa tvoja drugačno prakso kot moja ja user posted image
Jaz imam tako slikice kot tudi materinsko knjižico ja. Pa takrat sem šla tudi na odvzem krvi in vode - klicali me nič niso, tako da je najbrž bilo vse ok.
Sicer pa tudi zame ni imela ravno veliko časa, mislim, da imajo kar gnečo in se potem težko vsakemu zelo posveti. Po eni strani sem si mislila, da je očitno že vse tako, kot mora biti, in si potem ne vzame toliko časa. Bo pa nuhalni gotovo bolje, to pa baje traja slabo urico ne.

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.1.2016 15:20:38   
tjasyca
ja,sigurno,če bi ilema sum,da kaj ne štima,bi se bolje posvetila. Tako pa je ziher vse okuser posted image . pozitivne misli pa bodo pripomogle,da bo tako vse do 9.mesecauser posted image
moja pa kot zgleda jemlje urin in kri in to šele v 12.tednu.
Še ena majcena skrb,potem pa jih bo res verjetno že dovolj- že tri dni me rahlo bolijo "jajčniki",kot pred menstruacojo.saj je to normalno,kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 370
25.1.2016 19:21:37   
*zvezdica zaspanka*
punce, a ima katera težave z bolečinami v hrbtu? že nekaj časa me boli, predvsem proti večeru in kadar sem utrujena, včasih kar težko potem shodim. boli me malce višje od trtice, levo ... ne vem, je to že križ? je v povezavi z nosečnostjo? ali bom mogla počasi k zdravniku ... ima katera podobne težave?

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.1.2016 21:58:44   
nisametoyou
Živijo punce ;)

Čestitke vsem za lepe novice s pregledov in nuhalne. Jaz vas žal zapuščam saj danes na nuhalni ni bilo srčka. Pa drugič.
Čudovito nosečnost vsem *

Neposredna povezava do sporočila: 372
25.1.2016 22:15:41   
*zvezdica zaspanka*
ojoj, nisametoyou, zelo mi je žal, ne izgubi upanja user posted image

(odgovor članu nisametoyou)
Neposredna povezava do sporočila: 373
26.1.2016 6:17:36   
april 8
ojoj me je kr stisnlo :( sozalje ;( naj se to ne zgodi nobeni vec! pogumno in srecno naprej :*

Neposredna povezava do sporočila: 374
26.1.2016 7:07:25   
izibizi
nisametoyou žal mi je user posted image user posted image , drži se in čimprej , da zagledaš user posted image in pripelješ srečno do konca.

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?