*zvezdica zaspanka*
|
pozdravljena tjasyca, neeee, naj te ne bo nič strah ns, saj je samo uz pregled, na katerem prvič vidiš pikeca "v celoti", ker so takrat že par cm veliki, lepo razviti, potem pa ti še pomaha meni tista razmerja na koncu niti niso bila tako pomembna (ok, bi se zasekirala, če bi bila res slaba, ampak saj potem obstajajo še drugi testi itd.), bolj mi je bilo pomembno, da ga vidimo in da vidimo, da je vse ok. bodi optimist, zagotovo je vse ok! izcedek se v nosečnosti poveča zaradi hormonov in vsega, kar se dogaja in dokler ne peče, srbi, smrdi, špika ni razlogov za paniko, lahko pa si pomagaš tako kot so punce že pisale v prejšnjih postih, da zmanjšaš. čisto na začetku sem imela enkrat malo krvi v izcedku, sicer ne po spolnem odnosu, ampak sem bila preveč "aktivna" (telovadba, nošenje starejše hčerke ipd.). skratka zdravnica je odkrila mali hematom, ki pa se je lepo sčistil in pravi, da ne bo povzročal težav in ga lahko kar odmislim. ne rečem, da je kaj takega tudi pri tebi ... če te skrbi, vsekakor pojdi do svoje ginekologinje.
|