|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke 2016
26.1.2016 7:49:12   
neza92
Pozdravljene. user posted image Tudi jaz sem nova tukaj. Rok imam 12.8. user posted image slabost je hvala bogu mimo user posted image je pa to zame moja prva nosečnost :) v ponedeljek 1.2. imam biopsijo horionskih resic zaradi mutacije gena. Zanima me, če je katera že bila na tem pregledu in njene izkušnje. Mogoče se je o tem že govorilo, vendar nisem zasledila user posted image vse dobro vam želim in lepo nosečnost user posted image

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.1.2016 9:04:34   
Lanika007
Meni je gin odprl materinsko sele, ko sem bila ze skoraj v 13t. Pravi, da prej nima smisla, ker ne vemo kako bo slo (sem imela 2xSS). Sicer pa sem sla na prvi pregled v 5t, ker sem dobila tablete, drugi pregled v 7t (krvavitev) in 8t spet redni pregled. Tako, da mi je v bistvu sele na tretjem rednem pregledu odprl materinsko in tudi uradno potrdil nosecnost. Zdaj pa hodim na pregled 1x mesecno.
To je vse zelo odvisno od prakse ginekologa. Ce bi res vsaki takoj na zacetku odpirali materinsko, bi jih potem veliko vrgli v smeti, saj se na zalost marsikatera nosecnost dan danes konca prehitro.

(odgovor članu neza92)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.1.2016 10:20:12   
Izabela26
Joj, nisametoyou, tudi od mene en velik user posted image . Drži se in čim bolj pogumno naprej!

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.1.2016 10:49:07   
lavandula
Nisametoyou zal mi je user posted image . Drzi se.

(odgovor članu Izabela26)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.1.2016 17:44:04   
tjasyca
Jaz pa imam že 2 dni rahle bolečine v (morda)jajčnikih in v križu-enako kot je pred menzesom.je to ok?sem pa v 11tednu

(odgovor članu lavandula)
Neposredna povezava do sporočila: 380
26.1.2016 17:56:28   
cebelica321
Ja nekaj podobnega se tudi meni dogaja....ampak kolikor sem brala je to normalno....

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.1.2016 18:06:21   
*zvezdica zaspanka*
mislim, da ... tudi sama zadnje čase čutim kot nekakšen pritisk v maternici, kot pred menstro, ampak manj in koker sem brala, je ok, pač raztezanje in rast, dokler bolečina ni dolgotrajna in neznosna, je to del nosečnosti user posted image

glede bolečine v hrbtu/ritnici, sem pa danes klicala kar ginekologinjo in pravi, da je to križ. včasih se pojavi zaradi kakšne stare poškodbe, včasih pa pač zaradi nosečnosti. pri meni je verjetno slednje, ker sem prej zelo pridno hodila na pilates, odkar sem noseča, pa sem lenobica in sem prav opazila, kako se mi je poslabšala drža user posted image v glavnem, moram do osebnega zdravnika, da me pogleda in načeloma pošlje na masažo/fizioterapijo. bomo videli ...

(odgovor članu cebelica321)
Neposredna povezava do sporočila: 382
26.1.2016 18:16:24   
tjasyca
mene je tudi bolelo v desni ritnici v bližini trtice.kaki teden nazaj.da niti hoditi prav nisem mogla in si niti obuti zoknov.sem pa več dni ležala na mehkem kavču in se skoraj nič gibala.zdaj,ko pa hodim vsak dan na daljši sprehod,pa je bolečina kar izginila.tako da res,izgleda,da se moramo čimveč gibati.
še to me pesti-2dni nazaj so me nehale boleti dojke in nehalo biti slabo.a je to že ok,da v 11.tednu že nehajo tegobe,ki so trajale 2 meseca?

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.1.2016 19:04:00   
Lanika007
Te bolecine so raztegovanje vezi, ki drzijo maternico in obdajajo trebuh. Zdej je se posebej intenzivna rast,zato lahko kar precej boli 😊 pomaga pa pocitek v nebolecem polozaju pa bolecina poneha.

Hrbet pa tudi mene poboleva, ampa zato ker se ne gibam 😞 (strogo mirovanje).

(odgovor članu tjasyca)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.1.2016 19:53:32   
Popotnica4715
Tudi mene je tri dni nazaj začelo boleti predvsem na levi strani. Je pa zelo čuden občutek. Tak pekoč občutek tam kjer so jajčniki, ki se razteza čez boke v hrbet. Potem pa me boli cel spodnji del hrbta. Ni pa to tipična bolečina v hrbtu, kot pravim je občutek tak, kot da bi me peklo. Sklepam, da je raztezanje, ker se mi je v dveh dneh trebuh iz popolne ravnine, spremenil v en velik balon :D Jutri zakorakam v 14. teden. Mi je pa čudno, da je ta bolečina samo na eni strani. No, ne vem. Upam, da je vse OK. Ne traja pa ves čas...zapeče in drži nekaj sekund, nato popusti.

Life begins AT THE END of your comfort zone.

(odgovor članu Lanika007)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.1.2016 20:30:56   
Lanika007
Popotnica 4715, si se boljse opisala kot jaz 😊 ja, to je raztegovanje vezi zaradi sirjenja maternice. Pa tudi meni je v zadnjem tednu trebuh kr zrasel, zato najbrz tako boli.

(odgovor članu Popotnica4715)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.1.2016 22:52:47   
barbi98
Joj kako mi je grozno ko prebiram koliko srčkov se ni slišalo na pregledu. Tudi v fb skupini je bilo več primerov. user posted image
Jaz imam še dva dni do prvega pregleda, zdaj pa je res že skoraj tu. Bom pa potem vrjetno hitro prišla na nuhalno, kr je zdaj po mojih izračunih 10t in 1d. :)
Slabosti so še vedno prisotne, jem samo nezdravo kr je edino kar mi paše. Pa še to vse malo, pol pa mi je slabo. Se včasih kr prisilim da vsaj nekaj pojem. Sem pa ravno zmazala dva kosa kruha z nutelo, to pa mi je pasalo. user posted image
Mene je tudi par dni nazaj nekaj pikalo tam spodaj, kot neki krči. Ampak je vse to normalno..pikice rastejo in si delajo prostor. :D
A uporablja katera kakšno fajn aplikacijo na telefonu? Nosečniško seveda. Jaz imam sedaj Pregnancy+, mi je všeč ampak nevem če bo delovala celotno nosečnost, kot zgleda je pol vmes potrebno nekaj plačat. Sej ne da to nujno rabim..ampak tako lepo šteje dneve, kaže kolk približno je velik otroček in podobno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
27.1.2016 8:00:00   
*zvezdica zaspanka*
A uporablja katera kakšno fajn aplikacijo na telefonu? Nosečniško seveda. Jaz imam sedaj Pregnancy+

jaz imam aplikacijo Happy pregnancy ticker, je preprosta (moj mobitel je že malo star in ne zmore teh novih velikih aplikacij), ni ravno lepa, ampak vse lepo piše, risbe otročka so zraven, šteje tedne in odšteva dni, vnašaš težo, pa mislim, da ima tudi koledar in zapiske.

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 27.1.2016 8:03:31 >

(odgovor članu barbi98)
Neposredna povezava do sporočila: 388
27.1.2016 9:42:25   
Lanika007
Jaz tudi uporabljam Pregnancy+ in ker jo vsak dan redno prebiram (gledam slikice, posnetke, berem clanke, si zapisujem svoje preglede in meritve,....) mi jo je en dan samo odklenilo, brez doplacila. Tako da sedaj vidim res vse do konca 😊👍

Neposredna povezava do sporočila: 389
27.1.2016 19:34:46   
pikap0ka
Pozdravček!

No, jaz se tudi malo oglašam,..vse ok. Počutim se prav dobro, tisti, ki že vejo se kar malo 'čudijo' da mi ni nič slabo, da se dobro počutim, v službi so nekateri že opazili malo napihnjen trebušček ampak zaenkrat se sam smejem :)
Z dragim bi morala v februarju na potovanje po Karibih, vendar s tem komarjem ZIKA bomo to zadevo kar odpovedali in prestavili za.. 10let:) Ne bomo tvegali zdravje dojenčka in silili v nevarnost!
Še 5 dni pa bomo na nuhalni koončno zagledali našega fižolčka, že komaj čakam in držim pesti da bodo vsi izvidi dobri! Počasi začenjam dojemati da gre zares... :)

Zelo si želim imeti ta Angeltalk,kjer poslušaš srček, me prav mika kako hitro utripa :) Vendar 60€ ne vem če je vredno, ker ni tako nujno to imeti, res je da enkrat kupiš, imaš in ga lahko kasneje tudi prodaš. Kaj menite ve? Ga je katera kupila?
Videla sem, da je možna tudi izposoja, ampak tisto se pa res ne splača...

SREČNO NOSEČKE! BODITE SREČNE!:)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
27.1.2016 19:44:26   
izibizi
Jaz tudi odštevam dneve......v ponedeljek končno nuhalna. Močno upam, da bo vse ok. Kar zmrazi me ob postih nekaterih punc, ki gredo skozi najtežje trenutke......

Jaz sem si kupila v Baby centru za poslušanje srčka. Sem imela v prvi nosečnosti in sem si ga izposojala - sem na koncu plačala, kot bi ga kupila. Zdaj sem pa še od najboljše kolegice (ki edina ve za novičko) dobila angelsound, tako da imam dva in rade volje odstopim enega. Mene je to pomirjalo (prejšne neuspele nosečnosti), posnela sem si kar nekaj posnetkov, pa tudi svoje bitje srca, ki je prve mesece moja pupika zelo rada poslušala. Ne smeš pa zapaničariti, če takoj ne slišiš srčka.

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
27.1.2016 20:06:31   
*zvezdica zaspanka*
Zelo si želim imeti ta Angeltalk,kjer poslušaš srček, me prav mika kako hitro utripa :) Vendar 60€ ne vem če je vredno, ker ni tako nujno to imeti, res je da enkrat kupiš, imaš in ga lahko kasneje tudi prodaš. Kaj menite ve? Ga je katera kupila? Videla sem, da je možna tudi izposoja, ampak tisto se pa res ne splača...

pikap0ka poglej na bolho, je trenutno kar nekaj ponudbe user posted image jaz sem angel sounds v prvi nosečnosti kupila preko bolhe, za 25€. od takrat je že 3 leta, bil v uporabi pri prejšnji lastnici, pri meni in parih kolegicah in še vedno super dela, edino baterijo je bilo treba letos zamenjati. včasih se najde kakšna mamica, ki prodaja svojega, tudi na tem forumu. poceni pa jih prodajajo tudi na britanskem amazonu (sedaj se da nakupovati z navadno ba kartico).

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 27.1.2016 20:10:33 >

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
27.1.2016 21:15:41   
pikap0ka
OO super, res sem našla na Bolhi, enkrat prej sem iskala pod 'otroško opremo' in ga nisem našla. super hvala, bom naročila :) Čeprav vem, da ga tu pa tam uporabiš, ampak je prva nosečnost in potem je vse tako 'pomembno' in lepo user posted image

Izibizi Če ga imaš odveč lahko tudi tvojega odkupim.

Neposredna povezava do sporočila: 393
27.1.2016 22:11:22   
barbi98
O super bom tudi jaz Pregnancy+ bolj redno uporabljala pa upam da se mi odklene :D
Angelsound imam, kupljen preko fb v eni skupini, sem ga dobila za 17E tako da se je splačalo :D Sem že slišala srčka še pred pregledom, ki ga imam jutri. Mi je super sploh zdaj dokler ne začnejo brcati. Pol te itak skos opominja da je tam :P

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
28.1.2016 6:21:14   
april 8
Jaz sem si angeltalk kupila v 1.user posted image , ga je reees vredno imeti predno zacnejo brcike. Vmes je bil tudi ze na izposoji pri drugi nosecki in zdaj je ze spet v uporabi pri meni :) Samo kupi si ultrazvocni gel in zamenjaj slusalke, ker so original bolj slabe :) Konec 9.tedna sem ze nasla srcek...mene ful pomiri! Sem ga pa takrat kupila na ebayu za cca 10 eur...noro kako navite cene imajo pri nas....vem da so pred leti dajali v najem za 10/eur na mesec, se mi je tako neumno zdelo. Res pa je, da prek ebaya cakas cca 1 mesec, ce je free shipping.

(odgovor članu barbi98)
Neposredna povezava do sporočila: 395
28.1.2016 7:18:15   
izibizi
Pikap0ka ni problema, ti ga posodim do konca nosečnosti, če želiš. Iz kje pa si?

(odgovor članu pikap0ka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
28.1.2016 9:56:53   
foxy_cat
Živjo punce po dolgem času :) najprej sem se oglasila pri vas, no pa se vračam k vam... :) včeraj sem imela 1.pregled, veliki smo že 22mm (2,2cm), točno za 9 tednov, kolikor smo jih včeraj dopolnili, srček bije, premikamo se pa čeprav smo bili malo leni včeraj zjutraj :) vse super.. PDP so mi glede na vse dali na 31.8. user posted image nič zdaj pa odševam 19.2. šele nuhalna user posted image No ko sem pikico videla na ekranu končno vrjamem da obstaja in sem presrečna da raste čisto po planu user posted image . Ta teden sva šla tudi na predavanja "zgodnja nosečnost", danes imamo še razgibavanje na fizioterapiji, pa morem rečt mi ni žal da sva šla user posted image

(odgovor članu izibizi)
Neposredna povezava do sporočila: 397
28.1.2016 10:16:33   
katka91
Foxy_cat tut jest imam PDP 31.8. Nuhalno imam pa že 16.2. so mi rekli da ni nič prezgodej. Jej user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 398
28.1.2016 11:11:27   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katka91

Foxy_cat tut jest imam PDP 31.8. Nuhalno imam pa že 16.2. so mi rekli da ni nič prezgodej. Jej user posted image

Ooo :) pa nisem sama user posted image user posted image user posted image Nuhalna je pa med 11-14tim tednom (oz. odvisno od velikosti in zadnje M).

(odgovor članu katka91)
Neposredna povezava do sporočila: 399
28.1.2016 22:14:24   
pikap0ka
Izibizi hvala! Ti pišem na zasebno sporočilo, da se zmenimo user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?