RE: II pričakujemo decembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 7:47:30)

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Da se še jaz malo javim. En naporen vikend se končuje. Te dni pričakujem o. Bom naredila test že danes, pol pa [sm=sloncek.gif], da bo december res čaroben ;).
Me zanima koliko prej o test pokaže ovulacijo?

Katere O teste pa imaš?

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 7:48:21)

No, ma da se december že kaj kmalu začne z pluski, k v novembru ni blo nič pridelanega [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]
Pa lep ponedeljek vseeeem ... pa nove dobrodošle [sm=bravo.gif]

Beat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 13:11:10)

[sm=duda.gif] D E C E M B E R [sm=duda.gif]

[sm=hudicek1.gif] NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA [sm=modricrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif]

1.12.2015
Gnezdno

5.12.2015
Taroma

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Katriss

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss

21.12.2015
Ashaya

x. december 2015
madjanca

[sm=bravo.gif] NAVIJAČICE [sm=bravo.gif]
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, važin

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 16:22:30)

punce, včeraj sem imela pozitiven test o, danes pa ne [sm=zmeden.gif]

Ne razumem, a ti test ne pokaže 48 ur prej pozitivnost pred dejansko ovulacijo? Čudna reč[sm=zmeden.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 16:25:39)

Ne razumem, a ti test ne pokaže 48 ur prej pozitivnost pred dejansko ovulacijo? Čudna reč[sm=zmeden.gif]

Kaj pa ti pise v navodilih...pri mojih pise, da ko je pozitiven to pomeni da v naslednjih 12-36 urah (mislim da) nastopi O...

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 16:29:57)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Kaj pa ti pise v navodilih...pri mojih pise, da ko je pozitiven to pomeni da v naslednjih 12-36 urah (mislim da) nastopi O...

Mah teste sem dobila in so brez navodil. Zato tok sprašujem.

Anonimen -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 16:57:17)

Anonimen -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 16:57:55)

O test je pozitiven samo en ali maxi dva dni. Po tem nastopi med 12-48 ur ovulacija.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 17:23:00)

a so testi ki ti pokaze slabo in bolj vidno drugo crtico...men npr se zacne z slabo drugo vidno crtico..cez dan ali dva je bolj vidna..drug dan pa ze spet slaba kar pomeni da je O mimo oz ne zazna vec hormona toliko...

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 17:34:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

a so testi ki ti pokaze slabo in bolj vidno drugo crtico...men npr se zacne z slabo drugo vidno crtico..cez dan ali dva je bolj vidna..drug dan pa ze spet slaba kar pomeni da je O mimo oz ne zazna vec hormona toliko...

v petek sem delala test, pa je bila samo kontrolna črtica. V soboto ga nisem delala, ker me ni bilo doma. Pa sem čutila neko čudno "bolečino" spodaj. KO sem v nedeljo prišla domov sem ga naredila in je bila druga črtica full močna. Pol ga naredim še danes, pa je samo kontrolna črtica.

Se bojim, da sva o glih zamudila, čeprav naj bi jo imela jutri[sm=zmeden.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 18:10:00)

No sem zdaj doma pogledala, na mojih O testih piše, da ko se pojavi bolj izrazita črtica, to potem pomeni, da v naslednjih 24 - 36 h nastopi O - po tej razlagi naj še ne bi zamudila ničesar, tako da pridna bit [sm=smiley36.gif]

Amour -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 19:53:04)

Punce, ker ste tako dobro navijale v oktobru in ker res spodbujate vsako, ki se vam priključi, moram deliti še z vami: danes bila na prvem pregledu, vse OK, pikica je že pravi fižolček, ki raste na pravem mestu in ji pridno bije srček [sm=bravo.gif]

Držim pesti, da bo december res veseli december in boste pridno pridelovale pluske [sm=bravo.gif]

Neli3 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 20:13:10)

Živjo! Sem videla, da november očitno res ni bil dober mesec. Upam, da bo decemberski seznam lepši [sm=bravo.gif]
Jaz [sm=hudicek1.gif] ne pričakujem nekje 16.12. točno pa ne znam povedati ker imam tokrat prvič tablete Dabroston pa nimam pojma kako bo to vplivalo na [sm=hudicek1.gif] Je katera jemala omenjene tablete zaradi težav s hormoni v drugem delu cikla?

LP

Amour -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 20:32:30)

Jaz sem pred zanositvijo jemala Dabroston, zaradi vmesnih krvavitev. V peti rundi nama je uspelo, sem pa v tej rundi dodala še krvomočnico (čaj).
Dabroston sem jemala od 14. do 24. dne ciklusa, nato prekinila do M oz. do pozitivnega testa. Imela sem navodila, da nadaljujem z jemanjem takoj, ko ugotovim, da je test pozitiven, sicer nadaljujem 14. dan naslednjega ciklusa. Upam, da sem napisala razumljivo.

Na M ni nič ekstra vplivalo, bila je enako močna, se je pa normalno začela, s svežo rdečo krvjo, ni bilo od O do M vmes nič rjavih izcedkov. Edino ciklus se mi je z 28 dni podaljšal na 29-30 dni.

Neli3 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 21:03:47)

Hvala za pojasnilo [sm=smiley1.gif]Jaz ga moram tudi jemati v drugi polovici in sicer od 16 do 25 dneva, prav tako zaradi rjavih izcedkov pred M. Koliko dni po koncu jemanja je pa prisla tecka? Upam, da bo kaj pomagalo ker meseci kar tecejo in tecejo...

Amour -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 21:41:24)

V cca 5 do 6 dneh ... v resnici se čisto točno ne spomnim, vem pa, da se mi je ciklus podaljšal za 1 do 2 dneva in me je to totalno nerviralo [sm=smiley36.gif], ker sem imela prej lepo O ravno čez vikend, ko je bilo največ možnosti, da sva s [sm=smiley27.gif] skupaj, ker je on veliko odsoten. No, z Dabrostonom se mi je to zamaknilo in me totalno zmedlo [sm=smiley36.gif]

Beat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 22:48:44)

Amour [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kako lepo je brati takšne novice [sm=bravo.gif]

Beat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (30.11.2015 22:49:20)

[sm=duda.gif] D E C E M B E R [sm=duda.gif]

[sm=hudicek1.gif] NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA [sm=modricrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif]

1.12.2015
Gnezdno

5.12.2015
Taroma

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Katriss
Neli3

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss

21.12.2015
Ashaya

x. december 2015
madjanca

[sm=bravo.gif] NAVIJAČICE [sm=bravo.gif]
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, važin

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (1.12.2015 2:04:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz sem pred zanositvijo jemala Dabroston, zaradi vmesnih krvavitev. V peti rundi nama je uspelo, sem pa v tej rundi dodala še krvomočnico (čaj).
Dabroston sem jemala od 14. do 24. dne ciklusa, nato prekinila do M oz. do pozitivnega testa. Imela sem navodila, da nadaljujem z jemanjem takoj, ko ugotovim, da je test pozitiven, sicer nadaljujem 14. dan naslednjega ciklusa. Upam, da sem napisala razumljivo.

Na M ni nič ekstra vplivalo, bila je enako močna, se je pa normalno začela, s svežo rdečo krvjo, ni bilo od O do M vmes nič rjavih izcedkov. Edino ciklus se mi je z 28 dni podaljšal na 29-30 dni.

celo nosečnos? jaz sem še kar skeptična glede tega dabrostona. moje počutje je blo totalno na dnu in sem ga nehala jemati predčasno (doma imam ogromno zalogo, ker mi ga je moja g kar predpisovala.)

grem pa januarja na drugo mnenje...

pa so ugotovili vzrok, zakaj je prišlo do vmesnih krvavitev? jaz jih prej nisem imela (nisem imela niti rednih) po dabrostonu mi je pa kar teklo in sem na koncu za par dni obležala doma in pojedla kar nekaj železa.

trenutno sem na maci in se že kaže izboljšanje... upam, da ni to samo kratkotrajen učinek... naj še povem, da mi dabroston ni pomagal, da bi prišla do uspešne zanositve...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (1.12.2015 6:57:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

v petek sem delala test, pa je bila samo kontrolna črtica. V soboto ga nisem delala, ker me ni bilo doma. Pa sem čutila neko čudno "bolečino" spodaj. KO sem v nedeljo prišla domov sem ga naredila in je bila druga črtica full močna. Pol ga naredim še danes, pa je samo kontrolna črtica.

Se bojim, da sva o glih zamudila, čeprav naj bi jo imela jutri[sm=zmeden.gif]

Sem drgač že pisala na temi Bodoče nosečke, pa bom še tle...
Jaz sem danes nardila tiste CB O teste in ... kazalo je, da je prazen krogec, kar pomeni, da nismo nniti blizu O ... ko pa sem refil dala ven sem pa vidla kontrolno močno in druga črtica tudi dokej močna, tko da .... zgleda sem se pri tistih 'tapocen' testih mal oštela, ker sem vedno mislila, da se že bliža O .... pa zgleda temu ni tako ... sem res vesela, da sem dobila te teste ... mi bojo po možnosti resnično pokazali kdaj je vrhunec O ...[sm=bravo.gif]

Amour -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (1.12.2015 7:52:24)

Madjanca, zdaj naj bi ga jemala do 12. tedna, nato pa prekinila, ker posteljica dozori in nadomesti rumeno telesce.
G mi je rekla, da imam stanjsano sluznico (zato sem tudi dodala krvomocnico) in ocitno popuscajoce rumeno telesce.

MauMow -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (1.12.2015 7:54:53)

Madjanca, zdaj naj bi ga jemala do 12. tedna, nato pa prekinila, ker posteljica dozori in nadomesti rumeno telesce.
G mi je rekla, da imam stanjsano sluznico (zato sem tudi dodala krvomocnico) in ocitno popuscajoce rumeno telesce.

Da se vam o tem vmešam. Tudi sama z Dabrostonom uspela zanositi, brez pa ne. In sem ga tudi jedla od 2 dni po O in pa nadaljnih 12 dni, potem pa N test in če je + nadaljevati, če - pa nehati da pride M. In potem sem ga jedla do skoraj 16 tedna. Ponavadi je dovolj do 12t ampak veliko G malo podaljšajo.

Aja ša tudi sama jedla zaradi zelo slabe sluznice (imela krvavitve) in zgleda da tudi popuščanje rumenega telesca. Problemov ko sem bila na Dabrostonu nisem imela nič.

Neli3 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (1.12.2015 13:48:08)

Punce hvala za vase izkusnje! No jaz upam, da bo pri meni pomagal, da koncno ugledam
[sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Najtezjih je pa vedno tistih 14dni pred M, no vsaj zame ker takrat vedno razmisljam ali je uspelo...

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (1.12.2015 13:52:37)

V nedeljo sva slončkala, ta teden cel pa ni možnosti, ker je moj v službi in se glih šihtava...
Upam da je sem imela v nedeljo o.

Kako ste drugače? Se je začel veseli december. Boste silvestrovale doma ali z družbo?

madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (1.12.2015 14:08:27)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Da se vam o tem vmešam. Tudi sama z Dabrostonom uspela zanositi, brez pa ne. In sem ga tudi jedla od 2 dni po O in pa nadaljnih 12 dni, potem pa N test in če je + nadaljevati, če - pa nehati da pride M. In potem sem ga jedla do skoraj 16 tedna. Ponavadi je dovolj do 12t ampak veliko G malo podaljšajo.

Aja ša tudi sama jedla zaradi zelo slabe sluznice (imela krvavitve) in zgleda da tudi popuščanje rumenega telesca. Problemov ko sem bila na Dabrostonu nisem imela nič.

jaz imam baje preveč testosterona in zarad tega naj bi jih jedla, samo se me je vedno lotila nenormalna utrujenost, veliko mesečno nihanje kg (5 + in -) vsak mesec posebej... razpoloženjska nihanja, seveda bolj negativna kot karkoli drugega... slabosti, glavoboli... gostenje in redčenje las prav tako na mesečni ravni, akne... še bi lahko naštevala

nene, to jaz ne bom jedla...

V nedeljo sva slončkala, ta teden cel pa ni možnosti, ker je moj v službi in se glih šihtava...
Upam da je sem imela v nedeljo o.

Kako ste drugače? Se je začel veseli december. Boste silvestrovale doma ali z družbo?

ja midva bova takoj, ko pridem domov... sem tri dni odsotna in se mi meša... komaj čakam, da se jutri vrnem k možeku... pol pa [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] [sm=smiley36.gif]

midva bova najverjetneje praznovala doma Z družbo [sm=bravo.gif] vidva?

Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>