madjanca -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (1.12.2015 2:04:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Jaz sem pred zanositvijo jemala Dabroston, zaradi vmesnih krvavitev. V peti rundi nama je uspelo, sem pa v tej rundi dodala še krvomočnico (čaj). Dabroston sem jemala od 14. do 24. dne ciklusa, nato prekinila do M oz. do pozitivnega testa. Imela sem navodila, da nadaljujem z jemanjem takoj, ko ugotovim, da je test pozitiven, sicer nadaljujem 14. dan naslednjega ciklusa. Upam, da sem napisala razumljivo. Na M ni nič ekstra vplivalo, bila je enako močna, se je pa normalno začela, s svežo rdečo krvjo, ni bilo od O do M vmes nič rjavih izcedkov. Edino ciklus se mi je z 28 dni podaljšal na 29-30 dni. celo nosečnos? jaz sem še kar skeptična glede tega dabrostona. moje počutje je blo totalno na dnu in sem ga nehala jemati predčasno (doma imam ogromno zalogo, ker mi ga je moja g kar predpisovala.) grem pa januarja na drugo mnenje... pa so ugotovili vzrok, zakaj je prišlo do vmesnih krvavitev? jaz jih prej nisem imela (nisem imela niti rednih) po dabrostonu mi je pa kar teklo in sem na koncu za par dni obležala doma in pojedla kar nekaj železa. trenutno sem na maci in se že kaže izboljšanje... upam, da ni to samo kratkotrajen učinek... naj še povem, da mi dabroston ni pomagal, da bi prišla do uspešne zanositve...
|
|
|
|