mojamiška -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (2.12.2015 14:57:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška No sem se pa odločila, da če ta mesec ne rata, si nabavim krvomočnico, ovulacijske teste in merila si bom bazalno, d avidim, če se sploh kej dogaja tam dol. Dej reskiri pa si kup tele CB O teste ... k mer še estrogen, pa boš točn vedla kako in kaj ... jaz sem zaenkrat nad njimi navdušena .. zdj čakamo samo še unga smeškota k ne utripa, ker to pomen,d a pol nasledn dan je vsega konc ... [sm=bravo.gif] a se dobijo v dmu pa še veš ceno mogoče?sicer pa sem se zdele spomnila ani tko, da če maš pco, da ti testi ne kašejo pravilno? Js mam doma ovulacijski mikroskop pa sm dubla občutek, d aje krneki pco? a so to policistični jajčniki? Ovulacija je ovulacija .. če maš policistične mislm, da sam ne ovuliraš vsak mesec ... DRgač jih ne prodajajo v DMu, jih pa v lekarni, sam jih morš naročit, mislm, da pride 7 testov okol 22€, če se kj prou spomnem ... drgač pa prek e-baya jih dobiš ful ceneje ... če kj tm nakupuješ.... jap, to je to. ja nekje sem brala, da naj bi te testi zaznali ovulacijo tudi če je ni, zaradi nevem katerega povečanega hormona, ki je pri pco.ne ne naročam nič po spletu, matr so dragi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Sandyy....milsim, da je za znake še veliko prezgodaj, držim pa pesti, da je ratalo. Jaz do izostanka nisem mela znakov, pol smo me pa začele joške bolet, tko, da zdej mi vse dol pade, ko bi mogla prit m pa me bolijo sam bradavice. mi je kar jasno, d ani ratalo, čeprav še vedno upam, dokler ne zagledam m.
|
|
|
|