Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (28.11.2015 8:20:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taroma Tako drage punce, pa sem se tudi jaz odločila, da se registriram in se vam pridružim v debati. Prebiram vas nekje že 7 mesecev, odkar načrtujem nosečnost in žal še vedno nič :( Moram reči, da sem bila do prejšnjega meseca zelo optimistična in mislila, da se bo kar hitro prijelo. Zdaj pa se že kar precej vleče to načrtovanje. Sorodniki, znanci in kolegi ne vejo, da načrtujem, in nekako moram to dati iz sebe. V začetku novembra sem imela očitne znake nosečnosti in bila 100% da se je prijelo. Nikoli v življenju mi ni bilo tako slabo. Nikoli se še nisem tako "drugače" počutila kot takrat. Tudi zobozdravnik mi ni mogel narediti plombe zaradi nenormalne količine sline. In vse to sem nekako povezala, da sem noseča ter posledično bila zelo pozitivno naravnana. A žal je M kaj kmalu prišla in s tem še ena žalost. Od takrat dalje sva bila spet pridna, seveda najbolj v tistih dnevih za katere menim da imam ovulacijo. Nikoli še nisem delala O testov, zato ne morem biti prepričana če so to res ti dnevi, predvidevam samo glede vseh znakov, ki jih imam takrat. Žal nama služba in različni delovni čas ne dopušča, da bi bila ves čas aktivna, saj pride kakšno obdobje, ko se niti teden dni ne vidiva. Ampak vseeno si mislim, da bi se po toliko mesecih že moralo nekaj prijet. A žal nič. In to me malo skrbi. Vseeno pa ohranjam nek optimističen duh in upam na veseli december. Tako za sebe, kot tudi za vas. M ne pričakujem 5.12. Lp, Taroma Dobrodošla, bomo skupaj navijale in čakale na [sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|