RE: II pričakujemo decembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:08:48)

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

sarona men se je pa včerj zvečer tok vrtel, da sm mela občutek k da sm pjana, k sm se ulegla me je pa obšla slabost in znojenje [sm=zmeden.gif] sam, jst sm pač povezala z luno - again and again [sm=smiley36.gif]

men pa v sredo....povezava...alko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jah nama je moj pri večerji prinesel in nama je kr sedlo, s tem da se mene 5x hitrej prime ane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa nism spila cele flaše da nebo pomote[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
O ja pol pa vrjamem, da se zlo dobr spomne...

oh babe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] name luna ponavad ne vpliva, alkohola pa od leta 2008 ne pijem niti kapljice (lažem!-za poroko sm spila en mini požirek šempanjca) drgač pa nč.. no, men je sam važn, tud če ne bo pluska decembra, da zdj ne dobim [sm=hudicek1.gif], da mam vsaj urejen ciklus [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Pol je pa skrajn čas, da si vsaj enx na mesec prvoščiš en kozarček .. sej boš tko k jst, k spijem 2dcl vina pa sem že ohoho [sm=jezicek.gif]

mojamiška -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:10:14)

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

sarona men se je pa včerj zvečer tok vrtel, da sm mela občutek k da sm pjana, k sm se ulegla me je pa obšla slabost in znojenje [sm=zmeden.gif] sam, jst sm pač povezala z luno - again and again [sm=smiley36.gif]

men pa v sredo....povezava...alko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  jah nama je moj pri večerji prinesel in nama je kr sedlo, s tem da se mene 5x hitrej prime ane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  pa nism spila cele flaše da nebo pomote[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
O ja pol pa vrjamem, da se zlo dobr spomne...

oh babe [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] name luna ponavad ne vpliva, alkohola pa od leta 2008 ne pijem niti kapljice (lažem!-za poroko sm spila en mini požirek šempanjca) drgač pa nč.. no, men je sam važn, tud če ne bo pluska decembra, da zdj ne dobim [sm=hudicek1.gif] , da mam vsaj urejen ciklus [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif]

Uh pri nas pa vpliva na vse 3[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]tko, da mamo kr pestro tiste dni. dons me pa še kolegica kliče pa prav pa kaj je kašna luna, sm se sam smejala, njen je obupen baje takrat, zgleda je povsod isto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
A si kej zanimivega našpičla, da se držiš stran od alkota[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] sej js tud zlo mal spijem vsake kvatre kašen kozarc ampak v sredo mi je pa pasal se mal sprostit, pa prav moj da bova jutr ponovila, bomo vidl kašno bo stanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

mojamiška -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:11:14)

Pol je pa skrajn čas, da si vsaj enx na mesec prvoščiš en kozarček .. sej boš tko k jst, k spijem 2dcl vina pa sem že ohoho [sm=jezicek.gif]

No evo zato sm prej napisala, da nism spila cele flaše, ker če bi pol drug dan nebi ustala, je blo le treba v službo jt[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:11:54)

Men tud na vsake kvatre paše .. ponavad za rojstne dneve, pa veseli december se bliža, tko, da sigurno da bomo kj zvrnili [sm=smiley1.gif] Čeprou sm drug dan taka, k da bi ga cel večer prežurala ... res sm skrokana [sm=zmeden.gif]
Nisem več navajena ... tisti časi pijančevanja in žuriranja so že davnooo mimo [sm=jezicek.gif]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:13:44)

žal ne... [sm=smiley1.gif] sm pa hudo zbolela-tromboza in pljučna embolija in je blo 1 leto kr hudo bit na zdravilih itd...življenje viselo na nitki,,oz so v bolnci itak odpikal, pa dam poslal...nism bla tam niti 1 noč-so sam rekl-če bo pa kej pa rešilca poklicat. Ja, supr. kontracepcija kriva za tako sranje,...se mi je pa takrat življenje mal zasukalo, tko da je bil tud alko en tak, k me niti mal ne mika [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:15:51)

žal ne... [sm=smiley1.gif] sm pa hudo zbolela-tromboza in pljučna embolija in je blo 1 leto kr hudo bit na zdravilih itd...življenje viselo na nitki,,oz so v bolnci itak odpikal, pa dam poslal...nism bla tam niti 1 noč-so sam rekl-če bo pa kej pa rešilca poklicat. Ja, supr. kontracepcija kriva za tako sranje,...se mi je pa takrat življenje mal zasukalo, tko da je bil tud alko en tak, k me niti mal ne mika [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
O bog pomagej [sm=smiley19.gif] Že spet smo pri našem zdravstvu [sm=zmeden.gif]

mojamiška -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:18:47)

žal ne... [sm=smiley1.gif] sm pa hudo zbolela-tromboza in pljučna embolija in je blo 1 leto kr hudo bit na zdravilih itd...življenje viselo na nitki,,oz so v bolnci itak odpikal, pa dam poslal...nism bla tam niti 1 noč-so sam rekl-če bo pa kej pa rešilca poklicat. Ja, supr. kontracepcija kriva za tako sranje,...se mi je pa takrat življenje mal zasukalo, tko da je bil tud alko en tak, k me niti mal ne mika [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

ojoj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ja naše zdravstvo.....

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:21:28)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
O bog pomagej [sm=smiley19.gif] Že spet smo pri našem zdravstvu [sm=zmeden.gif]

Hvala za objem, sej kadarkoli se spomnim na tisti čas me zalijejo solze, mal zarad tega, ker pomislm, da je moj (takrat še fant) bil izjemen človek in mi stal ob strani (sva živela še vsak zase).... in je blo hudo za vse... po drug stran pa zdj zbiram pogum, da odločno rečem, da tokrat med nosečnostjo nobenih preventivnih injekcij...bodo borbe ampak ni šans. Obe nosečnosti sm preživela na injekcijah vsak dan in tokrat ne bom [sm=smiley13.gif] Se mogoče raj odpovem bit [sm=nosecka.gif] kot pa spet se špikat, hodt na preglede na 14 dni celih 9m.... noup.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 14:43:48)

sarona ma grozno res [sm=smiley19.gif] Čeprav v tem se je izkazal dobro to, da si videla, spoznala, svojega partnerja kako ti je v oporo in ti bo pomagal kadarkoli ... to je en velik plus .. marsikater fant bi se odmaknil ... moja kolegica je zvedla, da ima revmatični artritis in v roku enega meseca, ko se je stanje zelo poslabšalo, se je umaknil in se ji ni nikoli več uglasil [sm=zmeden.gif] Take bi pa sam .... grrrrr

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 15:04:48)

sarona ma grozno res [sm=smiley19.gif] Čeprav v tem se je izkazal dobro to, da si videla, spoznala, svojega partnerja kako ti je v oporo in ti bo pomagal kadarkoli ... to je en velik plus .. marsikater fant bi se odmaknil ... moja kolegica je zvedla, da ima revmatični artritis in v roku enega meseca, ko se je stanje zelo poslabšalo, se je umaknil in se ji ni nikoli več uglasil [sm=zmeden.gif] Take bi pa sam .... grrrrr

Hihi ja res, 1 mesec po diagnozi sva se zaročila....poročila pa šele ko sem bila čist ok, 3 leta kasnej [sm=smiley13.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] In sm tok srečna, da ga imam čeprav bi ga ene 2x na teden čez okn vrgla ampak pustmo malenkosti [sm=jezicek.gif]

mojamiška -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (27.11.2015 15:07:33)

Hihi ja res, 1 mesec po diagnozi sva se zaročila....poročila pa šele ko sem bila čist ok, 3 leta kasnej [sm=smiley13.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] In sm tok srečna, da ga imam čeprav bi ga ene 2x na teden čez okn vrgla ampak pustmo malenkosti [sm=jezicek.gif]

O kako te razumem, evo janchek tko nekak, kar debatirave na drugi temi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Taroma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (28.11.2015 0:25:03)

Tako drage punce, pa sem se tudi jaz odločila, da se registriram in se vam pridružim v debati. Prebiram vas nekje že 7 mesecev, odkar načrtujem nosečnost in žal še vedno nič :( Moram reči, da sem bila do prejšnjega meseca zelo optimistična in mislila, da se bo kar hitro prijelo. Zdaj pa se že kar precej vleče to načrtovanje. Sorodniki, znanci in kolegi ne vejo, da načrtujem, in nekako moram to dati iz sebe. V začetku novembra sem imela očitne znake nosečnosti in bila 100% da se je prijelo. Nikoli v življenju mi ni bilo tako slabo. Nikoli se še nisem tako "drugače" počutila kot takrat. Tudi zobozdravnik mi ni mogel narediti plombe zaradi nenormalne količine sline. In vse to sem nekako povezala, da sem noseča ter posledično bila zelo pozitivno naravnana. A žal je M kaj kmalu prišla in s tem še ena žalost. Od takrat dalje sva bila spet pridna, seveda najbolj v tistih dnevih za katere menim da imam ovulacijo. Nikoli še nisem delala O testov, zato ne morem biti prepričana če so to res ti dnevi, predvidevam samo glede vseh znakov, ki jih imam takrat. Žal nama služba in različni delovni čas ne dopušča, da bi bila ves čas aktivna, saj pride kakšno obdobje, ko se niti teden dni ne vidiva. Ampak vseeno si mislim, da bi se po toliko mesecih že moralo nekaj prijet. A žal nič. In to me malo skrbi. Vseeno pa ohranjam nek optimističen duh in upam na veseli december. Tako za sebe, kot tudi za vas. M ne pričakujem 5.12.
Lp, Taroma

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (28.11.2015 3:28:44)

taroma dobrodosla!
Povsem vem kako je to, ko se ne mores najbolje casovno uskladiti zaradi razlicnega tempa ampak verjamem, da bo uspelo... kmalu bo 5.12. in ti zelim da bi bil tisti teden zate eden lepsih. Tukaj smo, da upamo skupaj in seveda, da das vse iz sebe, tezko se je ne pogovarjat o tem zato kar na plan z vsemi besedami, ki bi jih rada delila. Ves,sej ne vem ampak mogoce se je pa prijelo ce si imela taksne znake pa je slo potem naprej.... kakorkoli ze, lepo, da si z nami in me ti bomo stale ob strani do pluska in se dlje ampak za veliki met bo mogu pa tvoj poskrbet [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (28.11.2015 8:20:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Taroma

Tako drage punce, pa sem se tudi jaz odločila, da se registriram in se vam pridružim v debati. Prebiram vas nekje že 7 mesecev, odkar načrtujem nosečnost in žal še vedno nič :( Moram reči, da sem bila do prejšnjega meseca zelo optimistična in mislila, da se bo kar hitro prijelo. Zdaj pa se že kar precej vleče to načrtovanje. Sorodniki, znanci in kolegi ne vejo, da načrtujem, in nekako moram to dati iz sebe. V začetku novembra sem imela očitne znake nosečnosti in bila 100% da se je prijelo. Nikoli v življenju mi ni bilo tako slabo. Nikoli se še nisem tako "drugače" počutila kot takrat. Tudi zobozdravnik mi ni mogel narediti plombe zaradi nenormalne količine sline. In vse to sem nekako povezala, da sem noseča ter posledično bila zelo pozitivno naravnana. A žal je M kaj kmalu prišla in s tem še ena žalost. Od takrat dalje sva bila spet pridna, seveda najbolj v tistih dnevih za katere menim da imam ovulacijo. Nikoli še nisem delala O testov, zato ne morem biti prepričana če so to res ti dnevi, predvidevam samo glede vseh znakov, ki jih imam takrat. Žal nama služba in različni delovni čas ne dopušča, da bi bila ves čas aktivna, saj pride kakšno obdobje, ko se niti teden dni ne vidiva. Ampak vseeno si mislim, da bi se po toliko mesecih že moralo nekaj prijet. A žal nič. In to me malo skrbi. Vseeno pa ohranjam nek optimističen duh in upam na veseli december. Tako za sebe, kot tudi za vas. M ne pričakujem 5.12.
Lp, Taroma

Dobrodošla, bomo skupaj navijale in čakale na [sm=rozacrtici.gif]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (28.11.2015 10:55:44)

Oj punce, ocitno ni pri meni bil ta mesec nic kaj ok, se vedno malo krvavitve in vrjetn je to spet kaksno moj 40dnevni krizev pot :( ce ne druzga bom pa odprla temo [sm=rozacrtici.gif] pricakujemo januarja :) pocakajmo se malo :/

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (28.11.2015 12:02:09)

Oj punce, ocitno ni pri meni bil ta mesec nic kaj ok, se vedno malo krvavitve in vrjetn je to spet kaksno moj 40dnevni krizev pot :( ce ne druzga bom pa odprla temo [sm=rozacrtici.gif] pricakujemo januarja :) pocakajmo se malo :/

No počakej še malo [sm=smiley1.gif]

Katriss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 9:15:44)

Nekam tiho je postalo tukaj, a štimate decmberske pluske? [sm=smiley36.gif]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 9:21:48)

Ja ko bi vsaj [sm=smiley1.gif] itak sm sred ene cudne krvavitve in mi gre na zivce.... nc, pa drugo leto plusek.... bejbe, kmal pride vas cas:december in nova presenecenja [sm=bravo.gif]

Katriss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 9:26:31)

Ja ko bi vsaj [sm=smiley1.gif] itak sm sred ene cudne krvavitve in mi gre na zivce.... nc, pa drugo leto plusek.... bejbe, kmal pride vas cas:december in nova presenecenja [sm=bravo.gif]

Bo pa januarja plusek [sm=smiley1.gif] Jaz že razmišljam, kako bom mojemu pod smrekico dala v škatlico pozitiven test [sm=smiley36.gif] Zdaj morava samo še naštimat, da bo pozitiven [sm=smiley36.gif][sm=zz_tongue.png]

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 9:28:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Katriss

Bo pa januarja plusek [sm=smiley1.gif] Jaz že razmišljam, kako bom mojemu pod smrekico dala v škatlico pozitiven test [sm=smiley36.gif] Zdaj morava samo še naštimat, da bo pozitiven [sm=smiley36.gif][sm=zz_tongue.png]

Juhuuu[sm=bravo.gif] to bo imenitno presenecenje [sm=bravo.gif] pol pa veselo na delo [sm=jezicek.gif]

Minikimi -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 15:18:10)

no punce po prb. 3 mescih se vam spet pridruzujem, po enem letu se nismo docakali pluska [sm=zmeden.gif], zdej sm se pa odlocila da pridem spet pokukat na forum ker v decembru nam bo pa ziher ratalo, drzim pesti tudi za vse ostale[sm=smiley36.gif] ne pricakujem je pa 12.12 (se cifra je taka posebna tko da ziher bo kej[sm=jezicek.gif])

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 15:23:26)

Da se še jaz malo javim. En naporen vikend se končuje. Te dni pričakujem o. Bom naredila test že danes, pol pa [sm=sloncek.gif], da bo december res čaroben ;).
Me zanima koliko prej o test pokaže ovulacijo?

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 15:24:08)

taroma in minikimi dobrodošle.

sarona -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 21:02:45)

živjo punce,

danes imam pa res slab dan [sm=zmeden.gif]... Cel vikend bila sama s puncama, mož spet dela....js poleg vsega napora in krvavitev še omotičnost-sploh nimam stika s seboj, leva stran hrbtenice me boli-živc dol po nogi, v trebuhu k da mam kepo, pa še spahuje se mi a jedla skor nič,iz leve doje mi je kr tekočina pritekla...[sm=smiley13.gif].komaj čakam jutri..nov teden, nov začetek, nove dogodivščine [sm=smiley1.gif] čez noč niti vložka nisem rabila, danes čez dan čist po malo....očitno čist zmešan sistem in hormonske motnje..

sicer pa nisem več v boju za [sm=rozacrtici.gif] decembra tako da bom se preselila v novo skupino za [sm=rozacrtici.gif] pričakujemo januarja (ko bo) [sm=smiley36.gif].... ostajam pa sicer vaša navijačica in vsem želim vseee leeeepo in sreeečnooooo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Beat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (29.11.2015 22:04:57)

[sm=duda.gif] D E C E M B E R [sm=duda.gif]

[sm=hudicek1.gif] NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA [sm=modricrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif]

1.12.2015
Gnezdno

5.12.2015
Taroma

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz