Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 12:09:53
|
|
|
|
bubika86
|
IZVIRNO SPOROČILO: važin Živjo punce! Prejšnji mesec sem se odločila, da bom ta mesec samo navijačica in, da vas ne bom spremljala in, da bom v temo pokukala šele, ko pride ali pa zagledam . Ker sem bila čist napsihirana od teh znakov, pol je pa vedno prišla. Čestitke vsem srečkam , za ostale bom pa navijala in držala pesti v naslednjem mesecu. Moram vam povedat, da sem vas prebirala dva dni, pa še nisem vse prebrala, ste bile pridne ta mesec . Ta mesec sem jo pričakovala 17.12., vendar prijateljica ni prišla, sem pa danes zagledala . Tako, da tudi mi pričakujemo . Ful sem vesela, ne vem kako bom zdržala 1 teden, da ne odprem goflje, bom mojmu povedala za božič. Cestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 12:58:47
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Sem bila danes pri ginekologinji. Ta mesec nisem imela ovulacije. Menstruacija mi se zmeraj zamuja ampak je rekla da bo prsla ker imam odprto sluznico. :) Kako je pa ona vedla, da nisi ovulirala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 12:59:44
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: važin Živjo punce! Prejšnji mesec sem se odločila, da bom ta mesec samo navijačica in, da vas ne bom spremljala in, da bom v temo pokukala šele, ko pride ali pa zagledam . Ker sem bila čist napsihirana od teh znakov, pol je pa vedno prišla. Čestitke vsem srečkam , za ostale bom pa navijala in držala pesti v naslednjem mesecu. Moram vam povedat, da sem vas prebirala dva dni, pa še nisem vse prebrala, ste bile pridne ta mesec . Ta mesec sem jo pričakovala 17.12., vendar prijateljica ni prišla, sem pa danes zagledala . Tako, da tudi mi pričakujemo . Ful sem vesela, ne vem kako bom zdržala 1 teden, da ne odprem goflje, bom mojmu povedala za božič. oooo ful vesela ... čestitke ... srečno do konca!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 13:17:37
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Sem bila danes pri ginekologinji. Ta mesec nisem imela ovulacije. Menstruacija mi se zmeraj zamuja ampak je rekla da bo prsla ker imam odprto sluznico. :) Kako je pa ona vedla, da nisi ovulirala? To sem tudi jaz že vprašala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 13:35:33
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Sem bila danes pri ginekologinji. Ta mesec nisem imela ovulacije. Menstruacija mi se zmeraj zamuja ampak je rekla da bo prsla ker imam odprto sluznico. :) Kako je pa ona vedla, da nisi ovulirala? To sem tudi jaz že vprašala Nisem vidla No ja, po mojem mnenju težko opazi na konc cikla al si ovuliral al ne ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 14:06:26
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Sem bila danes pri ginekologinji. Ta mesec nisem imela ovulacije. Menstruacija mi se zmeraj zamuja ampak je rekla da bo prsla ker imam odprto sluznico. :) Kako je pa ona vedla, da nisi ovulirala? To sem tudi jaz že vprašala Nisem vidla No ja, po mojem mnenju težko opazi na konc cikla al si ovuliral al ne .... Takrat pomoje nemore.. Se mi tudi sanja ne kako bi to sploh vedela,razen ko kontrolirajo jajčeca - samo to je pred O..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 14:48:10
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Sem bila danes pri ginekologinji. Ta mesec nisem imela ovulacije. Menstruacija mi se zmeraj zamuja ampak je rekla da bo prsla ker imam odprto sluznico. :) Kako je pa ona vedla, da nisi ovulirala? To sem tudi jaz že vprašala Nisem vidla No ja, po mojem mnenju težko opazi na konc cikla al si ovuliral al ne .... Takrat pomoje nemore.. Se mi tudi sanja ne kako bi to sploh vedela,razen ko kontrolirajo jajčeca - samo to je pred O.. Po O al pa pred O lahko vid a se ovulira al ne ... res me zanima kako lahko ve .... firbc pač ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 14:50:47
|
|
|
|
važin
|
Hvala punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 14:53:30
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: važin Živjo punce! Prejšnji mesec sem se odločila, da bom ta mesec samo navijačica in, da vas ne bom spremljala in, da bom v temo pokukala šele, ko pride ali pa zagledam . Ker sem bila čist napsihirana od teh znakov, pol je pa vedno prišla. Čestitke vsem srečkam , za ostale bom pa navijala in držala pesti v naslednjem mesecu. Moram vam povedat, da sem vas prebirala dva dni, pa še nisem vse prebrala, ste bile pridne ta mesec . Ta mesec sem jo pričakovala 17.12., vendar prijateljica ni prišla, sem pa danes zagledala . Tako, da tudi mi pričakujemo . Ful sem vesela, ne vem kako bom zdržala 1 teden, da ne odprem goflje, bom mojmu povedala za božič.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 16:00:59
|
|
|
|
Katriss
|
Konec pričakovanj zame...dobila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 16:41:56
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Konec pričakovanj zame...dobila Jaz pa dobila danes se recept za Buscopan,ker me nenormalno boli desni jajčnik.. Ni in ni konec težav. Moram počivat in veliko pit..sem pa zelo utrujena..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 16:44:20
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Konec pričakovanj zame...dobila Jaz pa dobila danes se recept za Buscopan,ker me nenormalno boli desni jajčnik.. Ni in ni konec težav. Moram počivat in veliko pit..sem pa zelo utrujena.. A si z nosecka? To ponavadi nosecnice dobijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 16:45:16
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Sem bila danes pri ginekologinji. Ta mesec nisem imela ovulacije. Menstruacija mi se zmeraj zamuja ampak je rekla da bo prsla ker imam odprto sluznico. :) Hej. Vprašanje..kako pa ti preveri če si imela O? Vaginalni ultrazvok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 16:48:19
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Sem bila danes pri ginekologinji. Ta mesec nisem imela ovulacije. Menstruacija mi se zmeraj zamuja ampak je rekla da bo prsla ker imam odprto sluznico. :) Hej. Vprašanje..kako pa ti preveri če si imela O? Vaginalni ultrazvok Sam z UZ lahko rece samo da ni prislo do O ce te skozi cel cikelj gleda. Zdej kar je videla je to da O ni bila uspesna in da se na M pripravlja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 16:54:53
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Konec pričakovanj zame...dobila Jaz pa dobila danes se recept za Buscopan,ker me nenormalno boli desni jajčnik.. Ni in ni konec težav. Moram počivat in veliko pit..sem pa zelo utrujena.. A si z nosecka? To ponavadi nosecnice dobijo. Ne da bi jaz vedla,samo Ginekologinja me čuva,če slučajno sem..pa ker imam alergijo na Paracetamol mi nemore drugega dat..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 16:56:44
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Sem bila danes pri ginekologinji. Ta mesec nisem imela ovulacije. Menstruacija mi se zmeraj zamuja ampak je rekla da bo prsla ker imam odprto sluznico. :) Hej. Vprašanje..kako pa ti preveri če si imela O? Vaginalni ultrazvok Sam z UZ lahko rece samo da ni prislo do O ce te skozi cel cikelj gleda. Zdej kar je videla je to da O ni bila uspesna in da se na M pripravlja. Pomoje je tudi mislila,da do oploditve ni prišlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 20:58:16
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: važin Živjo punce! Prejšnji mesec sem se odločila, da bom ta mesec samo navijačica in, da vas ne bom spremljala in, da bom v temo pokukala šele, ko pride ali pa zagledam . Ker sem bila čist napsihirana od teh znakov, pol je pa vedno prišla. Čestitke vsem srečkam , za ostale bom pa navijala in držala pesti v naslednjem mesecu. Moram vam povedat, da sem vas prebirala dva dni, pa še nisem vse prebrala, ste bile pridne ta mesec . Ta mesec sem jo pričakovala 17.12., vendar prijateljica ni prišla, sem pa danes zagledala . Tako, da tudi mi pričakujemo . Ful sem vesela, ne vem kako bom zdržala 1 teden, da ne odprem goflje, bom mojmu povedala za božič. hihi... škoda, ker nisi bila na seznamu.. lepo ga bi polepšala.. in dejansko nekaj je na tem, da ko si samo navijačica, takrat se zgodi.. tako je bilo že prejšnji mesec čim bolj mirno nosečnost ti želim.!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 22:48:59
|
|
|
|
lizz
|
Ja pa iii cestitke Ta mesec je pa res lep.. Tudi moja je danes pritekla z zamudo, no najbrz zarad pozne ovulacije. Pa nisem danes ne vem kak zalostna, po eni strani vesela ker me je cel teden ze muclo od neg testov do slabega razpolozenja.. No zdaj se pa pocutim nekak boljse.. probam bit cim bolj pozitivna ker spremenit tak ne moram nic.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 18.12.2015 23:16:49
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lizz Ja pa iii cestitke Ta mesec je pa res lep.. Tudi moja je danes pritekla z zamudo, no najbrz zarad pozne ovulacije. Pa nisem danes ne vem kak zalostna, po eni strani vesela ker me je cel teden ze muclo od neg testov do slabega razpolozenja.. No zdaj se pa pocutim nekak boljse.. probam bit cim bolj pozitivna ker spremenit tak ne moram nic. Celo leto je še pred nami
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 19.12.2015 9:33:58
|
|
|
|
Amour
|
Važin, čestitke Ostalim pa en velik objem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 19.12.2015 12:15:17
|
|
|
|
niinii
|
Jaz sem tud na Estimi. Začela sem z Dabrostonom, da sem dobila eno konkretno , potem sem prvi mesec na klomifenu zanosila in od prvega pregleda pri G, jem Estimo, predvsem zaradi podpore nosečnosti, da ne bi bilo spet vse prehitro, kot v prvi nosečnosti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 19.12.2015 21:23:17
|
|
|
|
foxy_cat
|
Punce,kako ste? Se vse stiskate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 8:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Čveke, kje ste vse? :) Spremljam vas ze kar nekaj casa in ker vem, da je marsikatera dala čez že veliko testov, vas prosim za mnenje, ker je to moj prvi. Se vam zdi, da je prava črta dovolj intentivna? http://shrani.si/f/v/ew/45j70Ypl/imag0732.jpg Tako sem vesela, da sploh ne upam razmisljat, da ni prava! :( Vsem, ki ste ze zagledale, zelim prijetno nosecnost, vsem tistim, ki na to se cakate, da posiljam vreco poguma in optimizma. Vem, da bomo nekoc vse v rokah drzale male vragce! Lp, zaenkrat se anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 8:25:34
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Čveke, kje ste vse? :) Spremljam vas ze kar nekaj casa in ker vem, da je marsikatera dala čez že veliko testov, vas prosim za mnenje, ker je to moj prvi. Se vam zdi, da je prava črta dovolj intentivna? http://shrani.si/f/v/ew/45j70Ypl/imag0732.jpg Tako sem vesela, da sploh ne upam razmisljat, da ni prava! :( Vsem, ki ste ze zagledale, zelim prijetno nosecnost, vsem tistim, ki na to se cakate, da posiljam vreco poguma in optimizma. Vem, da bomo nekoc vse v rokah drzale male vragce! Lp, zaenkrat se anonimna Itak da je ornk crtica vidna ... cestitke!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 9:01:05
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Čveke, kje ste vse? :) Spremljam vas ze kar nekaj casa in ker vem, da je marsikatera dala čez že veliko testov, vas prosim za mnenje, ker je to moj prvi. Se vam zdi, da je prava črta dovolj intentivna? http://shrani.si/f/v/ew/45j70Ypl/imag0732.jpg Tako sem vesela, da sploh ne upam razmisljat, da ni prava! :( Vsem, ki ste ze zagledale, zelim prijetno nosecnost, vsem tistim, ki na to se cakate, da posiljam vreco poguma in optimizma. Vem, da bomo nekoc vse v rokah drzale male vragce! Lp, zaenkrat se anonimna Zelo lepa je
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?