Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 11:46:11
|
|
|
|
foxy_cat
|
Nič punce moja G se je odločila,da imam zelo slab izvid vode bila je zelo skeptična če bi mi kaj dala ali ne,ker je možno da sem lahko noseča. 10dni 3*na dan moram jemat amoksiklav čez 10dni pa moram dat vodo,če dobim slučajno M,se moram pa 5.dan naročit na Uz.. Mi je pa dala Amoksiklav ker menda edino ta nebi škodil plodu,v primeru,da je nosečnost.. Je bila pa zelo nasmejana in skrivnostna ampak sem bila kar malo huda ker je tako skrivala test od krvi.. Upanje torej obstaja..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 11:50:08
|
|
|
|
madjanca
|
držim pesti!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 11:54:55
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Vem kako se pocutis ko neves kdaj mas O ..jaz tudi ne... ampak si probala si merit bazalno? Tako bos tocno vedela kdaj je. Ce sem nosecka zdej sem imela O en teden pred ker sem takrat imala raztegljivo sluz usaj kaz tako mislim da tudi test mi zdaj zaradi tega ne pokaze. Sicer nisem pricakovala da bom zanosila ta mesec ker me je vedelezevalka prepricala da bom januarja zanosila. Da ti povem da ta mesec nisem racunala dosti na nosecnost. Zdaj lahko samo cakam na Li na . Sicer le-te naj bi jih vidla usaj 14 dni po sp.odnosu. se pravi pocam se usaj 5 dni pol pa ponovim .pomoje bom v petek ali v soboto spet ponovila. Sploh pa nevem kjeri test naj bi uzela k so mi usi tko bedni. Haha :) hecem se mislim zato k mi noben se ni pokazal pozitivno nisem še.. bom se pa verjetno kmalu tudi tega polotila, če ne uspe ta mesec... samo pri meni je problem, ker mam nekje na 2-3 mesece, kdaj tudi bolj redko. samo ta mesec sem čutila O, čeprav je verjetno vse v moji glavi... samo res je zoprno, ker sploh ne vem nit kdaj je nepričakovat... za teste sem že tok zapravla, da jih sploh ne bom več delala... ko bom začela bruhat zjutri, takrat bom pa probala Haha ma ne use nosecnice bruhajo :) Cene pa sem si tudi jaz tako umislila usaki mesec da citim ovulacijo pa je sploh ni blo. Le tokrat sem opazila tako vlecljivo sluz pa sva sla takoj v akcijo hehe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 11:56:13
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Nič punce moja G se je odločila,da imam zelo slab izvid vode bila je zelo skeptična če bi mi kaj dala ali ne,ker je možno da sem lahko noseča. 10dni 3*na dan moram jemat amoksiklav čez 10dni pa moram dat vodo,če dobim slučajno M,se moram pa 5.dan naročit na Uz.. Mi je pa dala Amoksiklav ker menda edino ta nebi škodil plodu,v primeru,da je nosečnost.. Je bila pa zelo nasmejana in skrivnostna ampak sem bila kar malo huda ker je tako skrivala test od krvi.. Upanje torej obstaja.. Drzim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 12:12:08
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Vem kako se pocutis ko neves kdaj mas O ..jaz tudi ne... ampak si probala si merit bazalno? Tako bos tocno vedela kdaj je. Ce sem nosecka zdej sem imela O en teden pred ker sem takrat imala raztegljivo sluz usaj kaz tako mislim da tudi test mi zdaj zaradi tega ne pokaze. Sicer nisem pricakovala da bom zanosila ta mesec ker me je vedelezevalka prepricala da bom januarja zanosila. Da ti povem da ta mesec nisem racunala dosti na nosecnost. Zdaj lahko samo cakam na Li na . Sicer le-te naj bi jih vidla usaj 14 dni po sp.odnosu. se pravi pocam se usaj 5 dni pol pa ponovim .pomoje bom v petek ali v soboto spet ponovila. Sploh pa nevem kjeri test naj bi uzela k so mi usi tko bedni. Haha :) hecem se mislim zato k mi noben se ni pokazal pozitivno nisem še.. bom se pa verjetno kmalu tudi tega polotila, če ne uspe ta mesec... samo pri meni je problem, ker mam nekje na 2-3 mesece, kdaj tudi bolj redko. samo ta mesec sem čutila O, čeprav je verjetno vse v moji glavi... samo res je zoprno, ker sploh ne vem nit kdaj je nepričakovat... za teste sem že tok zapravla, da jih sploh ne bom več delala... ko bom začela bruhat zjutri, takrat bom pa probala Haha ma ne use nosecnice bruhajo :) Cene pa sem si tudi jaz tako umislila usaki mesec da citim ovulacijo pa je sploh ni blo. Le tokrat sem opazila tako vlecljivo sluz pa sva sla takoj v akcijo hehe kokr sm js mehkužna bom že med vgnezditvijo pa že tako skoz bruham kr brez razloga, tko da mislem da bom kr med unimi nesrečnimi srečkami... že mlačen krompir me obrne mahh js bom najprej diplomo napisala, pa se bom pol dajala s tem... ker se sploh ne morem zbrat, k skos sam neki tuhtam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 12:22:33
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Vem kako se pocutis ko neves kdaj mas O ..jaz tudi ne... ampak si probala si merit bazalno? Tako bos tocno vedela kdaj je. Ce sem nosecka zdej sem imela O en teden pred ker sem takrat imala raztegljivo sluz usaj kaz tako mislim da tudi test mi zdaj zaradi tega ne pokaze. Sicer nisem pricakovala da bom zanosila ta mesec ker me je vedelezevalka prepricala da bom januarja zanosila. Da ti povem da ta mesec nisem racunala dosti na nosecnost. Zdaj lahko samo cakam na Li na . Sicer le-te naj bi jih vidla usaj 14 dni po sp.odnosu. se pravi pocam se usaj 5 dni pol pa ponovim .pomoje bom v petek ali v soboto spet ponovila. Sploh pa nevem kjeri test naj bi uzela k so mi usi tko bedni. Haha :) hecem se mislim zato k mi noben se ni pokazal pozitivno nisem še.. bom se pa verjetno kmalu tudi tega polotila, če ne uspe ta mesec... samo pri meni je problem, ker mam nekje na 2-3 mesece, kdaj tudi bolj redko. samo ta mesec sem čutila O, čeprav je verjetno vse v moji glavi... samo res je zoprno, ker sploh ne vem nit kdaj je nepričakovat... za teste sem že tok zapravla, da jih sploh ne bom več delala... ko bom začela bruhat zjutri, takrat bom pa probala Haha ma ne use nosecnice bruhajo :) Cene pa sem si tudi jaz tako umislila usaki mesec da citim ovulacijo pa je sploh ni blo. Le tokrat sem opazila tako vlecljivo sluz pa sva sla takoj v akcijo hehe kokr sm js mehkužna bom že med vgnezditvijo pa že tako skoz bruham kr brez razloga, tko da mislem da bom kr med unimi nesrečnimi srečkami... že mlačen krompir me obrne mahh js bom najprej diplomo napisala, pa se bom pol dajala s tem... ker se sploh ne morem zbrat, k skos sam neki tuhtam Hahha :) joj... Sej bos vidla lahko bos presenecena :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 12:23:12
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Nič punce moja G se je odločila,da imam zelo slab izvid vode bila je zelo skeptična če bi mi kaj dala ali ne,ker je možno da sem lahko noseča. 10dni 3*na dan moram jemat amoksiklav čez 10dni pa moram dat vodo,če dobim slučajno M,se moram pa 5.dan naročit na Uz.. Mi je pa dala Amoksiklav ker menda edino ta nebi škodil plodu,v primeru,da je nosečnost.. Je bila pa zelo nasmejana in skrivnostna ampak sem bila kar malo huda ker je tako skrivala test od krvi.. Upanje torej obstaja.. Super zelo vesela da mogoče pa je le nekaj na nosečnosti. Ja sej G vedo kaj lahko predpišejo da ne škodi plodu. Tako da upam da se čim prej pozdraviš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 12:52:23
|
|
|
|
foxy_cat
|
Hvala punce za upanje zdaj moram pa čakat naslednjih 10dni..saj bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 13:02:22
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Hvala punce za upanje zdaj moram pa čakat naslednjih 10dni..saj bo Navijam zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 13:34:44
|
|
|
|
Beat
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 13:43:43
|
|
|
|
madjanca
|
hehe november je bil porazen, december pa je že zdaj lepši... pa vidim, da smo tudi dosti bolj klepetave ta mesec... jaz upam, da bo še čimveč zelenih na seznamčku... sem pisala božičku kar za vse na seznamu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 14:08:16
|
|
|
|
Beat
|
Ja, klepetave pa res Ko bi rada uredila seznamček, imam toliko za pregledati, da je joj Ampak je super, takšno optimistično vzdušje znate narediti, punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 15:12:00
|
|
|
|
mojamiška
|
Beat...mene si zgresila,tudi moja je pritekla ze v petek.na hitro sem preletela,itak sem ze pozabila kaj ste napisale? berem in pisem preko fona ki ni glih najnovejsi.se oglasim zvecer ko pridem do racunalnika.aja foxy_cat drzim pesti.
< Sporočilo je popravil mojamiška -- 14.12.2015 15:13:02 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 14.12.2015 15:48:18
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Beat...mene si zgresila,tudi moja je pritekla ze v petek.na hitro sem preletela,itak sem ze pozabila kaj ste napisale? berem in pisem preko fona ki ni glih najnovejsi.se oglasim zvecer ko pridem do racunalnika.aja foxy_cat drzim pesti. Tudi jaz na rokah in nogah hehe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:14:11
|
|
|
|
Janchek81
|
Dobro jutro punce...zame sicer ne dobro ampak ok Ze vceraj popoldne sem zasledila ejav izcedek...danes ze krvav...tako da moja tecka je tokrat prisla na 26.dan in gremo v nove boje naprej 😯
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:24:23
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dobro jutro punce...zame sicer ne dobro ampak ok Ze vceraj popoldne sem zasledila ejav izcedek...danes ze krvav...tako da moja tecka je tokrat prisla na 26.dan in gremo v nove boje naprej 😯 Janchek jaz sem mnenja da prehitro pride do krvavitve in zarodek nima možnosti da se zagnezdi. Če bo še tako naprej se kar malo v tej smeri pomenita z G.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:24:36
|
|
|
|
mava1975
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dobro jutro punce...zame sicer ne dobro ampak ok Ze vceraj popoldne sem zasledila ejav izcedek...danes ze krvav...tako da moja tecka je tokrat prisla na 26.dan in gremo v nove boje naprej 😯
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:26:32
|
|
|
|
mava1975
|
Jaz tudi mislim, da bi morala Dobroston jemati...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:44:57
|
|
|
|
Janchek81
|
Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:48:55
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ... Dabroston se med drugim predpiše kadar gre za popuščanje rumenega telesca, krvavitve med nosečnostjo in kadar je premalo hormona (progesterona, ki vzdržuje N). In če imaš prehitro krvavitve se ne more zagnezdit - jaz sem imela krvavitve od O do M skos nekaj... In ko sem dobila Dabroston za 10-12 dni po O jih ni bilo, ker je Dabroston pomagal vzdrževati stanje ki je ugodno za nosečnost. In šele če nisi noseč potem nehaš jest in pride v roku 3 dni M. Pač zarodku daš možnost da se zagnezdi in začne razvijat. S tem da ga moraš pol vsaj še kak mesec v nosečnost jest. Ponavadi pa tako dajo do 12t ko je glavna kriza mimo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:51:01
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ... Dabroston se med drugim predpiše kadar gre za popuščanje rumenega telesca, krvavitve med nosečnostjo in kadar je premalo hormona (progesterona, ki vzdržuje N). In če imaš prehitro krvavitve se ne more zagnezdit - jaz sem imela krvavitve od O do M skos nekaj... In ko sem dobila Dabroston za 10-12 dni po O jih ni bilo, ker je Dabroston pomagal vzdrževati stanje ki je ugodno za nosečnost. In šele če nisi noseč potem nehaš jest in pride v roku 3 dni M. Pač zarodku daš možnost da se zagnezdi in začne razvijat. S tem da ga moraš pol vsaj še kak mesec v nosečnost jest. Ponavadi pa tako dajo do 12t ko je glavna kriza mimo. Zdaj sem jim pisala, da me naročijo v januarju. Bom ji takrat VSE povedala, od tega LH hormona ( O testi ) do tega, da dobim res zgodaj že prvo izcedek in potem še krvavitev in upam, da me bo resno jemala, ker drgač bom pa zaropotala tam .... res ne bom šla od nje, dokler me ne bo resno jemala in mi nekaj dala, ker se mi zdi, da vsak mesec prej dobim M Dva meseca zaporedoma sem dobila na 27. dan, danes pa na 26. dan ... kr neki sve skupaj .... tko,da zdj čakam kdaj mi dajo datum ... upam, da mi ne bojo kj komplicirali
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:52:27
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ... Dabroston se med drugim predpiše kadar gre za popuščanje rumenega telesca, krvavitve med nosečnostjo in kadar je premalo hormona (progesterona, ki vzdržuje N). In če imaš prehitro krvavitve se ne more zagnezdit - jaz sem imela krvavitve od O do M skos nekaj... In ko sem dobila Dabroston za 10-12 dni po O jih ni bilo, ker je Dabroston pomagal vzdrževati stanje ki je ugodno za nosečnost. In šele če nisi noseč potem nehaš jest in pride v roku 3 dni M. Pač zarodku daš možnost da se zagnezdi in začne razvijat. S tem da ga moraš pol vsaj še kak mesec v nosečnost jest. Ponavadi pa tako dajo do 12t ko je glavna kriza mimo. Zdaj sem jim pisala, da me naročijo v januarju. Bom ji takrat VSE povedala, od tega LH hormona ( O testi ) do tega, da dobim res zgodaj že prvo izcedek in potem še krvavitev in upam, da me bo resno jemala, ker drgač bom pa zaropotala tam .... res ne bom šla od nje, dokler me ne bo resno jemala in mi nekaj dala, ker se mi zdi, da vsak mesec prej dobim M Dva meseca zaporedoma sem dobila na 27. dan, danes pa na 26. dan ... kr neki sve skupaj .... tko,da zdj čakam kdaj mi dajo datum ... upam, da mi ne bojo kj komplicirali Naj te da poskusno za 3 mesece na to. Izgubiti nimata kaj. Lahko samo pridobita, ker te krvavitve niso ok. lej bolj podrobno navodila o Dabrostonu. http://si.draagle.com/#!/source/lbp/?drug=lbq
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:53:39
|
|
|
|
Neli3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ... Ojla! Zal mi je, da je tecka prisla....ampak glavo pokonci, saj vidis da vcasih malo dalj traja da uspe drzim pesti za naslednji mesec. Jaz sem dobila Dabroston zaradi izcedkov pred M. Rekli so mi, da do vgnezditve lahko ne pride zaradi popuscanja rumenega telesca - posledicno pa pomanjkanja progesterona.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:55:35
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ... Ojla! Zal mi je, da je tecka prisla....ampak glavo pokonci, saj vidis da vcasih malo dalj traja da uspe drzim pesti za naslednji mesec. Jaz sem dobila Dabroston zaradi izcedkov pred M. Rekli so mi, da do vgnezditve lahko ne pride zaradi popuscanja rumenega telesca - posledicno pa pomanjkanja progesterona. Kok prej si mela pa izcedke? Jaz imam en dan prej, potem se pa že začne krvavitev ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 15.12.2015 7:59:30
|
|
|
|
Neli3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ... Ojla! Zal mi je, da je tecka prisla....ampak glavo pokonci, saj vidis da vcasih malo dalj traja da uspe drzim pesti za naslednji mesec. Jaz sem dobila Dabroston zaradi izcedkov pred M. Rekli so mi, da do vgnezditve lahko ne pride zaradi popuscanja rumenega telesca - posledicno pa pomanjkanja progesterona. Kok prej si mela pa izcedke? Jaz imam en dan prej, potem se pa že začne krvavitev ... Hm jst sem jih imela tudi po 5 dni prej...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?