|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
14.12.2015 11:46:11   
foxy_cat
Nič punce moja G se je odločila,da imam zelo slab izvid vode bila je zelo skeptična če bi mi kaj dala ali ne,ker je možno da sem lahko noseča. 10dni 3*na dan moram jemat amoksiklav čez 10dni pa moram dat vodo,če dobim slučajno M,se moram pa 5.dan naročit na Uz.. Mi je pa dala Amoksiklav ker menda edino ta nebi škodil plodu,v primeru,da je nosečnost.. Je bila pa zelo nasmejana in skrivnostna ampak sem bila kar malo huda ker je tako skrivala test od krvi.. Upanje torej obstaja..

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.12.2015 11:50:08   
madjanca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti!!

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.12.2015 11:54:55   
Sandyy

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Vem kako se pocutis ko neves kdaj mas O ..jaz tudi ne... ampak si probala si merit bazalno? Tako bos tocno vedela kdaj je.
Ce sem nosecka zdej sem imela O en teden pred user posted image ker sem takrat imala raztegljivo sluz usaj kaz tako mislim da tudi test mi zdaj zaradi tega ne pokaze. Sicer nisem pricakovala da bom zanosila ta mesec ker me je vedelezevalka prepricala da bom januarja zanosila. Da ti povem da ta mesec nisem racunala dosti na nosecnost. Zdaj lahko samo cakam na user posted image Li na user posted image . Sicer le-te naj bi jih vidla usaj 14 dni po sp.odnosu. se pravi pocam se usaj 5 dni pol pa ponovim .pomoje bom v petek ali v soboto spet ponovila. Sploh pa nevem kjeri test naj bi uzela k so mi usi tko bedni. Haha :) hecem se mislim zato k mi noben se ni pokazal pozitivno user posted image

nisem še.. bom se pa verjetno kmalu tudi tega polotila, če ne uspe ta mesec... samo pri meni je problem, ker mam user posted image nekje na 2-3 mesece, kdaj tudi bolj redko. samo ta mesec sem čutila O, čeprav je verjetno vse v moji glavi... samo res je zoprno, ker sploh ne vem nit kdaj je nepričakovat...

za teste sem že tok zapravla, da jih sploh ne bom več delala... ko bom začela bruhat zjutri, takrat bom pa probala user posted image

Haha ma ne use nosecnice bruhajo :)
Cene pa sem si tudi jaz tako umislila usaki mesec da citim ovulacijo pa je sploh ni blo. Le tokrat sem opazila tako vlecljivo sluz pa sva sla takoj v akcijo hehe

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.12.2015 11:56:13   
Sandyy

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Nič punce moja G se je odločila,da imam zelo slab izvid vode bila je zelo skeptična če bi mi kaj dala ali ne,ker je možno da sem lahko noseča. 10dni 3*na dan moram jemat amoksiklav čez 10dni pa moram dat vodo,če dobim slučajno M,se moram pa 5.dan naročit na Uz.. Mi je pa dala Amoksiklav ker menda edino ta nebi škodil plodu,v primeru,da je nosečnost.. Je bila pa zelo nasmejana in skrivnostna ampak sem bila kar malo huda ker je tako skrivala test od krvi.. Upanje torej obstaja..

Drzim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.12.2015 12:12:08   
madjanca

Vem kako se pocutis ko neves kdaj mas O ..jaz tudi ne... ampak si probala si merit bazalno? Tako bos tocno vedela kdaj je.
Ce sem nosecka zdej sem imela O en teden pred user posted image ker sem takrat imala raztegljivo sluz usaj kaz tako mislim da tudi test mi zdaj zaradi tega ne pokaze. Sicer nisem pricakovala da bom zanosila ta mesec ker me je vedelezevalka prepricala da bom januarja zanosila. Da ti povem da ta mesec nisem racunala dosti na nosecnost. Zdaj lahko samo cakam na user posted image Li na user posted image . Sicer le-te naj bi jih vidla usaj 14 dni po sp.odnosu. se pravi pocam se usaj 5 dni pol pa ponovim .pomoje bom v petek ali v soboto spet ponovila. Sploh pa nevem kjeri test naj bi uzela k so mi usi tko bedni. Haha :) hecem se mislim zato k mi noben se ni pokazal pozitivno user posted image

nisem še.. bom se pa verjetno kmalu tudi tega polotila, če ne uspe ta mesec... samo pri meni je problem, ker mam user posted image nekje na 2-3 mesece, kdaj tudi bolj redko. samo ta mesec sem čutila O, čeprav je verjetno vse v moji glavi... samo res je zoprno, ker sploh ne vem nit kdaj je nepričakovat...

za teste sem že tok zapravla, da jih sploh ne bom več delala... ko bom začela bruhat zjutri, takrat bom pa probala user posted image

Cene pa sem si tudi jaz tako umislila usaki mesec da citim ovulacijo pa je sploh ni blo. Le tokrat sem opazila tako vlecljivo sluz pa sva sla takoj v akcijo hehe

kokr sm js mehkužna bom že med vgnezditvijo user posted image pa že tako skoz bruham kr brez razloga, tko da mislem da bom kr med unimi nesrečnimi srečkami... že mlačen krompir me obrne user posted image

mahh js bom najprej diplomo napisala, pa se bom pol dajala s tem... ker se sploh ne morem zbrat, k skos sam neki tuhtam user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.12.2015 12:22:33   
Sandyy

kokr sm js mehkužna bom že med vgnezditvijo user posted image pa že tako skoz bruham kr brez razloga, tko da mislem da bom kr med unimi nesrečnimi srečkami... že mlačen krompir me obrne user posted image

mahh js bom najprej diplomo napisala, pa se bom pol dajala s tem... ker se sploh ne morem zbrat, k skos sam neki tuhtam user posted image

Hahha :) joj... user posted image
Sej bos vidla lahko bos presenecena :)

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.12.2015 12:23:12   
MauMow

Super zelo vesela da mogoče pa je le nekaj na nosečnosti. Ja sej G vedo kaj lahko predpišejo da ne škodi plodu. Tako da upam da se čim prej pozdraviš.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.12.2015 12:52:23   
foxy_cat
Hvala punce za upanje user posted image user posted image zdaj moram pa čakat naslednjih 10dni..saj bo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.12.2015 13:02:22   
mana12

Hvala punce za upanje user posted image user posted image zdaj moram pa čakat naslednjih 10dni..saj bo user posted image

Navijam zate user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.12.2015 13:34:44   
Beat
user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
user posted image Gnezdnouser posted image

5.12.2015
user posted image Taromauser posted image

8.12.2015
user posted image mana12user posted image
user posted image Lumpa91user posted image

10.12.2015
mojamiška
user posted image saronauser posted image
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
user posted image womauser posted image

16.12.2015
user posted image Neli3user posted image

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss
Katriss

21.12.2015
Ashaya

23.12.2015
foxy_cat

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, Anonimna user posted image , važin

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.12.2015 13:43:43   
madjanca
hehe november je bil porazen, december pa je že zdaj lepši... pa vidim, da smo tudi dosti bolj klepetave ta mesec... user posted image

jaz upam, da bo še čimveč zelenih na seznamčku... sem pisala božičku kar za vse na seznamu user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.12.2015 14:08:16   
Beat
Ja, klepetave pa res user posted image Ko bi rada uredila seznamček, imam toliko za pregledati, da je joj user posted image Ampak je super, takšno optimistično vzdušje znate narediti, punce user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.12.2015 15:12:00   
mojamiška
Beat...mene si zgresila,tudi moja je pritekla ze v petek.na hitro sem preletela,itak sem ze pozabila kaj ste napisale? berem in pisem preko fona ki ni glih najnovejsi.se oglasim zvecer ko pridem do racunalnika.aja foxy_cat drzim pesti.

< Sporočilo je popravil mojamiška -- 14.12.2015 15:13:02 >

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.12.2015 15:48:18   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Beat...mene si zgresila,tudi moja je pritekla ze v petek.na hitro sem preletela,itak sem ze pozabila kaj ste napisale? berem in pisem preko fona ki ni glih najnovejsi.se oglasim zvecer ko pridem do racunalnika.aja foxy_cat drzim pesti.

Tudi jaz na rokah in nogah hehe user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.12.2015 7:14:11   
Janchek81
Dobro jutro punce...zame sicer ne dobro ampak ok
Ze vceraj popoldne sem zasledila ejav izcedek...danes ze krvav...tako da moja tecka je tokrat prisla na 26.dan in gremo v nove boje naprej 😯

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.12.2015 7:24:23   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ze vceraj popoldne sem zasledila ejav izcedek...danes ze krvav...tako da moja tecka je tokrat prisla na 26.dan in gremo v nove boje naprej 😯

Janchek jaz sem mnenja da prehitro pride do krvavitve in zarodek nima možnosti da se zagnezdi. Če bo še tako naprej se kar malo v tej smeri pomenita z G. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.12.2015 7:24:36   
mava1975

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.12.2015 7:26:32   
mava1975
Jaz tudi mislim, da bi morala Dobroston jemati...

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.12.2015 7:44:57   
Janchek81
Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G..
Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan user posted image
Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ...

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.12.2015 7:48:55   
MauMow

Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan user posted image

Dabroston se med drugim predpiše kadar gre za popuščanje rumenega telesca, krvavitve med nosečnostjo in kadar je premalo hormona (progesterona, ki vzdržuje N). In če imaš prehitro krvavitve se ne more zagnezdit - jaz sem imela krvavitve od O do M skos nekaj... In ko sem dobila Dabroston za 10-12 dni po O jih ni bilo, ker je Dabroston pomagal vzdrževati stanje ki je ugodno za nosečnost. In šele če nisi noseč potem nehaš jest in pride v roku 3 dni M. Pač zarodku daš možnost da se zagnezdi in začne razvijat. S tem da ga moraš pol vsaj še kak mesec v nosečnost jest. Ponavadi pa tako dajo do 12t ko je glavna kriza mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.12.2015 7:51:01   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Dabroston se med drugim predpiše kadar gre za popuščanje rumenega telesca, krvavitve med nosečnostjo in kadar je premalo hormona (progesterona, ki vzdržuje N). In če imaš prehitro krvavitve se ne more zagnezdit - jaz sem imela krvavitve od O do M skos nekaj... In ko sem dobila Dabroston za 10-12 dni po O jih ni bilo, ker je Dabroston pomagal vzdrževati stanje ki je ugodno za nosečnost. In šele če nisi noseč potem nehaš jest in pride v roku 3 dni M. Pač zarodku daš možnost da se zagnezdi in začne razvijat. S tem da ga moraš pol vsaj še kak mesec v nosečnost jest. Ponavadi pa tako dajo do 12t ko je glavna kriza mimo.

Zdaj sem jim pisala, da me naročijo v januarju. Bom ji takrat VSE povedala, od tega LH hormona ( O testi ) do tega, da dobim res zgodaj že prvo izcedek in potem še krvavitev in upam, da me bo resno jemala, ker drgač bom pa zaropotala tam .... res ne bom šla od nje, dokler me ne bo resno jemala in mi nekaj dala, ker se mi zdi, da vsak mesec prej dobim M user posted image Dva meseca zaporedoma sem dobila na 27. dan, danes pa na 26. dan ... kr neki sve skupaj .... tko,da zdj čakam kdaj mi dajo datum ... upam, da mi ne bojo kj komplicirali user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.12.2015 7:52:27   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Zdaj sem jim pisala, da me naročijo v januarju. Bom ji takrat VSE povedala, od tega LH hormona ( O testi ) do tega, da dobim res zgodaj že prvo izcedek in potem še krvavitev in upam, da me bo resno jemala, ker drgač bom pa zaropotala tam .... res ne bom šla od nje, dokler me ne bo resno jemala in mi nekaj dala, ker se mi zdi, da vsak mesec prej dobim M user posted image Dva meseca zaporedoma sem dobila na 27. dan, danes pa na 26. dan ... kr neki sve skupaj .... tko,da zdj čakam kdaj mi dajo datum ... upam, da mi ne bojo kj komplicirali user posted image

Naj te da poskusno za 3 mesece na to. Izgubiti nimata kaj. Lahko samo pridobita, ker te krvavitve niso ok.

lej bolj podrobno navodila o Dabrostonu.
http://si.draagle.com/#!/source/lbp/?drug=lbq

Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.12.2015 7:53:39   
Neli3

Ojla! Zal mi je, da je tecka prisla....ampak glavo pokonci, saj vidis da vcasih malo dalj traja da uspe user posted image drzim pesti za naslednji mesec. Jaz sem dobila Dabroston zaradi izcedkov pred M. Rekli so mi, da do vgnezditve lahko ne pride zaradi popuscanja rumenega telesca - posledicno pa pomanjkanja progesterona.

Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.12.2015 7:55:35   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

Ojla! Zal mi je, da je tecka prisla....ampak glavo pokonci, saj vidis da vcasih malo dalj traja da uspe user posted image drzim pesti za naslednji mesec. Jaz sem dobila Dabroston zaradi izcedkov pred M. Rekli so mi, da do vgnezditve lahko ne pride zaradi popuscanja rumenega telesca - posledicno pa pomanjkanja progesterona.

Kok prej si mela pa izcedke? Jaz imam en dan prej, potem se pa že začne krvavitev ... user posted image

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
15.12.2015 7:59:30   
Neli3

IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

Kok prej si mela pa izcedke? Jaz imam en dan prej, potem se pa že začne krvavitev ... user posted image

Hm jst sem jih imela tudi po 5 dni prej...

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?