MauMow -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (15.12.2015 8:02:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan [sm=zmeden.gif] Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ... Ojla! Zal mi je, da je tecka prisla....ampak glavo pokonci, saj vidis da vcasih malo dalj traja da uspe [sm=smiley1.gif] drzim pesti za naslednji mesec. Jaz sem dobila Dabroston zaradi izcedkov pred M. Rekli so mi, da do vgnezditve lahko ne pride zaradi popuscanja rumenega telesca - posledicno pa pomanjkanja progesterona. Kok prej si mela pa izcedke? Jaz imam en dan prej, potem se pa že začne krvavitev ... [sm=zmeden.gif] Hm jst sem jih imela tudi po 5 dni prej... Sam si jo najbrz tud kasnej pol dobila ... jaz sem npr včerj že opazila, da sem imela rjav izcedek in dons zjutraj že krvav .. tko, da neki prej ni blo ane, sam vseen ... bom ji sigurno povedala kako in kaj ... Lahko da je tako da ti pač popusti in takoj pride do krvavitve. Pri meni je blo podobno kot pri Neli da je včasih trajalo par dni predno se je ulila, včasih pa kak cikel tudi samo en do dva dni prej samo. Ampak to ni ok. Sploh pa ker se pri tebi vidi ker se ti cikel tolk krajša.
|
|
|
|