MauMow -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (15.12.2015 7:52:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sej mam namen dons pisat, da se naročim v januarju h G.. Pomoje tud nekej ni vredu, ker zdej je prišla krvavitev že na 26. dan [sm=zmeden.gif] Zakaj natančno je Dabroston? Zato, da ji vem potem povedati ... Dabroston se med drugim predpiše kadar gre za popuščanje rumenega telesca, krvavitve med nosečnostjo in kadar je premalo hormona (progesterona, ki vzdržuje N). In če imaš prehitro krvavitve se ne more zagnezdit - jaz sem imela krvavitve od O do M skos nekaj... In ko sem dobila Dabroston za 10-12 dni po O jih ni bilo, ker je Dabroston pomagal vzdrževati stanje ki je ugodno za nosečnost. In šele če nisi noseč potem nehaš jest in pride v roku 3 dni M. Pač zarodku daš možnost da se zagnezdi in začne razvijat. S tem da ga moraš pol vsaj še kak mesec v nosečnost jest. Ponavadi pa tako dajo do 12t ko je glavna kriza mimo. Zdaj sem jim pisala, da me naročijo v januarju. Bom ji takrat VSE povedala, od tega LH hormona ( O testi ) do tega, da dobim res zgodaj že prvo izcedek in potem še krvavitev in upam, da me bo resno jemala, ker drgač bom pa zaropotala tam .... res ne bom šla od nje, dokler me ne bo resno jemala in mi nekaj dala, ker se mi zdi, da vsak mesec prej dobim M [sm=smiley19.gif] Dva meseca zaporedoma sem dobila na 27. dan, danes pa na 26. dan ... kr neki sve skupaj .... tko,da zdj čakam kdaj mi dajo datum ... upam, da mi ne bojo kj komplicirali [sm=zmeden.gif] Naj te da poskusno za 3 mesece na to. Izgubiti nimata kaj. Lahko samo pridobita, ker te krvavitve niso ok. lej bolj podrobno navodila o Dabrostonu. http://si.draagle.com/#!/source/lbp/?drug=lbq
|
|
|
|