RE: II pričakujemo decembra 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (3.12.2015 22:17:57)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Danes mi bo menda vsega boga šlo po glavi, tako da ne vem kako se bo spalo ..[sm=smiley36.gif]

No no..baje se nesme kaj dosti razmišljat,samo nevem recepta "kako"[sm=smiley36.gif] prejšnji mesec sem bila manj obremenjena..

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 7:40:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Taroma

Evo, da se vam še jaz malo javim... V soboto ne pričakujem M, ampak mislim, da bo prišla, glede na to, da imam iste znake kot vsak mesec pred M.
Nikoli se ne ve, morda me pa vseeno kaj drugega preseneti. Vam poročam :)

Lp, Taroma

ooo pa si se uglasila ... eh te znaki nč ne pomenjo, lahko pa da te preseneti, ti kr lepo javi lepo novičko ... držim pestke [sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 7:42:06)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Ahh pr nas ne bo nic akcije. Njega se ni, jaz pa moram spat, ker moram ob stirih vstat :'(

Pa ravno danes, ko mislim da sem na vrhuncu.. ste mogoce ve s testi pogruntale, katera sluz je zdaj taprava...

Ja tista prozorna, zelo vlečljiva, tista je 'taprava' oz. da se bliža O oz. bo vrhunec O [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 7:43:05)

katjesss kater dan pa si dons po M? Jaz sem danes še vedno imela utripajočega smajlija ... včeraj sva bila pridna, jutri zjutraj pa UPAM, da mi že pokaže neutripajočega ...
Kako se že sama seb zdim smešna, a obenem zmedena glede teh smeškotov [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 8:09:26)

Ja morm rect da nisem kaj prevec dobro spala oz zaspat nikakor ni slo...no ja...

Janchek81 danes je 13. dan ...jajcnike pa se kar cutim, vceraj zvecer sem jih kar konkretno ja. En testek sem nardila ko sem domov prisla in je bil najbolj izrazit od vseh..pol cez par ur je prislo do krvavega izcedka, zvecer sem pa za hec se en testek nardila in je bila crtica te kar manj izrazita...danes pac cimprej domov, naredim testek, da vidim kaj pravi, pol pa akcija..[sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 8:13:36)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Ja morm rect da nisem kaj prevec dobro spala oz zaspat nikakor ni slo...no ja...

Janchek81 danes je 13. dan ...jajcnike pa se kar cutim, vceraj zvecer sem jih kar konkretno ja. En testek sem nardila ko sem domov prisla in je bil najbolj izrazit od vseh..pol cez par ur je prislo do krvavega izcedka, zvecer sem pa za hec se en testek nardila in je bila crtica te kar manj izrazita...danes pac cimprej domov, naredim testek, da vidim kaj pravi, pol pa akcija..[sm=bravo.gif]

No ... super .... krvavitev oz. roza izcedek lahko nakazuje na vrhunec O ... [sm=bravo.gif]
Jaz sem pa dons 15. dan, pa še vedno samo utripajoč smajli [sm=zmeden.gif] Črtice pa isto vidne k včerj, druga bolj slaba ... ah ja, sm dons kr mal slabe volje k se bojim, če bo sploh pršlo do unga neutripajočka smajlija ..
Ampak OK, peteeeek je, morm se motivirat in bit optimistična .. včerj sva bla pridna, dons ne bova, jutr pa spet akcija ...

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 11:35:02)

1lubenica1 a si nardila dons še kakšen testek .. poročaj [sm=smiley36.gif]

1lubenica1 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 11:37:13)

Evo me da vam javim. Dejansko je bil minus na testu [sm=smiley13.gif] Sem včeraj dobila zelooo bolečo [sm=hudicek1.gif]. Zgleda se je mojim hormonom orng zmešalo ta mesec. Pa dobro upajmo naprej da bo čimprej [sm=rozacrtici.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 11:38:55)

IZVIRNO SPOROČILO: 1lubenica1

Evo me da vam javim. Dejansko je bil minus na testu [sm=smiley13.gif] Sem včeraj dobila zelooo bolečo [sm=hudicek1.gif]. Zgleda se je mojim hormonom orng zmešalo ta mesec. Pa dobro upajmo naprej da bo čimprej [sm=rozacrtici.gif]

Oooo [sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Sam res zanimivo kako je test pokazal .. jaz bi pej pomislila na +, kot na - [sm=zmeden.gif]
Pozitivno naprej ... glavo pokonci ... novim bojem/zmagam naproti [sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:20:25)

še ena za seznam [sm=smiley1.gif] Ne pričakujem je 8. 12.
Držim pesti za vse nas [sm=smiley31.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:27:01)

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

še ena za seznam [sm=smiley1.gif] Ne pričakujem je 8. 12.
Držim pesti za vse nas [sm=smiley31.gif]

Uf to je pa že kmal[sm=bravo.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:31:47)

Ja, pa vedno težje čakam [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:32:36)

Ja, pa vedno težje čakam [sm=smiley36.gif]

uuuuu .... to bo pa res kmal ... ja, verjamem, da težko čakaš ja .. sj te zadnji dnevi so OBUP [sm=jezicek.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:34:43)

Ja res je proti koncu že prav obup [sm=smiley13.gif]. Še dobro, da je še vikend vmes, ker mi takrat čas teče hitreje [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:35:48)

Ja res je proti koncu že prav obup [sm=smiley13.gif]. Še dobro, da je še vikend vmes, ker mi takrat čas teče hitreje [sm=smiley36.gif]

No, bomo navijali, da poveš potem v naslednjem tednu lepo novičko [sm=bravo.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:39:00)

mana12 drzim pesti [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif]

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:41:55)

Janchek81 in katjesss hvala [sm=smiley31.gif]. Tudi jaz navijam za vse.

Sem zdaj malo preletela to temo in vidim, da se je december dobro začel. Gnezdo čestitke še od mene [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Uživaj [sm=nosecka.gif].

Upajmo, da se tako tudi nadaljuje.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:50:00)

Janchek81 in katjesss hvala [sm=smiley31.gif]. Tudi jaz navijam za vse.

Sem zdaj malo preletela to temo in vidim, da se je december dobro začel. Gnezdo čestitke še od mene [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Uživaj [sm=nosecka.gif].

Upajmo, da se tako tudi nadaljuje.

MORA se nadaljevati .. če je bil november ves rdeč in v solzah, bo december s pluski in solzami od sreče [sm=bravo.gif]

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:52:06)

Hej punčke.

Jaz pa mislim, da sem si prehladila spodnji "štuk". Danes ponoči me je tok bolelo, sploh ne vem kaj, maternica, jajčniki ali mehur[sm=zmeden.gif]
Sem vstala in šla na wc(kar mi ponavadi ni potrebno) in nisem mogla lulat. Očitno me ni tiščalo[sm=zmeden.gif]

Pol mi je pa čudno tudi to, ker nimam nič izcedka. Še katera podobne probleme?

mana12 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:52:19)

Samo ta november res ni bil dober [sm=smiley13.gif]. Je sploh kateri uspelo v novembru?

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:53:19)

Samo ta november res ni bil dober [sm=smiley13.gif]. Je sploh kateri uspelo v novembru?

NE, vsaj ne tem k smo ble zapisane [sm=smiley19.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:53:48)

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Hej punčke.

Jaz pa mislim, da sem si prehladila spodnji "štuk". Danes ponoči me je tok bolelo, sploh ne vem kaj, maternica, jajčniki ali mehur[sm=zmeden.gif]
Sem vstala in šla na wc(kar mi ponavadi ni potrebno) in nisem mogla lulat. Očitno me ni tiščalo[sm=zmeden.gif]

Jst sm včerj mela kr ornk izcedek, une sluzi, pol zvečer pri sexu pa kr nč [sm=zmeden.gif] sm tud zmedena, če bom ta mesec sploh ovulirala [sm=zmeden.gif]

foxy_cat -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:58:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Hej punčke.

Jst sm včerj mela kr ornk izcedek, une sluzi, pol zvečer pri sexu pa kr nč [sm=zmeden.gif] sm tud zmedena, če bom ta mesec sploh ovulirala [sm=zmeden.gif]

Men se tud zdi "ko da mam cel dan mokru vse tm spodi" k greva pa sexat se mi zdi da pa kar vse "shlapi"..[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ta mesc je res čudn.. Ponavad med M in tisti tedn-dva po M bi kr skus..zdj pa nevem kuga je v mojih možganih.. Tm spodi pa itq nč ne štima.

woma -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 13:59:55)

Danes sem bila že božiček in sem nabavila darila. Trgovine so tok polne. Kaj kupite svojim otrokom, partnerju?

Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (4.12.2015 14:01:51)

Danes sem bila že božiček in sem nabavila darila. Trgovine so tok polne. Kaj kupite svojim otrokom, partnerju?

Jst sm bla v tork za Miklavža in sm ravno pisala o tem kakšne guzve so ble .. OBUP ...
Za Miklavza so pr nam drobnarije, za Božička pa še nč ne vem kaj bom ... tamala hoče met od Frozen uno Elzo ... moj bo dobil mene ovito z mašnico [sm=jezicek.gif] bilo bi lepo, če bi za darilo dobil v škatlici pozitiven test nosečnosti [sm=jezicek.gif] Sem optimist ane [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>