Janchek81 -> RE: II pričakujemo decembra 2015 (3.12.2015 12:11:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: madjanca jaz sem rekla, da bom nehala lulat na karkoli... samo [sm=sloncek.gif] in ko bo bo... in do obiska moje nove G o tem ne bom razmišljala.. mogoče me pa preseneti z lepo novico... [sm=jezicek.gif] Ja, sej to je OK ... samo s temi testi hočm sam vidt a pride do O ali ne ... Heh zaenkrat dobro kaze ne [sm=smiley36.gif] jah zdj je biu včeraj in danes utripajoč smejko ane ... tko, da čakam na neutripajočga .. če npr tega ni, pomen da mam prazne ovulacije in da bo potrebno sprožit ovulacije ane ... samo vseeno upam, da pač ne pride do tega .... [sm=smiley1.gif] Sam zdj pa že spet ... it do moje G, ji rečt, da na podlagi teh testov pač ne ovuliram .. se mi bo pa pomoje smejat začela, da kako sm pa v marcu lahko zanosila ane oz. je prišlo do oploditve ... tko, da smo pa spet tm tm ... lahko pa pač,d a ta mesec maybe ne bom ovulirala pa bom naslednjega .. no ja, sm optimist, tko, da mislm, da bo jutr al pa v soboto zutri že neutripajoč smajli [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|